![]() |
Quote:
|
Quote:
Ne akarjátok már a kitiltásokat átalakítani, hogy azonnal a földjének a fele is vesszen el, sőt, keressék meg a kommandósok, hogy hol lakik, és egyből négyeljék is fel... Nonszensz. A kitiltások úgy működnek, ahogy azoknak működnie kell, gusztustalan dolognak tartom, ha valaki arra hajt, hogy kitiltassa a másikat, mert csak akkor tudja megtámadni. |
Quote:
|
Quote:
Szesy, én úgy értettem, ha Iron, előtte üt 24 órával, akkor megszívja, mert nem tehető ki... Én nem akarom megváltoztatni, hogy aki kitehető, de tiltva van, az mégis maradjon... Vityu, miért ne legyen kitehető, aki nem vett részt semmilyen akcióban? De neked is ajánlom akkor Fejlesztés--->Megbeszélések és meglátjuk, mi lesz belőle |
Quote:
De én a klánom érdekében a szart is megeszem, ha kell, ennyi.... |
Quote:
|
Quote:
Nem lett volna gond, ha normális az írása :) De ez már a múlt... |
Quote:
Ati kérlek válaszolj a kérdésekre: Stratégia az, hogy egy klánráállás elől el lehet menekülni? Stratégia az, hogy egy egyéni támadás elől SZK-ra lehet menekülni a kisebb veszteség miatt? Egyenlő-e az a két ország, aki A-ban van és az aki B-ben van? Egyenlő feltételekkel történik neki a kitiltás? Pl 168környi tiltást hogy él meg az egyik, és hogy a másik? Egy éheztetős mf-ből mi lesz ez idő alatt? Stratégia az, hogy nem lehet A-ban földet szerezni, mert mindenki menekül előle? Ha már egy kitiltott, üres országot sem lehet beütni rendesen, akkor ki a fészkes fene az, akit lehet? Ha minden támadás ellen ott a kiskapu, amit ki lehet használni, akkor ez kinek jó? mert mondjuk, inkább kirakom magam szk-ra, ugyanannyit vesztek, mintha beengedném, de inkább leadom... |
Quote:
Amennyiben valaki olyat ír ami nem ide való az vessen magára. Viszont kiskapúnak érzem, hogy A-ban el lehet kerülni a támadásokat, alsobb szinteken erre semmilyen esélyed nincs Neked ez teljesen korekt, akkor ennek kár is bármilyen topicot nyitni, -bármennyire is erre sarkal Pool- hiszen már itt kiderült, hogy ez is csak szélmalom harc lenne. Részemről téma lezárva. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |