![]() |
Quote:
Amúgy amennyi egységet elfokoztak menekülésre abból simán oda tudtak volna fokozni (csak ha véletlen nem követted részletesen az eseményeket)... persze csak ha akartak volna... ;) |
Meghalt a király, éljen a király!
De ugye Sergéket nem fogják felnégyelni és váraikra feltűzni, mint koppányt?:D |
Quote:
Másrészről én józan dolognak tartom azt,hogy nem költöttek iszonyat pénzeket egy olyan klánütésre,amiben a legcsekélyebb kétség is van. Jelen esetben nem a győzelem volt az,hanem a klán MNT miatt kialakult bizonytalanság. |
2008-08-18 14:01:02
Remedy (#26373) elfoglalt 589 hektárt __*HÓHÉR*__ (#100001) országától. akik nem látják az eseményeket, azok kedvéért |
Quote:
Hát ez elég régi volt, de kivettem! Hogy egy cimborát idézzek: Nem kell a balhé, tedd el a kést! :) |
nemkéne ilyen friss eseményeket forumra másolni!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ZeroNexus (#322340) Elloptak 93 bála ételt, 0 tábla agyagot, 8 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 8 fegyvert és 0 drágakövet! Lenne még mit másolnom... Gondolom te ezt tartod eredménynek. Mondjuk ez fájt a legjobban amit elkövettél ellenem. :D :D Jah és mi a seregünket mindig földért küldtük ki! ;) |
Quote:
|
Quote:
Viszont ha már bemásolsz ide egy akciót, bemásolhatnád azokat is mikor azt írja ki hogy "X millió egység elhagyta a seregedet"...:D Erre pld kiváncsi lennék, hogy hány ország össz haderejét jelentené. :) |
Quote:
Nem kell a demagóg duma és nem kell megmagyarázni semmit se. Te itt a fórumon akarod megnyerni a játékot, nem itt kellene. A játékban kellett volna bizonyitani. Másrészt nem kell ferditeni a tényeket, és nem kell lázadni az alkalmazott stratégia ellen, nektek is volt lehetőségetek egységet gyüjteni és alkalmazni az elfokozást sikeresen. Idéznék egy nagy klasszikust, ha nem értesz egyet a játék szabályaival akkor nem kötelező játszani. Az a baj, hogy ti úgy gondoljátok szerintem, hogy az első hely alanyi jogon jár nektek. Nem igy van, meg kell érte küzden. |
Quote:
A lopást csak azért másoltam be, mert éppen az firtatja az eredményeinket, aki tök logikátlan dolgokat mívelt idáig. Bár meglehet indokolni, h biztos szükségetek volt a nyersire. Mondjuk... így már értem a 3 millás aranylopásokat is. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én annyit tuti nem! De kitud te számolni sztem. ;) Viszont azt elárulhatom, h így is olcsóbb volt mintha fedeztem volna ~1400 hekit. Amikor te támadtál nem is fokoztunk el. :p Bár akkor sztem jobban örültél volna neki, ha mégis.:D |
Quote:
Mi ebben az érdem? Megtámadnak elfokozok a klán társam meg üt, vagy nem is üt csak elfokozok..wow...Ez lenne a nagy érdem? Mely semmi másról nem szól, mint a piacon összeharácsolt javakról. Vagy a kivitelezése tetszik és az izgalma ahogy a HT elengedi a sereget? Melyik része tetszik neked? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Kiváncsi lennék, lesz-e egyszer is olyan topcsata, ahol nem az lesz a vége, hogy kiskapuk kijátszásával vádolja az egyik oldal a másikat... (nem inge ne vegye. bár csendben tuti nem lenne érdem...) Persze mindig lesznek kiskapuk, minden topklán kihaszálja valamelyiket, és mindig módosítani kéne rajta valamit. Csoda, hogy az A-ban vannak még barátságok... (nyilván ezért a sok Szk-s)
A nagy érdemekről meg mindig az jut eszembe, mikor régebbi játékosok mondták példaképeiket, és valahogy mindig odakerült az "ott csalt, ahol tudott" mondat:) Grat fenn töltött időért, és a mostani helycseréért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valójában mikor megvolt az első 0 hekis ütés én csak néztem mint a moziban..hogy Wow..már ilyet csinál akit megtámadnak. Úgy kérdeztem meg hogy ez most akkor mégis micsoda? Annyit sikerült leszűrnöm, hogy én tuti nem fogok éveket tölteni a piacon, hogy aztán fokozhassak amennyi jól esik, inkább go le az 5. csoportba ott csak nincs még ilyen..:D Lehet ott ha ütök foglalok is..bár ki tudja ezek után...:confused: |
Quote:
Már 1 körre volt hazafelé Remy serege, szóval nem értem, miért ne lehtne bemásolni? Amikor aki A-ban van mindenki láthatta... Meg ne pont Te legyél már az erkölcs harcosa, mert röhejes... Az üzit gondolom, megkaptad, inkább azon filózz el... |
Quote:
|
Quote:
az üzenetet megkaptam csak egy kukkot se értek belöle.... írj itt zöldet mert nagyon nem értem mit akartál azzal a zavaros levélel |
Quote:
Gyula te hol is küzdöttél ezért, a Menzóban? |
Quote:
nem írok én neked, nem is ismerlek többet.... na bye! |
Quote:
te szoltál hozzám meg te írtál baromságokat zöldbe ..... |
Quote:
Serg én az egyszem országommal játszottam először a menzóban majd a big gunban, a klánok közti váltást nem tiltja semmilyen szabály. Nem két országgal játszom egy ugyanazon klánban, mert valami iylesmiröl hallottam már a hód történelmében.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:46. |