Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Remedy 09-05-2010 18:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 262796)
Egyébként meg a piac valószínűleg elég rá, mivel kis tétel, és a piaci átlagárnál jóval olcsóbban került ki, tehát valószínű, hogy az első 1 órában már kiér.

Szerintem nincs ilyen. :)

Hex 09-05-2010 18:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 262796)
Attól függ, hogy az az "ennyi", az az összvagyon hány %-a.. ;)

Egyébként meg a piac valószínűleg elég rá, mivel kis tétel, és a piaci átlagárnál jóval olcsóbban került ki, tehát valószínű, hogy az első 1 órában már kiér.
Egyébként 2 ország már le tudja fedni a teljes piaci időt. (Pl szöviddel nézitek a piacot felváltva)

anarchos piacolásaim alkalmával én úgy vettem észre, hoyg 90%-ban, az aznap elsőként kitett cuccok, 30 perc - 1 óra között kinn vann. A többi meg később

vityu 09-05-2010 19:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 262802)
anarchos piacolásaim alkalmával én úgy vettem észre, hoyg 90%-ban, az aznap elsőként kitett cuccok, 30 perc - 1 óra között kinn vann. A többi meg később

Mondjuk, ha én ilyen információkkal rendelkeznék, megtartanám magamnak :)

Remedy 09-05-2010 19:11

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 262802)

Miazhogy aznap elsokent? Amikor felebredek? Ejfel utan 1 masodperccel? Utc ejfel utan 1 masodperccel? Vagy ezt hogy gondolod?

Szerintem teljesen random. Ert mar ki cuccom szinte rogton a felora utan is, es 3 oraval utana is a legutolso masodpercben, teljesen fuggetlenul az artol, kirakas idopontjatol, esetleg csillagok allasatol, es attol sem fuggott, hany fekete kakast aldoztam. :)

Tsobi 09-05-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 262810)
Miazhogy aznap elsokent? Amikor felebredek? Ejfel utan 1 masodperccel? Utc ejfel utan 1 masodperccel? Vagy ezt hogy gondolod?

Szerintem teljesen random. Ert mar ki cuccom szinte rogton a felora utan is, es 3 oraval utana is a legutolso masodpercben, teljesen fuggetlenul az artol, kirakas idopontjatol, esetleg csillagok allasatol, es attol sem fuggott, hagy fekete kakast aldoztam. :)

Te áldoztál már fekete kakast? :)

Hex 09-05-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 262810)

Szerintem teljesen random. Ert mar ki cuccom szinte rogton a felora utan is, es 3 oraval utana is a legutolso masodpercben, teljesen fuggetlenul az artol, kirakas idopontjatol, esetleg csillagok allasatol, es attol sem fuggott, hany fekete kakast aldoztam. :)

általában a termiket egy nap egyszer intézem, kivéve, mikor utalok magamnak, szóval nyugodtan veheted utc időhöz mérve.

és azért napi szinten 6 termi, plusz most még jön hozzá 8, mert besegítek pár napig, azért szerintem ez elég jó megfigyelést tud eredményezni. Gúnyolódni azért nem kellene. Ott van anarch, regelj pár orit és teszteld le te is

Remedy 09-05-2010 20:32

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 262828)
általában a termiket egy nap egyszer intézem, kivéve, mikor utalok magamnak, szóval nyugodtan veheted utc időhöz mérve.

és azért napi szinten 6 termi, plusz most még jön hozzá 8, mert besegítek pár napig, azért szerintem ez elég jó megfigyelést tud eredményezni. Gúnyolódni azért nem kellene. Ott van anarch, regelj pár orit és teszteld le te is

Teszteltem mar eleget, semmi ilyesmi tapasztalatom nem volt. :)

Hex 09-05-2010 20:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 262829)
Teszteltem mar eleget, semmi ilyesmi tapasztalatom nem volt. :)

Juszuf a kufár

Gabona 355.629.692 202 71.837.197.784 arany 2 óra 28 perc

71.837.197.784 arany

általában minden nap, 23:10 után csinálom D-ben

ennél igaz, hogy kinn volt

Juszuf a kufár

Fém 913.898 1.818 1.661.466.564 arany 1 óra 33 perc

y-ban 22:20-kor, vagy kv után 22:43-kor szoktam csinálni a piacot

H-át most nem tudom bemásolni, mivel ma délután utaltam. A többi D-és termit is bemásolhatom, ha kell

Princ 09-05-2010 20:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 262807)
Mondjuk, ha én ilyen információkkal rendelkeznék, megtartanám magamnak :)

Pedig pont ettől ismerik el az embert, nem ha bent tartja. :)

vityu 09-05-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 262831)
Pedig pont ettől ismerik el az embert, nem ha bent tartja. :)

Nem vágyok elismerésre :) Egyszer úgyis minden információ kiszivárog, lassan, de az egész hódító közössége ismerni fogja, de addig had használjam azt, és had legyek előnyben tőle, már ha kitaláltam :) (Mondjuk ez csak elméleti síkon megy így, nem vagyok egy feltaláló :))

All times are GMT +1. The time now is 20:59.