![]() |
Quote:
Te is kezdesz vicceseket írni:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
miért szekal engem mindenki:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem mindenkinek. RudY akasztotta ram:D tehat vannak akik Siccnek hivnak. edit: olvasni tudok csak irni nem :D off: kaprazik a szemem vagy rossz oldalt nézek?! (3-1 re vezetünk:P) |
tegnap hazánk fijjai végre harcosok módjára küzdöttek ám!!yeah yeah!
|
AndrewB=Vae Vicit? |
Quote:
|
Quote:
Kivitelezhető;)Csak miattad meg fogom még 1x cisnálni:P:P |
Quote:
Itt vered a melled még a végén kitaláljátok hülye vagyok párbajban ;) ha én még 200hekit is bontok ugy lehagylak 3x... Addig meg szerintem csönd Megbeszéltük?;) |
Quote:
és a párbaj még mindig nem normál csopi :) |
Quote:
na ha nem normál csopi akkor meg minek üti bele az orrát Synkel +AndrewB?;) Te meg pörögj;) |
Quote:
|
Quote:
az meg veszem észre ,hogy nem vagy körhinta mert a pörgés nem az erösséged;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kora reggeli szájkarate rulez!! :D:D
|
Quote:
2tagunk indult 200-ról és már ök jobban állnak jóval ,mint ti;) |
Quote:
|
Már el sem tudom képzelni, milyen lenne egy reggel Harcimarci nélkül :D a reggelihez marha jól jön egy kis nevetés
Az, hogy írni nem tudsz, az még hagyján, de hogy olvasni - avagy másolni sem, az már az analfabetizmus csimborasszója (bocsi a hosszú, nehéz szavakért ;)) De ami tényleg röhej, hogy azt írod, hogy verem a mellem... de most úgy komolyan (itt tartok egy kis pihenőt, mert menten leborulok a székről a röhögéstől) - egyáltalán tudod, hogy mit jelent? Nem veszed észre, hogy én nem verem a mellem, hanem egyszerűen röhögök Rajtad? No meg azt, hogy ezt a szót itt egyedül Rád lehet használni? Huhh, remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan és bízom benne, hogy az írásjelek sem fognak megkeverni olvasás, esetleg értelmezés közben - már ha eljutsz odáig és nem rögtön elkezdessz össze-vissza beszélni :D |
Kérdeztem valamit!!!!!
AndrewB=Vae Vicits?????? |
Quote:
Quote:
:D |
Wow, 500 oldal, és lassan megvan az 5000 beírás is egyetlen topicban... Ez lassan több, mint az én összes fórumbeírásom az elmúlt másfél év alatt... :D
|
Quote:
DE nem töled kérdeztem;) |
Quote:
Egyéb esetben Neked is ajánlom a Ritalin nevezetű tablettát - hatásáról tudomást szerezhetsz az interneten keresztül, avagy az egyik SP rész jóvoltából is. |
Quote:
És tisztán érhető |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5000. beírás. :D :D :D
|
Quote:
|