![]() |
Quote:
|
Quote:
Bár elég brutálisan hangzik elsőre, még ezzel a verzióval sem lenne probléma pörgősebb játékra is használni az elfet, kockáztatva ezzel azt, hogy ha ártani akarok, üthető vagyok. |
Quote:
szerintem a jók ezek és ebben a sorrendben: 8. 9. 5. ( 10. szvsz ennek speciális esete, de szerintem a maluszok változtatását lehet kombinálni akár a 8assal, akár a 9-essel) szerintem a 8. még mindig a legjobb, bár még kéne finomítani rajta, hogy a szövetségben játszhatóbb legyen (valami ötlet a kreatív szekcióból, netán Fegya? :) ) a 9. szerintem az igazi bevédett elfeknek nem túl jó (mert pont ők nem tudnak visszavágni (se)). ráadásul mint az már elhangzott párszor, könnyebben leleplezhetővé teszi a most fantomsereg mögé bújókat az 5. meg nehezen belőhető. de nem az igazi így magában. nekem az a bajom vele, hogy az elfeknek jobb mint ami most van, azoknak pedig akiknek az elffel elvi vagy gyakorlati problémájuk volt, jobb mint a változások előtt, de senki nem lehet igazán elégedett... |
Quote:
|
Quote:
Szerintem a 8-as megoldás lenne a legjobb ... Érveket,ellenérveket szeretnék hallani ezzel kapcsolatban .. Ha jól emlékszem,akkor minden anti-elf -nek az volt a fő indoka a helyeslésre,hogy a bebetonozott elfek a nagy védelem mögül szívatták a hadikat ...ez a 8-as esetében ki lenne zárva,hisz nem adna lehetőséget ok nélküli támadásra ... |
Mindannyian kifejtettük már egyszer kétszer, de mivel egyesek mindig újra próbálják kezdeni a romboló jellegű beírásokat, hasznosnak érzem be-beszúrni a javaslatgyűjteményt. Az 1-4et már csak azért írtam bele, mert mindannyian 5ről, 8ról beszélünk, ha a felét kihagyom a kavarodáshoz vezet.
Részemről 8-9 közül valamelyik lenne a legelfogadhatóbb. A 8ast úgy képzelem el, hogy hadi támadás esetén ne csak azután tudjak válaszolni, hogy megvolt a csata, hanem a sereg indításától kezdve ne éljen a malusz, vagy legalább akkor ne ha már csak 1 körre vannak. Mágikus vagy alvilági támadás esetén csak válaszcsapásról lehet szó. A 9nél nem értek egyet, hogy túl bonyolult lenne a játék. Az elf pontosan tudja mennyi tornya van -> mennyi a malusza. Ellenfél oldalról két eshetőség van: Vagy ok nélkül ártóz az elf -> nincs sok tornya -> üthető; vagy ő akarja előbb ütni az elfet, akkor előbb felméri, és kb fél perc kiszámolnia hogy mennyi a torony% tehát mennyi a malusz. |
A 9-es közel áll a szívemhez, de annyira nincs példa ilyesmire a játékban, hogy nem tudom, hogy bekerülhet-e bármi hasonló. :o
Ugyanez igaz a 8-asra is. |
Ahogy látom van 3 javaslat ami megáll a lábán akkor miért nem lehet bezárni a topicot és akkor megszünnének az "ártó" beirások és azzal a legszimpatikusabb 3 javaslattal továbblépni ?? mert ugy látom hogy lassan 3 napja csak a tiszteletkörök ujra meg ujra futása megy..Amikor sok a nem idevalo beirás akkor be lessz másolva a javaslat aztán akik felvetették ujra meg ujra leirják hogy meik változat miért jó..Akkor inkább topicot bezárni és a 3 legéletképesnek tünö javaslattal az UR szine elé járulni.....
Aztán ha már be kerül a megbeszélésekbe akkor talán már lehetne elörelépni... Én a 8. pontra szavazok teljesen szimpi....mint 3 nappal ezelött is :cool: |
8asra asszem Synkelnek volt egy elég fogós ellenpéldája, 1/Ara hozta fel: ha van egy beton el klán viszonylag azonos ponton, akkor ha valamelyiket nagynehezen ütöd, az összes többi büntetlenül és maluszok nélkül neked eshet. Erre lehetne egy lehetőség, hogy A-ban mivel egyéni támadásra nincs segítség, egyéni támadásra csak a támadott elf mentesüljön a maluszok alól.
Bár ez végülis lejjebb is előfordulhat mondjuk B-ben. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:08. |