Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Hex 08-26-2009 18:05

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222379)
lol, ilyen létezhet? :D Éljen a szervezett bűnözés, ami betört a Hódítóba is (ne).
De komolyan, aki ezzel *foglalkozik*, annak vagy több országa van, vagy felhajtja a potenciális eladókat, miután a vevő jelentkezett :D
Ez elég hihetetlenül hangzik, arról nem is beszélve, hogy hol hallott ilyet!?

Hát ja, mert anarchban lehet ez tiszta sor, sokan is vesznek, de hogy normálban. :( bár már semmin sem lepődnék meg

Von 08-26-2009 18:10

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 222380)
bár már semmin sem lepődnék meg

Hát igen én sem. Viszont van egy erős kamuszaga is, mivel ha a delikvensünk hallotta, hogy lehet venni, akkor azt is hallhatta volna, hogy öngól mindezt zöldben megírni :D
A kamuszag alatt nem tudom mit lehetne érteni pontosan, csak gyanús ez a fajta tájékozottság, miszerint tudja, hogy lehet venni, azzal a tájékozatlansággal vegyítve, miszerint zöldben írja meg. Lehet valami rosszakarója megvezette esetleg.

Hex 08-26-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222381)
Hát igen én sem. Viszont van egy erős kamuszaga is, mivel ha a delikvensünk hallotta, hogy lehet venni, akkor azt is hallhatta volna, hogy öngól mindezt zöldben megírni :D
A kamuszag alatt nem tudom mit lehetne érteni pontosan, csak gyanús ez a fajta tájékozottság, miszerint tudja, hogy lehet venni, azzal a tájékozatlansággal vegyítve, miszerint zöldben írja meg. Lehet valami rosszakarója megvezette esetleg.

nem 5. szintes orimba írta egy három szemes pár héttel ezelőtt, hogy A-ban kéne földet leadnom....
teszem hozzá, hogy még nincs A-s orim, majd 800 kör múlva... erre varj gombot. három szemes ori volt

Princ 08-26-2009 18:16

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222379)
lol, ilyen létezhet? :D Éljen a szervezett bűnözés, ami betört a Hódítóba is (ne).
De komolyan, aki ezzel *foglalkozik*, annak vagy több országa van, vagy felhajtja a potenciális eladókat, miután a vevő jelentkezett :D
Ez elég hihetetlenül hangzik, arról nem is beszélve, hogy hol hallott ilyet!?

miért ne? én könnyen el tudom képzelni egy anarchos díler mellékkereseteként, hiszen ott ez megszokott.
lehet hogy a szervezés öröme is elég, nem is kell hogy nyereséges legyen :)

zöldben általában addig ilyen nyíltak az emberek sztm amíg nincs következménye. aztán hogy utána tettben továbbra is vagy mégsem, azt egyéne válogatja. :)

Von 08-26-2009 18:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 222382)
nem 5. szintes orimba írta egy három szemes pár héttel ezelőtt, hogy A-ban kéne földet leadnom....
teszem hozzá, hogy még nincs A-s orim, majd 800 kör múlva... erre varj gombot. három szemes ori volt

Nekem miért nem írnak ilyeneket? :confused: :D:D:D:D:D
Nem is emlékszem mikor kaptam utoljára olyan zöldet, amin nagyot lehetett volna röhögni, mint például ezen, amit te kaptál :D
Fogalmam sincs mi hajtja ezeket az embereket, mindenesetre érdekes jelenség. És hogy lehet valaki akkora gyík, hogy ráadásul rossz embernek küldi az üzenetét? :D Hihetetlen.

Dus 08-26-2009 18:24

Dühöngök. :mad:

Komolyan mondom, nem értem, hogy néhányan miért játszanak ezzel a játékkal...Küld valaki nekem szó nélkül egy kölcsönös mnt-t. Ne ismerem, gondolom megkérdezem privátban, mire visszaírja, hogy diplomácia miatt. Se köszönés, se aláírás, semmi. Mondom azért megnézem. Meggömbözöm, látom sok pénz, stb. gondoltam lelopom. Írom is neki, hogy mázlija van, hogy gyorsan nem fogadom el az MNT-t lopás után, hogy ne tudjon visszavágni, mert szerintem ez minimum korrektség, ami után, ahelyett, hogy bármit is csinálna (még csak a pénzt sem ürítette az oriból :D), elkezd fenyegetni privátban.

Ezért aztán érdemes a játékkal játszani. :cool:

Legalább szereztem egy kis pénzt. :D

Ati 09-02-2009 18:02

magyarolszág (#600280)

Lehet még csodálkozott is, hogy miért nem foglalt... :D

Andrew 09-02-2009 18:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222765)
magyarolszág (#600280)

Lehet még csodálkozott is, hogy miért nem foglalt... :D

Ráadásul kisbetűvel :p
Apropó, kié lett a 600000-ik ország?
Meeeeg ha már itt tartunk... lesz 666666-ik? :D

vityu 09-02-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 222766)
R
Meeeeg ha már itt tartunk... lesz 666666-ik? :D

Nem elfogadható sorszám :D

Hex 09-02-2009 18:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 222767)
Nem elfogadható sorszám :D

enyém lesz, ki van nézve nekem :)

All times are GMT +1. The time now is 21:46.