![]() |
Quote:
Az elöbb irtad,hogy 5kor mész el akkor,hogy is van ez?:) Ugy én szivesen szorakozok veled ha te ott leszel VÉGIG de ugy,hogy csak akkor vagy ott ha jól állsz ugy nem:) Nem akarok kötözködni de már ezt megjegyzem:még vagy 20oldala irtad,hogy annyira sprolosz,hogy nem mész párbajra. És ha most te itt se leszel csak 1orát a 4-böl akkor most,hogy van ez kidobsz kemény 35ft-ot az ablakon:D |
Quote:
|
Szerintem ti ketten kezditek tullepni a forum hatarait, es inkabb mondjuk msnen kellene beszelgetnetek.... ennek igy nem sok ertelme van :P
|
Quote:
|
Quote:
akkor is letiltott,hogy a félelf orija olyan gyenge volt és én megmondtam neki:) most meg megirtam neki,hogy nem az a kemény aki anarba 1orival végig bir menni az inkább egy fület farkat behuzó játékos:P |
200.000-299.999: 2.000 kör
ennyi a sorszám ára:D én ezt 1k vippe odadtam volna :D lezérozol és már kész is:D |
Quote:
Nyilvan a te orid senkit nem erdekel, nekik a sajat orijukra kell a szam... :P |
Quote:
Csak aki az 5.szintre vesz sorszámot annak jobban megéri aztmondom:D De,hogy cseng:273573:D Azok a 3-asok egy kis szint adnak bele A 7-esek meg A hétvégét jelzik pihenés stb:) Meg a hétfejű sárkányt 2-röl már nem is beszélek 5-ös szám mit a suliba egy jó jegy:D |
Eszembe jutott egy vicc, biztosan ismeritek.
Két ovis vitatkozik ... |
Quote:
Harcosok, eleg sok orival szoktunk beszelgetni anarch foruman, valahogy tulsiklottam a dolgon...nyilvan nem volt annyira fontos. Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:52. |