![]() |
- Honnan tudja a vak ejtőernyős, hogy közeleg a föld ?
- Lazul a kutya póráza. - Milyen felirat található az etióp liften? - 4 kg vagy 320 személy! Két labdarúgó játékvezető találkozik egy éjszakai bárban. Záróra után megbeszélik, hogy felmennek egyikükhöz egy italt meginni. Csöngetnek, de az asszony ordibálva kidobja őket. Mire a másik felajánlja, igyák meg az italt náluk. Csöngetnek, a feleség ajtót nyit, lesegíti a kabátjukat, s bevezeti őket a szobába. - Mit hozhatok drágám? Sört, bort vagy valami röviditalt? Éhesek nem vagytok? Gyújtsatok rá nyugodtan, majd szellőztetek. Kimegy az aszszony a konyhába, mire a vendég megkérdezi a házigazdát: - Hogyan érted el, hogy a nejed hajnali 2 órakor ilyen kedvesen fogad minket? - Hát az úgy volt, hogy vett egy kutyát és betanította, hogy harapjon meg, ha részeg vagyok. Na, jövök éjszaka haza egy kissé dülöngélve, a kutya pedig belémharap. Adtam neki egy sárgalapot. Másnap megint este későn érek haza, a piaszagra újra belém mar a kutya. Felmutattam neki ismét egy sárgalapot, majd amikor harmadszor is ugyanez megismétlődött, levittem a pincébe a kutyát és levágtam. - Jó, jó, de hogy jön ez a történet most ide? - Hát csak úgy, hogy a feleségemnek is két sárgája van - Hogy bünteti a vak gyereket az anyja? - Átrendezi a szobáját... |
A horgász megnősül és megígéri a társaknak, hogy a fiatal arát esküvő után kiviszi a horgásztanyára. Persze a többieknek több se kell, nagyoptikájú távcső, spéci fényképezőgép, stb., felkészülten várják őket. A fiatal házasok kora este meg is érkeznek, ám az ifjú férj kiül a tóra és reggelig ott horgászik. A társak reggelig bírják a hiába várakozást, akkor odamennek az ifjú férjhez és megkérdik:
- Cimbi, te nem tegnap nősültél? - De igen. - És az asszony? - Hát a kunyhóban. - Hát és nem akartál vele valamit csinálni? - De, akartam, de tudjátok fehér folyása van. - Na jó, de a száját, azt csak tudná használni! - Tudná, tudná, de szájpenésze van. - Na de a keze, a keze az még mindig ott van! - Persze, csak excémás a tenyere. - Te jó isten - mondják megrökönyödve a többiek - minek vetted le ezt a nőt feleségül??? - Hogy-hogy minek??? 10 centis gilisztákat sz...rik. :D:D - Miért nem eszik Jézus zizit??? - Mert lyukas a tenyere! - Hogy hívták Hirosimát az atomrobbanás előtt? - Hirodimbdomb. Kislány az anyukájának: - Anya, mi ma az ebéd? - Szar rizzsel. - Jaaaaaj, neeee, már megint rizzsel? Nagymami megy fel a lépcsőn, és a kisunoka meglesi: - Mami, mi az ott a lábad között? A mami nem tud mit mondani, ezért rávágja: - Macska! - Hát akkor eléggé fáradt lehet, mert kilóg a nyelve! - Mi a különbség Lady Di és a keletnémetek között? - A keletnémetek átjutottak a falon. (bocsi :D) A vadász az erdőben megbotlik egy kiálló gyökérben, és véletlenül tökönlövi magát. Viszik a kórházba, úgy-ahogy összefoltozzák. Műtét után az orvos azt mondja: - Itt egy barátom címe, délután keresse fel! - Ő is orvos? - Nem, furulyaművész, és megmutatja magának hogy hogyan rakja az ujjait, hogy ne pisálja szembe magát. |
A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a lányát. A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a három legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába. Reggel egy kővel a hasán ébred, rajta felirat:
"Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50-kg-os kő a mellkason" A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot: "Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve" A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utánaugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak külső oldalán megpillantja a harmadik feliratot: "Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve" :D:D:D |
Kisgyerek rohan ujjongva az anyjához:
- Anyúúúú! Rájöttem, hogy mi volt a foglalkozása nagyapának a világháborúban! - Na és? Mi volt? - Villanyszerelő! Megtaláltam a sisakját és két villám volt rajta! - Apu! Miért ugrál a nagymama össze-vissza az udvaron? - Pistike ne a szádat jártasd, hanem adogasd a töltényeket! Az anya március 31-én mondja a vak fiának: - Fiam, adósságba vertem magam, eladtam szinte mindenem, de sikerült neked egy olyan krémet szerezni, amivel ha bekened a szemed, látni fogsz. A gyerek nagyon örül, be is keni a szemét. Másnap reggel felébred, és még mindig nem lát! - Anyu, nem látok! - sírja. - Hehehe! Bevetted! Április bolondja! - Mi az, elöl-hátul vérzik? - Boci boci tarka, se füle se farka. - Miért szeretik a vak gyerekek a sóskiflit? - Mert mindegyiken új mese van. - Te képzeld, öregapám Auschwitzban halt meg. - Jaj, ne is mondd, hát ez szörnyű! - Á, ő tehet róla. Be volt rúgva, aztán leesett az őrtoronyból. Pistike elkésve érkezik be az iskolába. - Pistike, most ezért énekelve fogod elmondani, miért késtél! - De tanár úr, ez most.... - Nem, nem, Pistike nincs kifogás!! - De kérem, most... ez nem olyan... én... - Semmi de, ÉNEKELNI!!!! - Oké. Lallallaaa subidubidú, ma reggel meghalt az anyám, lalla subidubi.... (bocsi:rolleyes: Két villanyszerelő ácsorog az állványon. Rászólnak egy arra járó öregasszonyra: - Nénike, legyen szíves, adja már fel azt a piros drótot! A mamóka odaadja. - Köszönjük! Látod Józsi, mondtam én, hogy nulla, te meg jössz itt a hülyeségeddel, hogy fázis! |
Tudom, hogy a téma címe, Viccek-bármi jöhet, de lehet lassan nyitni kéne egy morbid viccek témát is.
Amúgy jókat mosolyogtam egyiken másikon Matador. :) |
- Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- ??? - Ha a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására. |
- Miért vannak a természetvédők inkább a bundák, mint a bőrkabátok ellen?
- ??? - Mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a pokol angyalait! |
Nyuszika találkozik az erdőben a medvével és így szól:
- Képzeld medve. Tegnap találkoztam a diszkóban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!" Medve! Hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni! :D |
Az egyetemi előadó az alkohol káros hatását szemlélteti a hallgatóknak. Egy pohárba tiszta szeszt önt, s belepottyant egy gilisztát. Az állat kettőt-hármat vonaglik, majd kimúlik. A tiszta vízbe dobott giliszta viszont vidáman ficánkol tovább.
- Nos hölgyeim és uraim, milyen következtetést vonnak le a kísérletből? Jelentkezik egy hallgató az első sorból: - Aki sokat iszik, nem lesz gilisztás. Kijön a részeg a kocsmából, akkorát esik, mint az ólajtó. A járókelők felsegítik. - Ugye, ugye, nem kelett volna enyit inni. - Marhaság. Menni nem kelett volna. |
Részeg hazaesik bemákolva, asszony azonnal rá is ripakodik:
- Most azonnal megígéred, hogy egy cseppel sem iszol többet! - Oké szívem, de kevesebbet se! |
All times are GMT +1. The time now is 06:06. |