Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-02-2012 13:07

Bizony, 2000 kor alatt lehet barkibol top 1 klan, ezentul ne sirjon senki sem, hogy nehez az A..... :)

Merengő 12-02-2012 13:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301406)
Bizony, 2000 kor alatt lehet barkibol top 1 klan, ezentul ne sirjon senki sem, hogy nehez az A..... :)

csupán legyen 300 milla egysége a piacon :P

Remedy 12-02-2012 13:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301407)
csupán legyen 300 milla egysége a piacon :P

Nagy tevedesben vagy, ha szerinted 300 milla egyseget felhasznaltunk a feljovetelhez.

Annyit hasznaltunk, amit par ezer kor alatt siman meg lehet termelni barkinek.

Merengő 12-02-2012 13:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301408)
Nagy tevedesben vagy, ha szerinted 300 milla egyseget felhasznaltunk a feljovetelhez.

Annyit hasznaltunk, amit par ezer kor alatt siman meg lehet termelni barkinek.

én nem mondtam, hogy elhasználtátok. nem vagyok hülye látom a piacot meg tudnám saccolni kb mennyi mehetett el. de nem teszem mert igazából mind1 :)

...Zoli... 12-02-2012 14:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301406)

Csak az a gáz ez egy ideglenes álapot :)

Remedy 12-02-2012 14:28

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301411)

Cseppet sem gáz :) A helyesírással ellentétben.

Surranohalal 12-02-2012 14:33

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301405)
ilyen gyorsan szerintem még egy klán sem lett "top1" :)

gondolom ilyen kicsi ponton sem mostanság :) ...bár dragon is volt top1 kb ennyin

Killer 12-02-2012 15:31

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301411)

szerintem nem annyira:)
ha a dragon visszamegy es felveszi a kesztyut akkor azert nem ha meg lent marad akkor azert nem:D
ismerve az ex klantarsaimat es a kepessegiket nekem ez a joslatom:)
persze johet a szokasos puder duma a tartalekrol,pedig joval egyszerubb a keplet!!ezek a sracok nagyon tudnak es kesz!!

...Zoli... 12-02-2012 17:10

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 301415)
ha a dragon visszamegy es felveszi a kesztyut akkor azert nem ha meg lent marad akkor azert nem:D
persze johet a szokasos puder duma a tartalekrol,pedig joval egyszerubb a keplet!!ezek a sracok nagyon tudnak es kesz!!

Ha ilyen jók ahogy te mondod .... akkor mért fordultak le , miért nem veték fel a kesztyüt :)

Merengő 12-02-2012 17:17

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 301415)

szerintem ez a mi esetünkben nem kérdéses :) az, hogy jók a klántársaid képességei, nem hinném, hogy vita tárgya lenne. meg az sem hogy eleinte a fasz nem jó végén fogunk állni, míg alattunk vagytok.. :) de utána mi lesz? :) gondoljátok beérjük a második hellyel? mert én kétlem. nekünk nincs veszteni valónk maximum onnan indulunk, ahonnan pár hónapja elkezdtük. bízom benne, hogy jó csatákat fogunk vívni :)

All times are GMT +1. The time now is 00:39.