![]() |
Quote:
|
Quote:
A kamuszag alatt nem tudom mit lehetne érteni pontosan, csak gyanús ez a fajta tájékozottság, miszerint tudja, hogy lehet venni, azzal a tájékozatlansággal vegyítve, miszerint zöldben írja meg. Lehet valami rosszakarója megvezette esetleg. |
Quote:
teszem hozzá, hogy még nincs A-s orim, majd 800 kör múlva... erre varj gombot. három szemes ori volt |
Quote:
lehet hogy a szervezés öröme is elég, nem is kell hogy nyereséges legyen :) zöldben általában addig ilyen nyíltak az emberek sztm amíg nincs következménye. aztán hogy utána tettben továbbra is vagy mégsem, azt egyéne válogatja. :) |
Quote:
Nem is emlékszem mikor kaptam utoljára olyan zöldet, amin nagyot lehetett volna röhögni, mint például ezen, amit te kaptál :D Fogalmam sincs mi hajtja ezeket az embereket, mindenesetre érdekes jelenség. És hogy lehet valaki akkora gyík, hogy ráadásul rossz embernek küldi az üzenetét? :D Hihetetlen. |
Dühöngök. :mad:
Komolyan mondom, nem értem, hogy néhányan miért játszanak ezzel a játékkal...Küld valaki nekem szó nélkül egy kölcsönös mnt-t. Ne ismerem, gondolom megkérdezem privátban, mire visszaírja, hogy diplomácia miatt. Se köszönés, se aláírás, semmi. Mondom azért megnézem. Meggömbözöm, látom sok pénz, stb. gondoltam lelopom. Írom is neki, hogy mázlija van, hogy gyorsan nem fogadom el az MNT-t lopás után, hogy ne tudjon visszavágni, mert szerintem ez minimum korrektség, ami után, ahelyett, hogy bármit is csinálna (még csak a pénzt sem ürítette az oriból :D), elkezd fenyegetni privátban. Ezért aztán érdemes a játékkal játszani. :cool: Legalább szereztem egy kis pénzt. :D |
magyarolszág (#600280)
Lehet még csodálkozott is, hogy miért nem foglalt... :D |
Quote:
Apropó, kié lett a 600000-ik ország? Meeeeg ha már itt tartunk... lesz 666666-ik? :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:46. |