![]() |
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Vagy nyitva a kapu :p de a kerítéses jobban tetszik :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=2980 (és örülök hogy itt is látlak, eddig csak gyanítottam hogy te lehetsz a "Hódítós leányzó" ;)) |
Quote:
|
Hihetetlenül fel tud idegesíteni ez az 5ös szint! :mad:
Kiépülőfélben vagyunk, egy mf félelf lopkodja a szövimet, egy orkot, aki ír neki, hogy talán nem kéne, így, semmi durvát, erre visszaír: "Nem sokáig lesz így orid, ha nem tanulod meg a diplomácia nyelvét, Így elég hamar elfogsz vérezni..." Hát hogy honnan veszik az emberek ezt a nagyképűséget??? :mad: Hangsúly azon, hogy kiépülőfélben vagyunk... Ilyenkor szét tud ütni az ideg, hogy még várni kell pár napot, míg rendesen feltöltődünk, és megfingatjuk... Komolyan egyesek mennyire gyenge értelmi színvonalon állnak... |
Intelligens üzenetek nálunk is előfordulnak:
"xxxxxxxxx (#xxxxxxx) - 2009-06-13 04:37:12 ******, édes szívem. Ráb*sztál. Nem ma kezdtem. Kb.8 éve. Az összes fejlesztő, és teszt csapatban játszottam. Nem magyarázom soká. Vajdajia. Attila ismer. Hm. El lehet b*szni. Néha. Nem tudni. Na majd. Megjegyeztelek. :)" Igazából nem is ide írtam volna, hanem valamelyik poén-témába, csakhogy azóta sem történt semmi a sráccal, pedig jelentettük. De várjuk türelemmel a Support reakcióját, és addig is kalapálgatjuk a srácot :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 02:13. |