![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor nem -3k lesz szerintem De ezt csak azért írtam mert az a 134heki is ugy lehetett ,hogyha elkezdem újra építeni:P Ha nem kezdem ott újraépíteni akkor nem lehetett volna 1hekit elvinni tölem:D:D:D |
Quote:
Az X neked miért nem jó:confused::confused: |
Quote:
Lehetett volna, ezt is megbeszéltük. Egy ember visz két orit, és megvan oldva a dolog. Ha te 134 hekit építésbe teszel, akkor továbbra se végzel előttem, mert kicsit asszem szétverlek mire beépülsz. Habár tudom, drágakő nélküli párbajon is milliárdjaid vannak, neked nem gond 200 hekit túlórában építeni, nyersi, pénz dögivel van, ráadásul még védelmed is lesz közben. Elnézést. Az X-es orid neve továbbra is érdekelne. |
Quote:
De ha elmondod a nevét, valahogy csak megoldom majd, hogy visszábkerüljek melléd :) |
Quote:
Ennyire hülye nem lehetsz!!! Már mióta könyörgünk, hogy áruld el az X-es neved, mert szerintem itt bárkinek megfelel az is! |
Quote:
Nekem ott nem romlik még a morálom, viszont javítani se ártana rajta.:p (És még vissza is jönnék szabiról... na, na, na...?:D) |
Quote:
ja és arra kiváncis lennék ,hogy ütsz szét ha minden hekim épül:confused::confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kell szétüsselek se párbajhős:) Épülő földön nem él ember, a béka segge alá esel minden ütés nélkül is. X-ben mi a neved? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én nem vagyok X-ben, de oda fogok fordulni. Veled egyszer már verekedtem ott, törölted az oridat. A magam részéről bepróbálom még egyszer szívesen. |
Quote:
|
Látom a topic halad ezerrel!:)
Quote:
Úgy veszem észre ,hogy egy kicsit ideges vagy... Nyugi! Azért,mert nem árúlja el az orija nevét nem feltétlenűl hülye valaki. |
Quote:
ha feláldozod magad mindenki megtudja legalább az orinevem;) |
Quote:
|
Quote:
Andrew, megvan a módszer. Ha X-ben összeakadsz valakivel, aki pár ütés után töröl, az lesz ő:) Egyszer már megcsinálta. |
Synkel oké;) de szerintem akkor te már a köv orimmal fogsz csak találkozni;)
mert mire mellém kerülsz addigra már én fellépek:S |
Quote:
De én se árulom ám el az orinevem, az titkos senki se tudhassa... lesből támadok és mikor a legkevésbé várnád, akkor verlek be.:p Na igen... ez az ami nem a stílusom... |
Elvileg a Dragit hivta L-be csatazni 600 hekire, ott biztos kiderul majd az orineve, gondolom :)
ps: Ha esetleg ez megvalosul, es lesz szovije, mindenki szakadjon le rola, aki bantani akarja, Synk is, Andrew is. Fair jatekot szeretnek. :) |
Quote:
Mellesleg olyan orival én tutira nem játszanék, amit nem merek felvállalni, hogy az enyém. |
Különben X-ben is meg E-ben is meg bárhol is van Harcosok mindehol u.a. a neve,de ezt már ő is elmondta nektek:)
Quote:
|
Quote:
Te akarsz jönni ez különbség:P:P téged én tuti nem hívtalak... Sőt dragont se hívtam ő hivott engem régebbena normálba és megírtam neki ,hogy ez így nekem megfelelne Na akkor AndrewB mihelyts visszajösz a nyarlásból megy a harc ha csata kezdetétől számolva az első 48órában szabizol,fellépsz stb akkor szerintem mi nyertünk Synkel te meg majd mondd hány hekin szeretnél találkozni és mikor;)(de mondom veled már való a köv orim küzd) Dragon ti meg kaptok 720órát még:Dpörög az idő mostantól;) Na a naptár tellik kit hova illeszek még be?:D:D |
Quote:
Azonnal Hát az L-be meg mondom akkor lépünk ha már dragék is ott vannak |
Quote:
Miattad nem fogunk semmin valtoztatni, ha ott leszel, ott leszel, ha nem, nem. :) Ennyi :) Mondjuk ha 720 koron belul nem leszunk L-ben, akkor vmi nagyon brutal atomtamadas tortent, vagy vmi :) |
Quote:
Én nem vágyom színpadi hülyeségekre. Mindegy a heki, és mindegy a csoport is. Nevet adj, és megkereslek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem vagyok én szökött rab én ott leszek ahol szeretnéd;) |
Quote:
Rendben. A-ban 7k hekin várlak. Mire odaérsz, ez kissé módosulhat, de legalább bekerülhetsz az 1/A események topicba is:) |
Quote:
Ha meg pattogtál akkor ne szarj be vagy állj ki vagy szaladj el te döntesz;) de olyat nem játszunk na gyere kövess itt nekem nem jó csak egy kicsit arréb;) |
Quote:
No sebaj... akkor maradok szabin.:) |
Quote:
Te mikor szeretnél és hány hekin?:D |
Quote:
K, G, A játszik, vagy ott sokat kell várni?:rolleyes: |
Quote:
illetve kellene még 2 ember, de hát van rá szűk 2 hét :) |
Quote:
|
Quote:
|