Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Merengő 10-10-2012 18:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 299670)
Mar csak azt nem ertem, honnan jon ez az alaptalan vadaskodas, hogy mi elfokozgatunk kisebb orszagokat. Egesz szinten eddig ez talan 2x tortent meg a szaz feletti utesbol, es mindkettonek megvolt az oka. Pedig megtehetnenk akar ezt is, de igy a jatekelmeny nullazodna teljesen szamomra peldaul... Kicsit cukrozzatok meg azt a szolot, azt ajanlom.

annyira nem figyeltem az eseményeket de ez a két elfokozás nem akkor volt amikor befért volna a sereg? :) egyértelműen nem akkor fogtok elfokozni, amikor alapból is védenétek. nem a ti ütéseteket kell számolni, hanem azt amikor bevertek titeket felfelé menet. ha megszámolnánk ebből hányszor fokoztatok el lehet elég magas %-ra rúgna ez az általad eltorzított arány.

Csempe 500-600k hekis országok nincsenek is A ban :P

yogibear 10-10-2012 20:21

Quote:

Originally Posted by lacy (Post 299689)

és ha egy nem Top klán menetel majd fel pár taggal a top felé,és akkor se tudtok mit kezdeni velük,akkor mire fogjátok majd a dolgot?
majd arra,hogy ezek csomót termeltek lent hogy valahogy felérjenek.a pénz nem terem magától

Akkor igy jártam, jobbak voltak és kész, de én még most is azt mondom hogy a meglévő pénzmennyiség nagyban meghatározza egy harc kimenetelét..ha behivsz az utcáról bárkit az is kiküld neked 500k lovat ha meg támadják elfokoz másik 500k t és nyert, ehhez nem kell taktika , most nekem nehogy félreértsétek nem azt mondom hogy ebből áll Remyék játéka,mint följebb már mondtam én elismerem a játéktudásukat, ezt most ugy általánosságba mondom és továbbra is tartom magom ahhoz hogy a pénz igenis számit, és ezt most nem siránkozásként mondom hanem egyszerűen ez a véleményem!

TheGame 10-10-2012 22:55

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 299699)
Akkor igy jártam, jobbak voltak és kész, de én még most is azt mondom hogy a meglévő pénzmennyiség nagyban meghatározza egy harc kimenetelét..ha behivsz az utcáról bárkit az is kiküld neked 500k lovat ha meg támadják elfokoz másik 500k t és nyert, ehhez nem kell taktika , most nekem nehogy félreértsétek nem azt mondom hogy ebből áll Remyék játéka,mint följebb már mondtam én elismerem a játéktudásukat, ezt most ugy általánosságba mondom és továbbra is tartom magom ahhoz hogy a pénz igenis számit, és ezt most nem siránkozásként mondom hanem egyszerűen ez a véleményem!

penz beszel kutya ugat :)

Remedy 10-11-2012 00:38

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 299696)
annyira nem figyeltem az eseményeket de ez a két elfokozás nem akkor volt amikor befért volna a sereg? :)

Nem, dehogy. Mi szoktunk hobbibol is elfokozni, akkor is, ha pattan az ellen, csak mert megtehetjuk. Sot, neha akkor is, ha nem is tamadnak.

Bocs, de ilyen hulye kerdesre nem tudok mit valaszolni...

Merengő 10-11-2012 03:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 299707)
Nem, dehogy. Mi szoktunk hobbibol is elfokozni, akkor is, ha pattan az ellen, csak mert megtehetjuk. Sot, neha akkor is, ha nem is tamadnak.

Bocs, de ilyen hulye kerdesre nem tudok mit valaszolni...

én sem válaszolnék, ha kettőből kétszer elfokoztam volna :) feleslegesen hoztad fel a 100 csatátokat amikor szükséges volt rögtön elfokoztatok amint lehetett.

J.Ati 10-11-2012 04:25

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 299708)
én sem válaszolnék, ha kettőből kétszer elfokoztam volna :) feleslegesen hoztad fel a 100 csatátokat amikor szükséges volt rögtön elfokoztatok amint lehetett.

Volt több sereg, ami befért és akkor nem volt elfokozás pl. kapásból amikor a klántársatok ütött nemrég, és el is vitt vagy 400 hekit. Sőt volt olyan is, hogy nem voltunk biztosak a védésben és mégse lett elfokozás.
Sok szájhős itt minden kisérésnél elfokozna, mert nem tudná védeni a sereget ami szembemegy :)

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 299699)

Ja akkor hívj be az utcáról valakit :D
Utána is lehet fokozni az elfokozott országnak, sőt ha egyszer befért a sereg, akkor befér még egyszer és még egyszer. Nincs végtelen tartalék senkinél!
A pénz pedig számít, de édes kevés, ha nincs mögötted a rutin + az évek.

Hex 10-11-2012 04:42

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 299709)
Volt több sereg, ami befért és akkor nem volt elfokozás pl. kapásból amikor a klántársatok ütött nemrég, és el is vitt vagy 400 hekit.

az az ország valszeg csak töltelékország, hiszen nem halad sehová sem, plusz kis hekin nincs örült, aki fokozgasson.

De amúgy meg szerintem tök felesleges ezen lovagolni. Eddig is volt, ezután is lesz ilyen. Magas(abb) hekin még inkább lesz ilyen, ha ott lesznek egyéni csaták.
Inkább lenne több játékos, több klán csata és több egyéni harc :)

Sucó 10-11-2012 06:08

2012-10-11 01:00:48 Még nem fontos (#4321) támadást indított Hmm (#4379) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1412 hektár földet.
2012-10-11 01:00:48 Még nem fontos (#4321) támadást indított Hmm (#4379) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1215 hektár földet.
2012-10-11 01:00:48 Hmm (#4379) támadást indított Még nem fontos (#4321) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 762 hektár földet.
2012-10-11 01:00:48 Még nem fontos (#4321) támadást indított Hmm (#4379) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1151 hektár földet.

Szép sorozat!:) nagy grat hozzá!:)

Sucó 10-11-2012 06:13

Itt egy remek példa. hiába van pénzed, ha kissé kopottas a tudás hozzá!
Igaz-e Batu?:D

Hex 10-11-2012 07:33

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 299715)
Itt egy remek példa. hiába van pénzed, ha kissé kopottas a tudás hozzá!
Igaz-e Batu?:D

szerintem ennek sem itt lenne a helye. Egy csatában a vesztest is meg kellene azzal tisztelni, hogy nem írunk kárörvendő dolgokat neki, hiszen ez csak egy játék.

All times are GMT +1. The time now is 18:07.