![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ps: semmit sem utalok jobban, mint a Bologato Janosokat. Ellenben a Kotozkodo Boborjanokat sem szeretem. :) |
Quote:
A válaszaimban védelemről nem volt szó, csak a te hozzáállásodról. Mivel ez már a második fantázia volt részedről ugyanarra a témára, valóban nem ártana egy nagyon-nagyon kevéske szöveghűség amíg olyan dolgokkal vagy elfoglalva amit te állítottál de senki nem cáfolt. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
szal már lefordulni se "szabályos" :DDD eszem megáll :)))
|
Quote:
|
Adott egy szövetség,melynek dipós hirdetése elnyerte tetszésem,hát beléptem. Nem szóltam,mikor az egyik tagot csak 3 (három!!) naponta láttam beköszönni két percre. Nem szóltam,mikor kiderült,hogy egytől egyig mindegyikük szinte kezdő. Nem szóltam akkor sem,mikor a hirdetés szövegével tökéletesen ellentétes jellemzőket véltem felfedezni a tagoknál.. amellett viszont már nem tudtam szó nélkül elmenni,mikor az egyikük elmesélte,hogy a közelmúltban JKSZ hadjáratot indított egy jelenleg vele rossz viszonyban levő játékos ellen,és most támogatásom kéri. Mikor mondtam,hogy az én elveimmel ez egyáltalán nem összeegyeztethető,akkor még én voltam a rossz és a szemét,amiért kiléptem a szövetségből és rám kiáltották a "Bűnösök közt cinkos,aki néma!" jelszóval,hogy álszent vagyok,mert nem jelentem őket.
Ilyen esetben megengedett a diszkrét dühöngés vagy én vagyok a hüle,hogy furcsállom?? |
Néhány napja szövetségem vezére (volt) arra kért hogy írjak egy 6 szemes játékosnak üzenetet a nevében, hülye csalók szöveggel. Ezt visszautasítottam, mert egyáltalán nem tűnt csalónak számomra az illető játékos, erre én lettem a hülye p*csa, hálistennek rögtön törölt is a vezér :)
Én is dühöngtem nagyon-nagyon. |
All times are GMT +1. The time now is 18:51. |