Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

yogibear 11-16-2012 17:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300952)
Szerintem itt arra gondolt Remy, hogy az elfoglalt földmennyiség olyan 40k környékén mozog pontban, ami oda vissza 80k pontkülönbséget eredményez. Mondjuk a bontások miatt lett ebből 70k. Gondolom ez azt jelenti hogy azt a kis semmit már belefokozzák, hogy 0 legyen a foglalás.

Bár azt nem értem, hogy közel ugyanilyen helyzetben Csempe miért fikázott minket arról, hogy egy szimpla oda-vissza ütésnél elfokoztunk...

Mer csak akkor ciki ha nem ök csinálják, amugy kb 50-60k körül volt az értékkülönbSég

Merengő 11-16-2012 17:50

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 300954)
Mer csak akkor ciki ha nem ök csinálják, amugy kb 50-60k körül volt az értékkülönbSég

vadásznál 70k volt az értékkülönbség kb 700 épülővel. az ellen letúrt vagy 2k házat :)

Remedy 11-16-2012 18:02

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 300954)

Igazabol engem az erdekelne, hogy a csak egy tagja vagy, vagy pedig egy kivuallo meltatlankodo. A masodik esetben nem erdemes rad szot sem pazarolni, max annyit, hogy kb 2600 epuletet kuldtem el epulni rogton kv elott.

Elso esetben pedig nyilvan tudod, hogy az ellenfel irt egy zoldet, meg a csapodasom elott, hogy ugyis le fog fordulni, ettol fuggetlen durvan megprobalt alambontani, bazinagy ellensereget is kuldott, majd a klantars serege elol tenyleg lefordult. Nyilvan szerinted korrektebb lett volna az en foldemmel fordulnia, de ez a maganvelemenyed.

En meg csak siman ugy ereztem, hogy 30k pont fokozasa meger annyit, hogy ne az enyeszete legyen az a parszaz hektar...

Reszemrol ennyit a temarol, csak a szemellenzoket probaltam iranyba forgatni.

Ps: En nem vagyok Csempe, meg mindig. :P

yogibear 11-16-2012 19:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 300956)

En meg csak siman ugy ereztem, hogy 30k pont fokozasa meger annyit, hogy ne az enyeszete legyen az a parszaz hektar...

nem csak mostanról van szó, mindig úgy érzitek !

Remedy 11-16-2012 20:01

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 300959)
nem csak mostanról van szó, mindig úgy érzitek !

Jo, ez meg szimpla hazugsag.

(De ha igy is lenne, akkor sem lenne hozza semmi kozod, ez alapjan azokra is merges lehetnel, akik lovat engednek el csata kozben. A szemetek!)

yogibear 11-16-2012 20:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 300960)

(De ha igy is lenne, akkor sem lenne hozza semmi kozod, ez alapjan azokra is merges lehetnel, akik lovat engednek el csata kozben. A szemetek!)

Sajnos van hozzá közöm ,mivel nem egyszer nem kétszer hoztunk 0 hekit tőletek, de látja más is a teljest ,hogy mi a módszer..részemről én itt befejeztem a vitát.

Remedy 11-16-2012 20:28

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 300962)
Sajnos van hozzá közöm ,mivel nem egyszer nem kétszer hoztunk 0 hekit tőletek, de látja más is a teljest ,hogy mi a módszer..részemről én itt befejeztem a vitát.

Kb. annyi kozod van hozza, mint Alonsonak, hogy milyen diffuzor van a Red Bullban. Ergo semmi... Amugy ha rajtam mulik, te ezentul mindig 0 hektart hozol tolunk, meg akkor is, ha az utolso aranyat kell ra elkolteni. :D

(Ertsd: ahhoz nincs kozod, hogy az altalunk birtokolt eroforrasokat milyen mertekben es mikor hasznaljuk...)

yogibear 11-16-2012 21:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 300963)
Amugy ha rajtam mulik, te ezentul mindig 0 hektart hozol tolunk, meg akkor is, ha az utolso aranyat kell ra elkolteni. :D

Szoval mint eddig is :) mondj valami újat !

yogibear 11-16-2012 21:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 300960)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 300963)
ahhoz nincs kozod, hogy az altalunk birtokolt eroforrasokat milyen mertekben es mikor hasznaljuk...

legalább egyik szavaddal ne üsd a másikat !

Remedy 11-16-2012 22:11

1. Azt se tudom, ki vagy.
2. A ket beidezett dolog nincs ellentetben. Igenis hazugsag, hogy mindig elfokozunk, de meg csak az is hazugsag lenne, hogy gyakran. Ettol fuggetlen nincs kozod hozza, ha eppen megtesszuk.

Amugy Te irtad, hogy befejezted a temat, nekem nem ugy tunik.

En viszont mindenkeppen befejeztem, mert a szemellenzo maradt, gondolkodasra meg keptelen vagy, de ami nagyobb baj, hogy meg a szovegertelmezes sem megy.

All times are GMT +1. The time now is 20:55.