![]() |
- Sajnálom, most már élete végéig le kell mondania a szexről. - mondja az orvos.
-* De, hogy csináljam? -* Ugyan már! Csak kibírja valahogy azt az egy hetet... Két halott beszélget: - Nagyon fáj a lábam, azt hiszem, rohad! - Várj, mindjárt megnézem, épp arra folyik a szemem. Jaj de szép az akasztófa, ragyog rajta a sok hulla, itt egy sípcsont ott egy borda, jaj de szép az akasztófa. Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk. - Van szeme, de nem lát, van csőre, de nem csipked, van szárnya, de nem repül, van lába, de nem jár. Mi az? - ??? - Döglött papagáj. A nagypapám minden nap egy kád hideg vízben fürdött.Szóltam is neki: - Papa szállj ki a kádból, mert megfázol és meghalsz! Nagypapa kiszállta a kádból, megfázott és meghalt... Pistike szalad az apjához: - Apa, a nagymama ért az autószereléshez? - Nem, miért kérdezed fiam? - Mert ott fekszik a busz alatt... Két ejtőernyős zuhanás közben beszélget. Azt mondja az egyik: - Te, innen fentről az emberek tényleg hangyáknak látszanak. Mire a másik: - Nyissunk, te barom, ezek tényleg hangyák... - Mi van a hóhér ajtajára írva? - ??? - Hozott anyagból dolgozom. - Mi a különbség egy varangyosbéka és egy házicica között? - ??? - A házicica felpüffed a víz alatt. |
Angol gyorstalpaló.
Benzinkúton: Úristen, itt minden nagyon drága! - Mister God, here everything very dear. Tele van a tököm ezzel az országgal. - My pumpkin is full of this country. Miért jó ez a lehúzás? - Why good this pulling down? Csak a szélvédőt mossa le. - Wash down the windprotector. Hát, a lámpám sem ég. - Back, my lamp isn't sky either. Az aprót tartsa meg. - Keep the dwarf. Remélem maga ért hozzá. - I hope you touched it. Tájékozódás: Elnézést, merre van itt egy közért? - Looking away, where's for-the-public? A parkoló mellett jobb oldalt. - Beside the parker better side. Elfogadnak ott angol fontot? - Do they accept English character-set? Én csak kévétejszínt vennék. - I would only take cafe-milk-color. Meg egy csomag betét Ursulának. - And the pack of input for Ursula. Pont most jött meg neki. - Point now she had it coming. Közlekedés: Szemét motorosok! - Trash motorist! Mennyi balesetet okoznak! - How much left-case they cause! Persze a kamionosok is parasztok. - Of course, the camionist are farmers. Kérem szálljon le a buszról! - Please fly down the bus. Én is mindig jegy nélkül lógok. - I also hang without coupon. Vizelek egyet az út mentén. - I water one beside the way. Időjárás: Nagyon meleg van ma. - Today very gay. Sehol egy felhő. - Nowhere an up-temperature. Tegnap szép volt az időjárás. - Yesterday time-going was beautiful. 7 fok alatt fázom. - Under week degree I'm wooding. Hát már sose süt ki a nap? - Back already never cooked day out? Meddig fog még esni? - Till when tooth still falling? Tiszta sötét az ég. - Clean stupid the burning. Egész héten szar idő lesz. - Shit time all seven. |
Shit iron bit if up cut there.
(Szar-vas-mar-ha-fel-vág-ott...) :p:D:D:D |
Jimmy sétál a sivatagban.Egyik kezében pisztoly a másikban whisky-s üveg.
Leszól Isten: - Húzd meg Jimmy! Durrrr!!... - Ne azt b+, a másikat! |
Quote:
|
A gyóntatófülkében egy öregember azt mondja a papnak:
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél, és mind a hárommal szeretkeztem. - És megbántad ezt a bűnt, fiam? - Miféle bűnt? - Hát milyen katolikus vagy te? - Nem vagyok én katolikus. - Akkor miért mondod ezt el nekem? - Mindenkinek elmondom! Két informatikus beszélget: -Neked mi volt eddig a legkomolyabb kapcsolatod? -Egy négymegás ADSL! |
Quote:
|
Fletó választ - humor
Meghal Gyurcsány és menne a mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és mondja neki: - Gyurcsány, sajna nem jöhetsz be. - Miért? - Hát, eléggé félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetőséged. 1 napot el kell töltened a pokolban, egyet a mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig. Így is lett. Gyurcsány lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, martiniznak, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a mennybe is. Látja, hogy hatalmas békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter: - Nos hol szeretnél élni? - Hát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom. - Rendben, legyen hát. Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik. Odafordul Luciferhez. - Lucifer bátya! Tegnapelőtt nem ez volt itt! - Ja, Fletókám; az volt a kampány; aztán választottál; ezek pedig itt a reformok... |
Székely ember román feleséggel
Székely legény román "fátát" vesz feleségül, s ha már így esett, a nászéjszaka előtt tanácsokat kap az apjától: - Fiam, amikor a menyasszonnyal az ajtó elé érsz, kapd ölbe, hogy lássa: a székely az erős. Bemész a szobába, becsmérlően dobd az ágyra, hogy lássa: a székely az büszke. Levetkőzöl, hogy lássa: a székely az szép is! Aztán a többit magad is tudod... Másnap a papa kérdi: - Na, mit csináltál az este? - Ölbekaptam, becsmérlően ledobtam az ágyra, levetkőztem, aztán ott előtte maszturbáltam. - Micsodaaa?! Megbolondultál? Miért? - Hogy lássa meg, a székely az független és autonóm! |
A kisfiú hazaérkezik fáradtan és éhesen az iskolából.
- Anyu, mit eszünk? - A megszorító intézkedések miatt ma, drága fiam, semmit. A gyerek a kalitkában szundikáló papagájra néz - És ha megennénk a papagájt rizzsel ? - Nincsen rizs. - És ha megsütnénk? - Nincsen gáz. - És ha a mikróban ? - Nincsen áram. - És ha kirántanád? - Olajunk sincsen. Erre a papagáj örömittasan felkiált: - Éljen Gyurcsány, éljen soká! |
All times are GMT +1. The time now is 10:12. |