![]() |
Know how
XXXXXXX (#xxxxxx)
2007-08-28 14:04:59 Helyezés: xxx Érték: xxxx Szövetséget vállalok!Aki szeetne tanulni az ár 1000.000arany Globalizálódó turbókapitalista világunkban bármi megtörténhet... Friss csemege az X-ből |
Quote:
Valakik ennyire unatkoznának vagy mi történt?!:D:D Ja és azt a 1.000.000 aranyat elég érdekessen írta le az illető. |
Szakszervezet
XXXXXXX (XXXXXX)
2007-08-30 XXXXXXX Helyezés: xxxxx Érték: xxxxxxxxx Sziasztok! Szövetségbe lépnék de mivel kezdő vagyok semmi esélyem.Csak a visszautasítást kaptam eddig.Ha nem adtok nekünk, NEKEM esélyt hogy bizonyítsak nem tudok segíteni a szövetségemnek. Se tanulni nem tudok. Pedig nagyon gyorsan tanulok. És talán gyorsan is fejlődöm. Én egy Varászló Törpe vagyok. Ha valaki mégis úgy döntene hogy jó vagyok a szövetségébe írjon. XXXXXX Egy cukorfalat csípem a stílusát |
"Nos, legyen...
Békés bortermelő ország várja az MNT-ket (akár 35 kör távolból is). A szerződésre az áldomás természetesen: bor..." Nálam most ez viszi a prímet még ha mnt-t hirdet is.:D |
üdv hódítók!!
bármilyen országot keresek 4.szövetségesnek. feltétel: min 2kör táv.a többit levélben ja és a vip elöny. Tudom, hogy (annyira) nem vicces, de erre felkaptam a fejem :) |
Quote:
|
Quote:
Feléd tartó seregek: xy (#000000) serege feléd tart, előreláthatóan 1 kör múlva érkezik meg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 10:13. |