Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Hex 05-27-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 212732)
Legalább még többen megtudták kiről van szó :p
:D

mondasz valamit :)

Princ 05-27-2009 19:00

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 212732)
Legalább még többen megtudták kiről van szó :p
:D

Van 9 szövim pillanatnyilag, valamint soha nem tettem közkinccsé az orilistámat. Szóval ez nem valószínű. :)

Remedy 05-27-2009 19:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 212730)
Az az igazán zavaró ha már véleményem se lehet egy nyilvános fórumon ha a szövim írásain nyíltan csámcsognak! :mad:

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 212731)
Ha szövid meg nem érti, hogy hogy eshet egyik pillanatról a másikra drasztikusan egy ország értéke, akkor mielőtt égeti magát, magyarázd el neki.

Aha, innen mar minden vilagos. Valoban, en is csak Hex tanacsat tudnam ismetelni. Tenyleg segits neki inkabb, mint hogy probalsz engem hulyenek, esetleg sablonosnak beallitani. :) Velemenyed meg termeszetesen lehet, miert ne lehetne? De ilyen esetben en nem a szovimet vedem, hanem elmagyarazom neki, hogy aze' ennyire hulye ne legyen mar, es szamoljon el 10-ig, es gondolkodjon, mielott barom zoldeket irogat... :) Esetleg kerdezzen meg egy okosabbat.

Ps: semmit sem utalok jobban, mint a Bologato Janosokat. Ellenben a Kotozkodo Boborjanokat sem szeretem. :)

Princ 05-27-2009 21:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 212735)
Aha, innen mar minden vilagos. Valoban, en is csak Hex tanacsat tudnam ismetelni. Tenyleg segits neki inkabb, mint hogy probalsz engem hulyenek, esetleg sablonosnak beallitani. :) Velemenyed meg termeszetesen lehet, miert ne lehetne? De ilyen esetben en nem a szovimet vedem, hanem elmagyarazom neki, hogy aze' ennyire hulye ne legyen mar, es szamoljon el 10-ig, es gondolkodjon, mielott barom zoldeket irogat... :) Esetleg kerdezzen meg egy okosabbat.

Ps: semmit sem utalok jobban, mint a Bologato Janosokat. Ellenben a Kotozkodo Boborjanokat sem szeretem. :)

Nehéz olyan emberrel szót érteni akivel többségében állítólag csak kötekszenek fórumon. Még barátkozás esetén is. A maradék meg szokás szerint ostoba vagy hülye (a 2. állandó sablon szerint), ahogy pl a fentiekben is.

A válaszaimban védelemről nem volt szó, csak a te hozzáállásodról. Mivel ez már a második fantázia volt részedről ugyanarra a témára, valóban nem ártana egy nagyon-nagyon kevéske szöveghűség amíg olyan dolgokkal vagy elfoglalva amit te állítottál de senki nem cáfolt. ;)

Hex 05-27-2009 21:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 212739)
Nehéz olyan emberrel szót érteni akivel többségében állítólag csak kötekszenek fórumon. Még egy szövijére is így talált. A maradék meg szokás szerint ostoba vagy hülye, például a fentiekben is.

A válaszaimban védelemről nem volt szó, csak a te hozzáállásodról. Mivel ez már a második fantázia volt részedről ugyanarra a témára, valóban nem ártana egy nagyon-nagyon kevéske szöveghűség.

nem vagyok Remyvel szöviben egy szinten sem.

Tsobi 05-28-2009 08:12

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 212731)
De én kíváncsi voltam a Remy mögött lévő emberre és Ők a Hex mögött lévő emberre.

És Remyre nem voltál kiváncsi? És Ő Rád? :D

Dragi 05-28-2009 08:24

szal már lefordulni se "szabályos" :DDD eszem megáll :)))

Tsobi 05-28-2009 09:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 212711)
A nevet direkt nem irtam, hogy ki az.... :)

Találgatni lehet? ;) :p

Tsobi 05-30-2009 19:57

Adott egy szövetség,melynek dipós hirdetése elnyerte tetszésem,hát beléptem. Nem szóltam,mikor az egyik tagot csak 3 (három!!) naponta láttam beköszönni két percre. Nem szóltam,mikor kiderült,hogy egytől egyig mindegyikük szinte kezdő. Nem szóltam akkor sem,mikor a hirdetés szövegével tökéletesen ellentétes jellemzőket véltem felfedezni a tagoknál.. amellett viszont már nem tudtam szó nélkül elmenni,mikor az egyikük elmesélte,hogy a közelmúltban JKSZ hadjáratot indított egy jelenleg vele rossz viszonyban levő játékos ellen,és most támogatásom kéri. Mikor mondtam,hogy az én elveimmel ez egyáltalán nem összeegyeztethető,akkor még én voltam a rossz és a szemét,amiért kiléptem a szövetségből és rám kiáltották a "Bűnösök közt cinkos,aki néma!" jelszóval,hogy álszent vagyok,mert nem jelentem őket.

Ilyen esetben megengedett a diszkrét dühöngés vagy én vagyok a hüle,hogy furcsállom??

Ildee 05-30-2009 20:04

Néhány napja szövetségem vezére (volt) arra kért hogy írjak egy 6 szemes játékosnak üzenetet a nevében, hülye csalók szöveggel. Ezt visszautasítottam, mert egyáltalán nem tűnt csalónak számomra az illető játékos, erre én lettem a hülye p*csa, hálistennek rögtön törölt is a vezér :)
Én is dühöngtem nagyon-nagyon.

All times are GMT +1. The time now is 18:51.