![]() |
Quote:
;) a wandos eset teljesen más. olcsó gabonát kirakni, pláne árában, tehát nem 1 aranyért nem szabálytalan. bármikor beírhatnám 1/a klánfórumra, hogy vigyük le a gabona árát, vagy emeljük fel csak úgy heccből. van akinek jól jönne, valakinek rosszul. ilyen badarságot meg senki nem írna, hogy azért volt eredményes egy kis klán, mert olcsó gabona volt a piacon, mert egyszerűen nem lenne igaz... (de még a gondolat menet sem frankó nekem. ha kis klánként biztosra akarnék menni a dolgomra, nem olcsó gabonát szeretnék a piacon látni egyfolytába, amit bárki bevehet, hanem a klánnak tartalékolnék be annyi gabonát amennyit csak tudok minden országba a klánban, hogy minél többet tudjunk a piacról hazatért árukból pótólni a klánrakiba) a gabonát bárki beveheti, biztos találnál olyan klánt az A ban, aki beveszi az olcsó gabonát és vissza teszi drágábban, és keresni akarna vele... azt ugye nem állítod, hogy minden olyan klán benne van az olcsó gabona jksz-be, akik be tudnák venni... mert csak így működne az olcsó gabona projekt. :eek::eek: |
Quote:
nem tud a piacról bevenni varázslót és távolt nézni? látta, hogy jön felé a sereg és törölt... az hogy ezt mikor tette meg, a sok ütésközül melyik előtt volt pont gépnél hogy töröljön , ha nem nézett távolt, nem tudod bizonyítani... de sokkal jobbat mondok, nem is kell bizonyítani a törlő orival szemben semmit a játékban van egy olyan lehetőség, hogy BÁRMIKOR törölheted az országod , akármilyen okból. lehet az jksz, csalás, multi, akármi. törölni büntetlenül lehet. azért írok néhány hülye példát: - nem akart ő épp akkor törölni, de az asszony leült a gép elé , és adott az érzésnek, mert a faszi gép előtt ült a mágikus 5 napban és elege lett belőle ( volt már rá példa korábban) :D :D :D - épp akkor találta meg végre a törléshez szükséges e mail címét amit eddíg nem talált ;) stb stb... nem sokára ott tartunk, hogy mivel egyből regelt újra, az is BIZONYÍTHATÓAN CSALÁS, mert biztos ő kapja majd vissza a földet... a sok ütés után, ha bármelyik is bizonyítható lett volna hogy jksz, biztos vagyok benne, szerintem, ( remélem :rolleyes:) hogy anarchba lennének már... bizonyíték nélkül ez nem megy, amit leírtatok mégha egyértelmű is , kevés. |
Quote:
ezek 0 épületes orik, amikben nincs épület, már mind felgyulladt ergo, 0 templommal jött rá, hogy rossz sereg megy felé természetesen krónikáztak rá, vagy akinek elütötték a seregét, felhívta de persze, ettől én még nem is mondanék semmit, ha ez egyszeri eset lett volna de ez kb. a kétszázadik volt, megvan nekem egy txt. file-ban, és azóta is megy |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Attól hogy a jelenlegi jksz jelentő, csak ellenem irányuló jksz-re van, még nem jelenti azt hogy csak az a jksz. de ha értelmezed a nevet, te magad is rájössz. |
Quote:
ezek szerint az , hogy megkérdezem mennyi B ben a kő ára, SZERINTED ugyan az, mint megírom neki hogy: - tettem ki 500 ért jóval ár alatt most 10 000 et - most van kinn 50 000 ért cuccom... - rúna van kinn 1 aranyért 100 millió, éppen most tettem ki szerinted ez nem szabálytalan, illetve csak fórum szabály, mert a hódban nincs ilyen szabály. akkor próbáld ki pls, és jelentsétek is vele magatokat... thx ezért a nagyfokú tudatlanságodért megérdemelnél jó pár pirosat, sajna nem tudok adni. |
Quote:
|
Quote:
rajtad kívül ezt nem írta egyszer sem senki... a saját piaci áruidról van szó, amiről nem adhatsz ki infot... gőzőm sincs ,hogy jön egyáltalán ide a te beírásod a piacon kinn lévő áruk aktuális áraival de ha már felhoztad, szerintem azt is szabálytalan elárulod zöldben, hogy az aktuális áruból van e kinn vagy sem,szövin kívül, mert azért van a 3-5 piacod, hogy te magadnak megnézd. de hangsúlyozom az előző több 100 beíráshoz ennek semmi köze, amit írsz. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:32. |