![]() |
Quote:
Synk, nem tudom mennyiben lenne bonyolultabb így számolni, szerintem nemsokkal. Sokkal bonyolultabb, lenne a bebetonozottság szintjétől függő malusz, azt ezért nem is tartom túl jó ötletnek.:) |
Quote:
egész A-ig nem lennének maluszai az elfnek, hiszen csak ott van gyakorlatilag 15% feletti torony:) pláne elfnél, aki többet atart az beteg:) szóval tehát csak A-ban legyen malusz? és ott is max 50%? mert 25% feletti toronnyal az elf már nem termel kaját tiszteségesen, átlopja egy rendes elf, és minden jöttment beártja:) |
Quote:
|
Akkor vissza a megoldási lehetőségekhez:
1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül 2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül 3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül 4. jó ahogy most van 5. csökkentsük a maluszokat (50-60%malusz, és 1-2%készüli) 6. legyen ahogy most van, de adjunk időt 7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani 8. alapesetben a mostani maluszok, ha támadás éri őt vagy a szövijét, a támadó és szövije ellen visszaáll a régi rendszer x ideig 9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől; erre Kutyuleee javaslata a legkiforrottabb Quote:
|
Mi lenne ha kiegészítenénk a sugót azzal,h: "az elf messze a legügyetlenebb és leggyengébb faj a tolvajlás és varázslás terén (az ork is sokkal keményebb)" => így meg lehet ne kímálni az új játékosokat az esetleges meglepetésektől:)
|
Quote:
Mi lenne, ha megkímélnéd a fórumot magadtól, illetve az ilyen beszólásoktól? Ahogy nézem vannak itt páran akik TENNI is szeretnének velemit az ügyben... |
35% torony ugyanannyi barakkot feltételez.
az az elf akárhogy számolom már tf:) minimál kocsmával és teplommal:) 10% torony felett adék neki plussz százalékonként 5% maluszt. így 22% toronynál lenne -80 reálisabb mint a másik |
Quote:
|
Quote:
Meg is lepődtem, hogy most miért a másikat támogatod.:D No mindegy. Én azt nem tartom jó ötletnek, pláne, hogy kijátszható.:) |
Quote:
mutass már egy akármilyen hullát amelyik a kisujjamból kirázott, 70%ban kész akármilyen elfemmel brmit tud csinálni azon nkívűl hgy javít a katmorálján:) |
All times are GMT +1. The time now is 01:37. |