![]() |
xxxxxxxxx (#yyyyyy)
2007-09-15 19:30:10 Helyezés: 650 Érték: 11524 Egy szövibe szeretnék belépni harcos ember vagyok!Jah és nem vagyok kezdő!! Vegyetek be!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 505
Érték: 8432 Szövetségest keresek !Harcosok és lovasok jelentkezését várom! Valaki Harcosokat szeretné;):D:D |
Quote:
(Lovarda orimmal még lovasoknak is jó lennék:P) |
Quote:
Regizz mondjuk egy orit 4/J-be:D |
topba kerülés nehézségei az X-ben
XXXXX (#XXXXXX)
2007-09-20 21:45:13 Helyezés: XXX Érték: XXXX Hello...kene segitseg. A feljutasomhoz minden megvan csak a top 30%ideje nincs!az 0-an van de 336kene!!!Hogy lehetne foljebb vinni???Valaki segitsen!!(elso szinten vo}(levelbe irjatok!!!kosyke} a feladó sorszáma arra enged következtetni, hogy a tulaj kb. tavaly április körül regizhette az oriját. mindez az X csoport gyöngyszeme szigorúan csak műkedvelőknek |
xx (#xxxxxx)
2007-09-xx xx:xx:xx Helyezés: xxx Érték: xxx élőhalotakat keresek egy jo kis varázslos tolvajas szövibe írj ha érdekel a dolog -- gondolom poén :) |
ardi legalább te válaszolj nekem arra, mi a csudának kell kicsillagozni?
|
Quote:
Szerintem ez már megszokás az embereknél! pl. Ati úgy rakja ide a dipis írásokat,hogy csak az írást hagyja meg a többit pedig törli. Valaki így kezdte el és azóta mindenki ezt követi jó magyar ember módjára:D...gondolom:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 05:51. |