Kalapácska |
08-27-2010 16:38 |
Quote:
Originally Posted by none
(Post 261669)
a fix 5k hekit véletlen se támogatnám az nagyon tönkretenné azok játékát, akik akarnak Aban játszani.. bárki bármit mond.. és ráadásul túlzott könyítésnek is érzem, de a fix 9-10k heki a 4k-s 2szer forduláshoz nekem elférne.. + a top30% b-ből forgáshoz
|
Fix 9-10k heki ???
Mi benne a könyítés ? Szerintem semmi , jelenlegi top30 alja 9150 heki ...
Tényleg csalk pár embernek tünik fel , hogy teljesen aránytalan a csoportok közöti átmenet ?
Gondolkozunk logikusan , ha valaki felmegy 10k hekire 10k kör alatt soha az életbe nem jön le onnan , hiszen utána a B-ből forog 5k kör alatt nevetve :D
Ha 2x körbe kel menni 1 szemért 5k fix hekire az is alsónahgon 10k kör tehát időben semmi sem lett könyebb annyi , hogy több csoportot jár meg ugyanazon idő alatt ..tehát nincs így könyítés benne .
A könyítés az kb 5k heki környékéről fordulás lenne 1 teljes szemért ahogy pár évvel ezelőtt ott volt a top30 alja kb ... miért kellene most többet dolgozni egy szemért mint pár éve kellet ? Hiszen az alsóbb csopikban elég anyit tenni a fellépéshez mint pár éve ...
Amikor kezdtem a játékot akokr 1k kör kellet az A ban és fordulhattál mindegy volt mit csináltál és akkor is szereztek szemet emberek ....
Totya
|