![]() |
Gyűrűk ura turbó változat:
|
3 film kéne egyik ismerősömnek, de sehol nem találjuk. Ha esetleg torrentoldalon vagy valahol utánanéznétek, hálás lennék és megköszönném :)
Ruckus Halálos biztonsággal Szorul a hurok (January man) Angol nyelvű is jó :) Köszi |
Az idei inváziós film (nagyon váromos):
|
"A '70-es és '80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül a két hollywood-i fenegyerek, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmből áll. A Tarantino rendezte Death Proof nem él vissza a Ponyvaregényen és a Kill Bill-en felnőtt rajongók elvárásaival, ördögien szellemes gépezete most is halálbiztosan működik. A Planet Terror Rodriguez műve, vérbeli zombifilm, veszett humorral." - port.hu Mindkettő tökéletes alkotás a maga nemében! Mindkettő abszolút megfelel a '70-es és '80-as évek B kategóriájú filmje kritériumnak, de mindkettő sugározza Tarantino és Rodriguez elborult elméjének jeleit. Akinek van gyomra a vérhez és húscafatokhoz, mindenképp nézze meg ezeket a műveket. Igazi felüdülést jelentenek a mai, másodrangú horrorok és thrillerek mellett. Ha ez nem lenne elég, itt egy ajánló: |
mit lattam eddig iden? :)
Na, mostmar en is irok ide, hogy miket lattam eddig iden :)
Love and other drugs egesz jo :) The way back ajanlom mindenkinek a Gulagrol megszokik par ember es a vegen 3 Indiaban kot ki -ezzel nem lottem le a poent, hisz a film elejen is leirjak, h az o emlekukre keszult a film- From Paris with love kivetelesen nem moziban lattam, de jo Tron legacy egyszer megnezheto, de nekem nem jott be Season of the witch kozepes It`s kind of a funny story kozepes The king`s speech ajanlom mindenkinek, nagyon jo :) The green hornet egesz jo The next three days feldolgozas, kozepes Conviction fogjuk ra, h jo :) Black swan baromsag bar aki szereti a Natalie Portmant, annak biztos tetszik majd 127 hours egesz jo, nem sok szereplo jatszik benne, de legalabb nem olyan unalmas, mint a Buried volt... Morning glory ajanlom mindenkinek, reg rohogtem ilyen jot :) /mikor az egyik szereplo felmegy repulni.../ The dilemma kozepes hat, roviden ennyi :) egyelore |
Quote:
|
Quote:
|
Takers :
Csak ajánlani tudom. Nekem nagyon tetszett. Pörgés van már az elején, jól felépített a sztori, egy félresikerült bankrablás, és a végén egy jó befejezés :) |
Quote:
|
Megérkeztek az Oscar jelöltek:
Film
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |