Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 301101)
jól számolod,csak van bent még 2milla a beszélgetésben...
és most hülyeséget mondasz... vajon mekkora hekiről beszélünk ha 2milla hely van összesen a klánban??? 2-3milla pontos klánok, átlag 6,5 k hekis orik.... szerintem itt igenis elég, és nincsenek 300-400k-s ráfokozások...
azt hittem elég érthető,hogy klánszinten beszéltem....
ha pedig jól vannak elosztva az egységek, igenis mindenre elég kp melett...
|
Asszem, hogy elbeszélünk egymás mellett. Én nem beszéltem erről a 2,5x-es tartalékról, tehát az országok méretéről nem beszéltem. Többek között gondolom azt te is tudod, sőt, a saját tapasztalataidból sok olyan időre emlékszel, hogy úgy kellett valaki ellen kiállni, hogy nem volt meg a a 2,5x-es egységtartalék. Pl beszéljünk egy 5 millás normál klánról 3 millió egységtartalékkal, a bent lévő felett, ami mondjuk legyen 4 millió, és akkor már eléggé hadi vonalon vannak. Ez összesen 7 millió egység. Kíváncsi lennék, hogy kinek van ennyi egységtartaléka a haladós, ütögetős klánok közül.
Kell 4 milla támadni és ezen kívül marad 3millió, amiből kellhet fokozni, meg megpróbálni az ellenfél egységeit a piacon lefogni. Nem fog menni, tehát nem nagyon csinálhatod meg azt, hogy elébe mész az ellenfélnek, mert kb az lesz az eredmény, mint a minigun - olümposz esetén volt. Emlékszel? Ebben az esetben pedig várod, hogy az ellenfél támadjon, napokig eteted a sereget, veszed az irtózat drága kaját, mert bármikor jöhetnek, a morálod szépen lassan lecsorog 90 környékére, vagy alá. A piacon nem tudod a saját egységeid megvenni, mert pl le vannak fogózva, és állsz a lovaiddal, 1mp dönti el, hogy mennyit küldesz szembe. Mindenhol hibalehetőségekkel. Ha netán több sereg jön, akkor meg imádkozhatsz, hogy tudsz-e venni annyi íjat, amennyivel védheted legalább a kisebbet.
Az, hogy 2-3 ilyen klánon átgázoltunk, ez nem igaz sajnos. Jó lenne azt hinni. Nincs mit szépíteni, a Pékek szétvertek minket, az, hogy mi éltük túl őket, az csak azért volt, mert inaktivizálódtak. A pannon is inaktív lett, nem végeztünk komolyabb harcokat, mi éltük túl. A Sarkvidéki lámavadászok eszén sikerült csak túljárni, más ilyen nem volt eddig.