Padlócsempe |
10-11-2012 10:56 |
Quote:
Originally Posted by Merengő
(Post 299708)
én sem válaszolnék, ha kettőből kétszer elfokoztam volna :) feleslegesen hoztad fel a 100 csatátokat amikor szükséges volt rögtön elfokoztatok amint lehetett.
|
Volt két elfokozásunk. Egyszer klánban ütöttünk fejenként 70k értéket, de a klánütésünket az egyik orinál meghiénázták két sereggel. Azt a 30k pontot naná hogy elfokozzuk, ahelyett, hogy etessük a hiénákat.
A másik meg most volt, taktikailag úgy gondoltuk, hogy nem lenne jó, ha a lemaradt orink visszaesik 4 ellenséges ori közé.
Ezen kívül én is kaptam jópár ütést, remy is, és a többiek is, mégsem fokoztunk el soha. Aki mégis fokozómestereknek titulál minket, annak csak savanyú a szőlő.
Egyszerű a képlet: ha az ellenséges sereg beütésével többet vesztünk, mint amennyibe az elfokozás kerül, akkor hülye, aki nem fokoz el. De ha van jobb megoldás, mint az elfokozás, olyankor eszünkbe sem jut.
Aki meg úgy gondolja, hogy ő sosem fokozna el, az írjon nekem, aláállok, jó messziről ráfokozok, aztán majd meglátja, hogy nem is olyan ördögtől való az az elfokozás.
|