Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Ati 11-17-2006 16:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43788)
Ati, szabalytalan 2 orival menni VIP arenara? Ha mindketto sajat tulajdonban van es mindketto megfelel a jelentkezesi felteleknek.

Természetesen szabálytalan.

Dragi 11-17-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 43787)
Eszembe jutott egy vicc, biztosan ismeritek.
Két ovis vitatkozik ...

kösz :p :D

Remedy 11-17-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 43787)
Eszembe jutott egy vicc, biztosan ismeritek.
Két ovis vitatkozik ...

Mi az a radiator?

Peter 11-18-2006 03:39

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43486)
Na most lett volna jobb ha csendben maradsz mert nem azonosak a szabályok:)

Nem? :eek:
Akkor ott mennyi a lovas támadó értéke? Vagy a védő védőértéke? Esetleg az íjászoknak más a tornyokban a védőértéke? Netalán a tanyák termelése máshogy működik? Vagy nem is lovas-elit-ijász-varázsló-tolvaj...stb. egyégek vannak ott (hogy az épületeket ne is említsem)? :)
Mert ezesetben teljesen igazad van, és nem azonos szabályokon, alapokon nyugszanak. :D

Harcosok 11-18-2006 05:25

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 43832)
Nem? :eek:
Akkor ott mennyi a lovas támadó értéke? Vagy a védő védőértéke? Esetleg az íjászoknak más a tornyokban a védőértéke? Netalán a tanyák termelése máshogy működik? Vagy nem is lovas-elit-ijász-varázsló-tolvaj...stb. egyégek vannak ott (hogy az épületeket ne is említsem)? :)
Mert ezesetben teljesen igazad van, és nem azonos szabályokon, alapokon nyugszanak. :D

mit ahogy az anarnak és a normálnak sem azonosak a szabályai a párbajnak is más:)
ugyanaz a játék más szabályokkal kész ha így nem birod felfogni te bajod
-Bizonyos esetekben nem minden építhető
-Bizonyos esetekben nem minden gyárható
-Csak vippesek vehetnek részt vippért
-Akárhány orival lehet menni
-Akárki nyomathatja akárki oriját
-A forumon egymás szidása is szabad volt eddig most nem tom mi lett:)
Meg ha nem is szabad volt soha az életbe végig nem lettek nézve azoka forumok:)
-Nem feltétlenül 200hekin indulsz(és a normálba csak onnan indulhatsz!!!)
-Nem feltéltlenül 100k arannyal kezdesz
-Nem feltétlenül ugyanolyan épületeket kapsz
-Nem feltétlenül 270egységet kapsz az elején
-Nincs semmilyen piac
-Nincs bonusz:D
-A távolságok is kicsik maradnak soká pl az első és a 8.dik között sima 200hekis párbajon 2kör:)Akkor is ha össz 8-an vannak
-Csak az vehet rajta részt akinek a szervező megengedi és van vippe(mig a normál bárki regisztrálhat INGYEN)
-Szabad a Jksz

Ha ez tök ugyanaz mint a normál szabályai akkor elnézést:D

Ja és azt el ne felejtsük már,hogy amikor regisztrálsz a Hoditora akkor sem az van a szabályzatba,hogy elitet gyárhatsz stb:DHanem ilyeneket,hogy 1orival játsz stb azaz olyanok mint amit én irtam (bár nálam is van pár olyan ami nem olyan)
Ugyhogy szerintem mi nem 1 dologra gondolunk a szabály szó alatt
Én arra gondolok amit a Hoditoban ugy tüntetnek fel,hogy szabályok:)És szerintem azok a szabályok a Hoditoban:)

BeeLord 11-18-2006 08:18

Elolvastam a legutóbbi 3 oldalt, és fájt. Nem tudom megállni, hogy ne szóljak:

Kedves Harcosok,

a magyar nyelv határozórendszere 3, azaz 3 irányú. Ezek a következő kérdésekre válaszolnak: hol? honnan? hová?

Így a következő mondat semmiképpen sem lehet értelmes:
"soha az életbe végig nem lettek nézve..."
Én így írnám - "soha az életbeN nem lettek végig nézve"(bár a magyar nyelvben elég hülyén hangzik a szenvedő szerkezet)

A 2. lecke. Akik anno nagyon régen feltalálták a billentyűzetet, nem poénból raktak egy vesszőt a kérdőjel alá, annak gombjára. Azért van, hogy azt a gombot ne csak a shift gombbal együttesen használd, hanem nagy ritkán a nélkül is. Azzal a picurka vesszővel remekül tudod tagolni a mondataid, így akad némi esély, hogy meg lehessen elsőre érteni azokat.

Az előző példamondatnál maradva:
"Meg ha nem is szabad volt soha az életbe végig nem lettek nézve azoka forumok" - ez így nem helyes, és első nekifutásra bonyolult a megértése.
Én így írnám - "De ha nem is volt szabad, soha az életben nem lettek végig nézve azok a fórumok"

Ha minden igaz, a fórum etikett tartalmaz egy olyan pontot, hogy az adott fórum/topic nyelvét kell használni(legalábbis a Queosia-ban bünti jár a magyar nyelvért). Ez alapján Te legalább olyan szabálysértő vagy, mint Dragon azzal az üzenetével, amit Ati megvétózott.

u.i.: bocs Csokibá, tudom, Te akarod megtanítani magyarul a srácot, de én már nem bírom ezt tovább. Úgyhogy javaslom, kezdj bele lassacskán.;)

BeeLord 11-18-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 43799)
Mi az a radiator?

Én rohangáltam régen Radiator néven MoHAA-ban és America's Army-ban.:D

Atiii 11-18-2006 08:41

Harcosok a nyerő

Hajrá lilák!
Hajrá fradi!
Részeg vagyok,mint egy.....

Szecsa 11-18-2006 08:54

Harcosok, es mi tortenik akkor ha nem allit be a parbajszervezo kezdesre semmilyen "extra" beallitast? :)
S tudod, a parbajba se lenne etikus erte, es ugyanugy "buntetest" kaphatsz erte, ami abban nyilvanul meg, hogy tobbet azzal az orival biztos nem vesz be a jatszokozonseg.
Ugyanez van normalban is azt hiszem: jksz-ezel, anarchba tesznek, es utana regizhetsz uj orit. (Mint ahogy Te is ezt eljatszottad az oriddal, ugye? :D )
A piac es a csokkentett kortavval valoban kulonbozik, de ez le is van irva, soot, meg helytartod se lehet. (Azt viszont rosszul tudod, hogy az elso es az utolso kozott egy 8 fos parbajon 2 kor van...mert az bizony mar 3 kor.)
Lehet, hogy szabad volt szidni a forumon akarkit, de aki sokaig jatszotta ezt, az azt hiszem eleg rovid idon belul vagy megunta vagy nem volt tobb lehetosege arra, hogy szidjon barkit is, mert nem vettek be.
S azt hiszem nem csak 1 szabaly van...van a szabalyzat, amelyet be kell tartani es a viselkedeskulturat, jatszasi normat fekteti le es van az a szabalyzat, amely a jatek mukodesi elveit foglalja ossze...ez tenyleg nem ugyanaz, viszont parbajba es normal jatekra mindketto adott esetben vonatkozik, még ha picivel el is tér.

Szecsa 11-18-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 43836)
Hajrá lilák!
Hajrá fradi!
Részeg vagyok,mint egy.....

Komám...en most keltem 15 perce...Te meg már részeg vagy?
Ejj..egy időzónában vagyunk mi? :D

All times are GMT +1. The time now is 10:48.