![]()  | 

Quote: 

Te is kezdesz vicceseket írni:)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

miért szekal engem mindenki:confused:  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

de nem mindenkinek. RudY akasztotta ram:D tehat vannak akik Siccnek hivnak. edit: olvasni tudok csak irni nem :D off: kaprazik a szemem vagy rossz oldalt nézek?! (3-1 re vezetünk:P)  | 

tegnap hazánk fijjai végre harcosok módjára küzdöttek ám!!yeah yeah! 
	 | 

AndrewB=Vae Vicit?  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Kivitelezhető;)Csak miattad meg fogom még 1x cisnálni:P:P  | 

Quote: 

Itt vered a melled még a végén kitaláljátok hülye vagyok párbajban ;) ha én még 200hekit is bontok ugy lehagylak 3x... Addig meg szerintem csönd Megbeszéltük?;)  | 

Quote: 

és a párbaj még mindig nem normál csopi :)  | 

Quote: 

na ha nem normál csopi akkor meg minek üti bele az orrát Synkel +AndrewB?;) Te meg pörögj;)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

az meg veszem észre ,hogy nem vagy körhinta mert a pörgés nem az erösséged;)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Kora reggeli szájkarate rulez!! :D:D 
	 | 

Quote: 

2tagunk indult 200-ról és már ök jobban állnak jóval ,mint ti;)  | 

Quote: 

| 

Már el sem tudom képzelni, milyen lenne egy reggel Harcimarci nélkül :D a reggelihez marha jól jön egy kis nevetés 
	Az, hogy írni nem tudsz, az még hagyján, de hogy olvasni - avagy másolni sem, az már az analfabetizmus csimborasszója (bocsi a hosszú, nehéz szavakért ;)) De ami tényleg röhej, hogy azt írod, hogy verem a mellem... de most úgy komolyan (itt tartok egy kis pihenőt, mert menten leborulok a székről a röhögéstől) - egyáltalán tudod, hogy mit jelent? Nem veszed észre, hogy én nem verem a mellem, hanem egyszerűen röhögök Rajtad? No meg azt, hogy ezt a szót itt egyedül Rád lehet használni? Huhh, remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan és bízom benne, hogy az írásjelek sem fognak megkeverni olvasás, esetleg értelmezés közben - már ha eljutsz odáig és nem rögtön elkezdessz össze-vissza beszélni :D  | 

Kérdeztem valamit!!!!! 
	AndrewB=Vae Vicits??????  | 

Quote: 

Quote: 

:D  | 

Wow, 500 oldal, és lassan megvan az 5000 beírás is egyetlen topicban... Ez lassan több, mint az én összes fórumbeírásom az elmúlt másfél év alatt... :D 
	 | 

Quote: 

DE nem töled kérdeztem;)  | 

Quote: 

Egyéb esetben Neked is ajánlom a Ritalin nevezetű tablettát - hatásáról tudomást szerezhetsz az interneten keresztül, avagy az egyik SP rész jóvoltából is.  | 

Quote: 

És tisztán érhető  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

5000. beírás. :D :D :D 
	 | 

Quote: 

|