![]() |
Quote:
tudok tévedni is, de kértem próbáld ki ;) az előző nem tudom hány üzenetben erről volt szó. nem arról, hogy szabad e érdeklődni az aktuális árakról, hiszen ez a kutyát sem érdekli ( rajtad kívül) ebben a topicban, hiszen a jksz hez köze sincs. kezdjek el én is beszélni a földleadásokról? OK akkor én is felhozom hogyha újra belépsz egy klánba földet kell leadnod , és ez nem szabálytalan DE EZ IS FÖLDLEADÁS. de nem szabálytalan!!! ( hiszen kötelező) atya ég te mi a fenéről beszélsz amúgy???? |
Quote:
|
Quote:
Emlékeim szerint valami hasonló volt .. oszt nem kell rám hallgatni :) |
Milyen érdekes hogy ugyanannak a négy orinak mindig sikerül beverni a nagy üres országokat akik megvárják hogy szépen megtámadják őket két hullámban és csak aztán szabiznak be,de ha véletlen más is megtámadja őket akkor mély depresszió és törlés.Most érdekes módon nem esik depresszióba pedig beütötték 17 sereggel és 22 sereg tart még felé...
Ati most már a sokadik földleadás után sem érzed hogy tenned kéne ez ellen??? |
serg annyit nem ér h kitiltasd magad infokiadásért. majd tisztán lekapjuk őket.
|
Quote:
|
De még ha véletlenül nézne is távolt a "szenvedő fél", és tegyük fel, hogy be is kukkant a piacra védelme ügyében, tuti biztos vok benne, hogy előtte ki lesz takarítva a piac.
|
Quote:
|
Quote:
|
nem akarok beleszolni nem tudom melyik csopiröl beszélgettek:)) de esetleg aki nagyon hogy is mondjam ideges ez a földleadás miatt, az miért nem támadja meg ugy mint a többiek??
Nem itt kell nagyhangoskodni, hanem a hodba. Mindent el lehet érni és meg lehet oldani. Egy kis kihivás soha nem árt:)) Nem szabály kell ide:)) hanem menni és leszedni:)) ahogy jo édesapám mondta lehetetlen nincs csak tehetetlen :D |
All times are GMT +1. The time now is 04:15. |