![]() |
Sajnálom. Nem vagyok kedves. Nem szeretem ha -annak ellenére, hogy próbálok valamiféle építő jellegűt írni- valaki nem reagál a felvetéseimre, csak gúnyt űz belőlem. Csak és kizárólag azon oknál fogva mert nem 1/Aból hoztam példát, hanem 5ösből, 200 hekiről.
Ez nem szimpatikus, szerintem. Látom, rossz volt a példa. Az a baj, hogy a pár évvel ez előtti 4-esben megesett dologra már nemigen emlékszem. Azért megpróbálom felidézni. Épp szöviváltás volt folyamatban nállam, hulla keresktedőnél. Kb 5 millát kezeltek a bankok. Olyan 500 heki körül. Inkább harcos voltam mint békés kereskedő. Megtalált egy szövetség 4-6 kör mélységből. Reggel felkelve kaptam két rengést. Nem igazán izgatott. Elvertem a feles pénzem és megcsináltam a dolgokat. Elmentem suliba. Mira hazaértem 4-kor addigra 400 heki körül volt az orim. Kb mindennek a fele hiánzott és a morál a padlót verdeste. A bankok leáltak, így a pénzemet 1millára lelopták. Csak a barakkok kb fele volt üzemképes. Az épületeim jórészét elbontották a rengések. EZek ellen még kevesebb védelmet kapna ez a faj a változtatásokkal. Tehát nem 1-2 nap lenne kifektetni, hanem csak 1. Ez tényleg sokat erősítene ezen a fajon. Így is elég rizikós, nem csak a hullának, hanem a szövinek is ha van egy hulla. Ezután még inkább az lesz :( Sajnos.. jobb lenen ha pontos adatokat tudnék mondani. Ilyet már mindenki hallot, hogy 1 nap alatt megfektetnek hullákat. Nem sok embert zavar. Hiszen csak egy kukába való faj. Viszont az egyetlen amelyik tényleg más mint a többi. Mivel én kifejezetten rühellem a varázslókat és a tolvajokat, így nekem ez a faj az ideális. Ha nem lenne én sem tépném itt a számat. Mégegyszer kérném, ha lehet. Reagáljatok valamit a felvetéseimre pár hsz-el fentebb. |
Quote:
Quote:
Kábé azt írhattam, hogy mi lenne, ha a könyvtárkulcs mostantól csak 98%-ban védené a tekiket. :) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
De, hozzáteszem, én egy olyan hozzászólásodra válaszoltam, amiben egy darab felvetés nem volt. Akkor most milyen felvetésre is kéne reagáljak?? :) //Bocsi, abbahagyom az offot... De ez még remélem belefér Ati, mert végül is a témáról szól (legyen-e elvéve az a két védelem, vagy sem??) // |
"A bankok leáltak, így a pénzemet 1millára lelopták."
ezt kiemelném,majd azt ajánlanám inkább a segítség topicba irkálj mint ide. köszi:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati én támogatom a törekvésed mindent ami a hullára irányul de Monro is meg hopeless meg páran említettek még pár plusz javaslatot a toli védelmre is. Erről mi a véleményed?
Pl a hullára nyitott tk val csak valami veszteségek árán lehessen lopni szövitagot(fertözés toli hullás +1% al nagyobb készültség vesztés) A férőhely bonusz mellé ezeket tenném be pluszként És volt egy másik radikális ötlet is hogy a hulla sikeres mészárlás esetén meg tudja fertözni a célbavett országott. Illetve ami nekem még nagyon tetszett hogy hírnévpontokban látszodjon a hulla elleni toli vari(katonai ) akció is.Így könnyebb lenne a visszanyomozgatás az elmentett pontlista alapján. |
Quote:
ha a védelme megmarad, akkor egy szöviből kénytelenek lesznek mindannyian rajta ellőni a készültséget... nyugodtan maradjon a védelme, nem lesz tőle annyival erősebb:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Az élőhalottak bevezetése ezt a kiszámíthatatlanságot szüntette meg (véletlenszerű megbetegedések), ezt nem szabad visszahozni. Quote:
1, a mostani esélyek a hírnévpontból való kikövetkeztetésre (más fajok esetén) teljesen megszűnnek, mert az akciók után pár hullát lop valamelyik irányba, esélyed nem lesz többet a hírnévpont változásból kitalálni, hogy ki volt; 2, ugyanez az élőhalottra: lop egyet a másik irányba is, és megint esélytelen, hogy ebből bármit megtudj. Összességében tehát a felvetett helyzeten nem segítene, egy mostani elemet viszont kiírtana a játékból. |
All times are GMT +1. The time now is 22:29. |