![]() |
Quote:
Csak magamat tudnám ismételni, hogy mi a véleményem az ilyen emberekről, de ha ismételném magam permbann-t kapnék a fórumon, tuti :D (Nem szeretném tovább feszegetni a témát, gondolom mindenkinek jobb is így) |
Csatlakozom Pepa írásához, teljes mértékben egyet értek vele...
Én is volt, hogy ütöttem üres orikat, de amikor vmit megbeszélünk, akkor az legyen is úgy. Nevetséges volt, a 7 üres ütés nélkül 5.-nél jobb nem lett volna, mert ENNYIT TUD, aztán amit a fórumon leművelt, kész vicc... Engem lecsalózott, Von kussoljon stb. Csoda, hogy ez ember elveszti a józan eszét? Ha nem szeretnék ennyire párbajozni, most azt írnám, hogy többet nem is megyek, de akkor meg az ilyen "játékosok" nyernének... Ati, most már túl a felén legyen rendesen kiszűrve, ki játszhat és ki nem... Sztem... Von, azért király volt az ütésed :) Pepa, én megírtam, hogy nem lesz az ingyen VIP :) Remélem, jösztök szombaton, ha nazgúlok "játékos" jön, csinálunk egy jó kis szövit :) |
Quote:
|
Quote:
De Te úgyis látod, hogy ki alkalmas a párbajra és ki nem, ha vkit nem veszel be, senki nem szólhat érte semmit.... Nyitó hsz-ed ezt írtad: "Fenntartjuk a jogot, hogy bármely ország jelentkezését elutasítsuk, indoklási kötelezettség nélkül." Szal, ennyi :) |
OFF
De jó így kibeszélni nazgúlok "játékost", hogy Banned-olva van :D ON |
Quote:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=690 |
Quote:
(Lesz ingyen vip máshonnan) |
Quote:
|
Quote:
|