![]() |
Nagyon szeretem David Fincher-t mint rendezőt, de ettől még drukkolok,hogy ne ő kapja a rendezői oszkárt. a Social Network nem egy olyan film amiért megérdemelné... volt már jó pár, klasszisokkal jobb alkotása. pl az Alien 3, vagy a Hetedik, nem beszélve a Harcosok klubbjáról...
|
Quote:
Quote:
Sok evvel kesobb, lehetoseguk nyilik a bosszura... http://www.imdb.com/title/tt0117665/ |
Ez jó film volt. Még régebben láttam.
|
Nekem is tetszett.
Mondanivalóját tekintve kicsit hajazott Stephen King Állj ki mellettem! c. novellájához. Mondjuk azt én sem merném kategorikusan kijelenteni, hogy Brad Pitt legjobb filmje, de azért az élmezőnyben ott van :) |
jó kis beteg film. |
Quote:
|
Nagyon nagy film:D:D:D
"úgy megütötte, hogy kiment a festék a hajaból!!" ez mi???:D |
Gran Torino
Rasszista hajlamu, egykori katona foszerrol szol, ki gyaszaban nem talal nyugalmat, mivel szomszedjaba koreai csalad koltozik. Nemtetszesenek minden egyes alkalommal hangot is ad, am az elet ironiaja, hogy kenytelen-kelletlen, kozelebbi kapcsolatba kerul a csaladdal, s a kezdeti docogos kapcsolatbol egy nagyszeru baratsag alakul ki. Komoly tortenet, szomoru, tele szellemes, humoros parbeszedekkel, rovid monologokkal. :] Dugj meg! Gyenge minosegu film, ami ket francia kurva bosszuhadjaratarol szol. Szex, eroszak, gyilkossag. Nem tudtuk, mire vallalkozunk, amikor belekezdtunk a film megtekintesebe. Ocska... |
Megneztem Edward Norton uj filmjet. Mit ne mondjak, eleg erdekes. De Niro is szerepel benne.
Nem egy konnyed vigjatek, az tuti. Norton persze megint jol jatszik, de en ezt olyan filmek koze sorolnam, ahol szerintem sajat velemeny kell kialakuljon rola, nem is beszelnek sokat rola. (azert buszke vagyok magamra, hogy a legvegen felfigyeltem a mehzummogesre) :) http://www.imdb.com/title/tt1423995/ (kicsit hasonlit Norton manipulalasa az elso filmjehez (Primal Fear), de csak nagyon picit. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |