Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Bukta 10-09-2012 18:30

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299642)
Pökhendi volt hát, mert levertünk a gyerekről 4000 hekit, és utána azt lesi hogy mit csatázunk mással. Semmi köze hozzá.

És még ha lenne is: a hiéna a játék része. Semmi erkölcstelenséget nem látok benne. Ha elfem lenne sokat hiénáznék, orkként általában a hiéna másik oldalán vagyok. Tudok ellene védekezni, és ha még sem sikerül, akkor csak annyi történik, hogy pont oda kerülök a hiéna alá, és bizony ő lesz a következő célpontom.

De a stílusomon szerintem meglátszik, hogy idegesít, hogy ahelyett, hogy akiket legyőzünk, azt tervezgetnék, hogy legközelebb felveszik a kesztyűt, inkább idejönnek osztani az észt.

A Black Dragon meg ne féljen már annyira a Big Gun névtől :)

Csempe, kezdjük azzal, nem vagyok már gyerek, és nem volt az 4000 heki. Nem volt kevés, mert a klánütésekkel együtt 2500-at buktam. Ellened viszont pozitív mérleggel jöttem ki, úgyhogy megkérlek szépen szállj le a magas lóról, mert ahogy elnézem a Te szekeredet (is) más húzza. Tudom, több tapasztalatod van, többet és jobban játszol, hiszen Te vagy Csempe, de a stílusodon van mit csiszolni, ahogy az arcodon is. Magyarázatod még mindig erőtlen ficánkolás...

Padlócsempe 10-09-2012 18:42

Naná, hogy más húzza a szekeremet. Ez egy csapatban játszott játék, nem sokra mennék a szövetségeseim nélkül :)
És épp ezért tesz büszkévé, ha azáltal, hogy valaki ellen hektárokat veszítek, a társaim 2-3-szor annyit nyernek ;)
(És máris összeáll majd a kép, hogy 9000 hektáron miért mészárlásra mentem :) )

Bukta 10-09-2012 18:56

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299646)
Naná, hogy más húzza a szekeremet. Ez egy csapatban játszott játék, nem sokra mennék a szövetségeseim nélkül :)
És épp ezért tesz büszkévé, ha azáltal, hogy valaki ellen hektárokat veszítek, a társaim 2-3-szor annyit nyernek ;)
(És máris összeáll majd a kép, hogy 9000 hektáron miért mészárlásra mentem :) )

más is, vagy mindig más?

de jó lett volna 9000-en lenni.
sebaj, majd egyszer.

Merengő 10-09-2012 20:21

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299642)
A Black Dragon meg ne féljen már annyira a Big Gun névtől :)

az eddigiek nem azt bizonyítják, hogy félne :) én inkább úgy mondanám izgatottan várja, hogy felérjetek :)

Hex 10-09-2012 20:37

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299646)

Én is úgy gondolom, ez a hódító lényege, a csapatjáték. Hiszen alsóbb szinteken szövetségesekről beszélünk, akik támogatnak sereggel, nyersivel, segítek nekik támadni, ne adj isten gömbözni, távolozni. A-ban meg klánrakim áttolom a lét, ha kell neki, ha már nincs piaca veszek neki nyersit, vagy amit kell és ha sikerül együtt haladni, megtoroljuk az ellene támadókat. Erről szól a játék és szerintem ezért szép, mert közben barátságok alakulhatnak ki, emberi kapcsolatok alakulhatnak ki, ami szerintem nagyon fontos. Ez nem egy egyéni játék. Na de tényleg sokat szövegeltem már mostanában :P Sas mod on :)

Tsobi 10-09-2012 23:38

A sok büdös hiéna. :D

Remedy 10-10-2012 03:07

A flamehoz nincs kedvem hozzaszolni, allaspontom sincs, a Mors ne hazudjon, hogy en alkalmazom a hienat, ennyi. A-ban ezentul pedig igenis fogom alkalmazni, ha a szukseg ugy hozza az eddig tapasztaltak miatt, ennyi. (a logikai fejtegetese pedig ugy rossz, ahogy van, esetleg igyekezzen ne beszelni az en nevemben sem a tovabbiakban)

A Dragont nem becsuljuk le, de szerintem O sem minket. Hogy a tarsaimmal mit beszelek, en dolgom, amugy igenis megemlitettem nekik, hogy budos hienak. :D

Zozonak pedig annyit, hogy a fokozo mesternek van olyan skillje is, hogy ha 20k-t tud fokozni, akkor tud 100-at is, igy sajnos az argumentuma nem allja meg a helyet.

Sucó 10-10-2012 06:52

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-10-09 00:00:45 Numer@ (#252331) elfoglalt 678 hektárt Belzebub (#632462) országától.

Grat Ati!:)

yogibear 10-10-2012 08:19

Remyék hiénájárol annyit ,hogy az elmult par napba volt szerencsenk velük harcolni, ami inkabb szerencsétlenség volt a szamunkra:) es barmelyikunk probalta visszavenni a foldjet mindig kapott plusz egy sereget szembe..azonban az igazsaghoz hozzátartozik hogy csak egyet,es az utolso kimenetelunknel pedig kuldhettek volna min. hármat.Persze mi maradtunk alul, ilyen anyagi háttér ellen nincs mit tenni, de legalabb mi megprobaluk :)

Pumi 10-10-2012 08:23

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 299661)
Remyék hiénájárol annyit ,hogy az elmult par napba volt szerencsenk velük harcolni, ami inkabb szerencsétlenség volt a szamunkra:) es barmelyikunk probalta visszavenni a foldjet mindig kapott plusz egy sereget szembe..azonban az igazsaghoz hozzátartozik hogy csak egyet,es az utolso kimenetelunknel pedig kuldhettek volna min. hármat.Persze mi maradtunk alul, ilyen anyagi háttér ellen nincs mit tenni, de legalabb mi megprobaluk :)

Csak, hogy ez nem hiénázás....

All times are GMT +1. The time now is 13:26.