Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Cassandra 05-10-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by kisampi (Post 95119)
Igy mostmár nem éri meg elfel lenni.Én például variírtásra és gyújtogatásra is használtam a tolikat és mindig bejött.Szerintem korrekt lenne ha az elf játékosoknak megengednék,hogy fajt váltsanak mert ezek után szerintem az ember éri meg a legjobban ha tolis akar lenni.Főleg az 1\A-ban.Nemrég léptem szintet de ha elöbb kijön ez a módositás tuti,hogy nem elf lettem volna.Pedig milyen jó is az erős védelme...
Máris megvan az eredménye mert nem akarnak elf tolisokat szövibe bevenni.

Hujjuj...

Synk, nem tudom mennyiben lenne bonyolultabb így számolni, szerintem nemsokkal. Sokkal bonyolultabb, lenne a bebetonozottság szintjétől függő malusz, azt ezért nem is tartom túl jó ötletnek.:)

skiti 05-10-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 95067)
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
35%torony - pedig a max 80%
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná
emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt

ez a maluszok teljes!!! kikerülése volna:)
egész A-ig nem lennének maluszai az elfnek, hiszen csak ott van gyakorlatilag 15% feletti torony:)
pláne elfnél, aki többet atart az beteg:)
szóval tehát csak A-ban legyen malusz?
és ott is max 50%?
mert 25% feletti toronnyal az elf már nem termel kaját tiszteségesen, átlopja egy rendes elf, és minden jöttment beártja:)

Synkel 05-10-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95124)
Hujjuj...

Synk, nem tudom mennyiben lenne bonyolultabb így számolni, szerintem nemsokkal. Sokkal bonyolultabb, lenne a bebetonozottság szintjétől függő malusz, azt ezért nem is tartom túl jó ötletnek.:)

Nekem úgy rémlik, a betonozástól függő malusra mondtam, hogy bonyolult vele számolni:)

Stev 05-10-2007 16:22

Akkor vissza a megoldási lehetőségekhez:

1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat (50-60%malusz, és 1-2%készüli)
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. alapesetben a mostani maluszok, ha támadás éri őt vagy a szövijét, a támadó és szövije ellen visszaáll a régi rendszer x ideig
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől;
erre Kutyuleee javaslata a legkiforrottabb
Quote:

Eredeti szerző: Kutyuleee
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
35%torony - pedig a max 80%
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná, emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.

Blasi 05-10-2007 16:22

Mi lenne ha kiegészítenénk a sugót azzal,h: "az elf messze a legügyetlenebb és leggyengébb faj a tolvajlás és varázslás terén (az ork is sokkal keményebb)" => így meg lehet ne kímálni az új játékosokat az esetleges meglepetésektől:)

Synkel 05-10-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 95129)
Mi lenne ha kiegészítenénk a sugót azzal,h: "az elf messze a legügyetlenebb és leggyengébb faj a tolvajlás és varázslás terén (az ork is sokkal keményebb)" => így meg lehet ne kímálni az új játékosokat az esetleges meglepetésektől:)

Mi lenne, ha megkímélnéd a fórumot magadtól, illetve az ilyen beszólásoktól? Ahogy nézem vannak itt páran akik TENNI is szeretnének velemit az ügyben...

skiti 05-10-2007 16:23

35% torony ugyanannyi barakkot feltételez.
az az elf akárhogy számolom már tf:)
minimál kocsmával és teplommal:)
10% torony felett adék neki plussz százalékonként 5% maluszt.
így 22% toronynál lenne -80
reálisabb mint a másik

Tsobi 05-10-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 95129)

Gondolom te meglepődtél ...

Cassandra 05-10-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 95126)
Nekem úgy rémlik, a betonozástól függő malusra mondtam, hogy bonyolult vele számolni:)

Ehh... jaja... bocs kicsit belekavarodtam.:)

Meg is lepődtem, hogy most miért a másikat támogatod.:D
No mindegy. Én azt nem tartom jó ötletnek, pláne, hogy kijátszható.:)

skiti 05-10-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 95121)
Nm vennék rá mérget,h az ember jelen helyzetben gyengébb lenne mint egy elf... inkább azon gondolkoznék,h a hulla vs elf "küzdelmet" ki nyerné :)

ez egy igazi aranyköpés:)
mutass már egy akármilyen hullát amelyik a kisujjamból kirázott, 70%ban kész akármilyen elfemmel brmit tud csinálni azon nkívűl hgy javít a katmorálján:)

All times are GMT +1. The time now is 01:37.