![]() |
Quote:
Lehetne valami olyasmi szabály mint alsobb szinteken. Attól, hogy szabira megyek a sereg még oda ér és elhozza amit kell, ha befér. Itt számithatna az indulás pillanata. Amennyiben akkor még pl: 7 fős klánban volt de csapodáskor már szk-n, nem egyszemélyes klánnak minösűlne, elhozná az indulskor fennálló paraméterek szerinti földet. |
Quote:
Kiküldtem az első sereget, a második küldésekor már azt írta, hogy Iron SZK-n. Tehát akkor került ki, amikor 2körös volt a sereg. Ekkor még felette voltam. Jött a kv, elmentek embereim, Iron szk-n 543k ponton, ha jól rémlik, én majdnem pont rajta. Majd kv közben egy kicsit meggyújtottak, és éheztem, max 5k ponttal lehettem lejjebb. A foglalás 75 hektár. |
Az meg, hogy szk-n is tellik a büntetés az teljesen abszúrd!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az csak akkor járon ha ténylegesen, aktivan játékban van. |
Quote:
Ha pedig megérdemelte, mert olyat tett, nem tudom milyen fair és nem fair dolgokról beszélsz. |
Quote:
Ugyanakkor a büntetés nem éri el a nevelő célját mivel van kiskapú. Ez nekem annak tünnik. Menekülés. Alsóbb szinteken nincs kiskapú! Kivagy tiltva akkor nem léphetsz be az országodba és sorsára van hagyva. Miért más a szabály? Csak mert A-ról beszélünk? |
Quote:
örökre megállna az idő |
Quote:
Ha pedig olyat tett, ami a játékmenetet nem befolyásolja, márpedig ebből adódóan olyat tett, akkor azt gondolom, hogy a rosszakarásonkívül más okod nincs, amiért mással szándékosan ki akarnál szúrni azon túlmenően, hogy a kitiltás ideje alatt nem tud belépni. |
All times are GMT +1. The time now is 21:41. |