![]() |
Quote:
|
Naná, hogy más húzza a szekeremet. Ez egy csapatban játszott játék, nem sokra mennék a szövetségeseim nélkül :)
És épp ezért tesz büszkévé, ha azáltal, hogy valaki ellen hektárokat veszítek, a társaim 2-3-szor annyit nyernek ;) (És máris összeáll majd a kép, hogy 9000 hektáron miért mészárlásra mentem :) ) |
Quote:
de jó lett volna 9000-en lenni. sebaj, majd egyszer. |
Quote:
|
Quote:
|
A sok büdös hiéna. :D
|
A flamehoz nincs kedvem hozzaszolni, allaspontom sincs, a Mors ne hazudjon, hogy en alkalmazom a hienat, ennyi. A-ban ezentul pedig igenis fogom alkalmazni, ha a szukseg ugy hozza az eddig tapasztaltak miatt, ennyi. (a logikai fejtegetese pedig ugy rossz, ahogy van, esetleg igyekezzen ne beszelni az en nevemben sem a tovabbiakban)
A Dragont nem becsuljuk le, de szerintem O sem minket. Hogy a tarsaimmal mit beszelek, en dolgom, amugy igenis megemlitettem nekik, hogy budos hienak. :D Zozonak pedig annyit, hogy a fokozo mesternek van olyan skillje is, hogy ha 20k-t tud fokozni, akkor tud 100-at is, igy sajnos az argumentuma nem allja meg a helyet. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-10-09 00:00:45 Numer@ (#252331) elfoglalt 678 hektárt Belzebub (#632462) országától. Grat Ati!:) |
Remyék hiénájárol annyit ,hogy az elmult par napba volt szerencsenk velük harcolni, ami inkabb szerencsétlenség volt a szamunkra:) es barmelyikunk probalta visszavenni a foldjet mindig kapott plusz egy sereget szembe..azonban az igazsaghoz hozzátartozik hogy csak egyet,es az utolso kimenetelunknel pedig kuldhettek volna min. hármat.Persze mi maradtunk alul, ilyen anyagi háttér ellen nincs mit tenni, de legalabb mi megprobaluk :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:26. |