![]() |
Quote:
|
én részemről egész jól szórakozok http://wade.hu/smiley/kategoriak/kaj...smiley-007.gif van egy olyan érzésem, hogy van annyira jó tudósítás itt, hogy nem fogok lemaradni semmi jóról :rolleyes:
azt persze még megvárom, hogy Ákos törölje magát, ahogy már tőle megszoktam :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2008-08-15 01:01:01 Viharzóna (#3235) támadást indított Zéró Tolerancia (#3388) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1056 hektár földet.
Van azért ütés is:) Grat! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
ami kimaradt
Olvasgatok vissza fele...vádaskodás egyebek...Elözö hozzászolásomra a bigg nem reagált..az h ki mien nézzük.Ha jol tudom a klán mnt-t annak idején nem a Pannon kérte...A bizalom árnyékában gazdagodott a Bigg.De mindegy...Mien ütéssel kerültek föl?:Termelö ori (faj egyértelmü)rá áll azokra a full támado orikra kik végig verik az 1/a-t.utána beveri öket a Bigg termelö védekezö beálitottságu orival(fajokat mindenki tudja)A Bigges támado orik sehol...Na ennyit a "becsületes játék"-rol...
|
Quote:
Az elso esetben arrol volt szo, hogy kidobaltak embereket szkra klanraaalaskor. A masodikban arrol, hogy ertelmesen vissza lehetett volna tamadni azzal a gnommal, es felvenni a harcot. A harmadikban meg arrol, hogy nem feltetlen a lefordulas volt az egyetlen esely. Ha igazabol egy icipicit figyelsz, nem csak elfokozas tortent eddig... Jo lenne, ha akkor irogatnal ilyeneket, ha legalabb egy minimalis ralatasod lenne a dolgokra... Ja, es most nem idezem be, de ki kerte, hogy ne legyen sardobalas? Es ki csinalja megis? Si tacuisses, philosophus mansisses |
Quote:
|
Quote:
|
Srácok (Nagyklánosok)
Lehetne esetleg valami eseménylistát közzétenni azoknak akik nincsenek képben? :) Érdekelnének az események hadi elsősorban, de a toli és variakciók is márcsak a "védettségek" hatásai kihatásai miatt is. Köszi |
Quote:
2008-08-14 20:01:02 Északföld (#80296) kifosztotta Gra-Tinol (#212726) országát. 2008-08-14 20:01:02 Északföld (#80296) kifosztotta Gra-Tinol (#212726) országát. 2008-08-14 20:01:02 Északföld (#80296) elfoglalt 0 hektárt Gra-Tinol (#212726) országától. 2008-08-14 20:01:02 Északföld (#80296) kifosztotta Gra-Tinol (#212726) országát. 2008-08-14 16:01:05 Északföld (#80296) elfoglalt 0 hektárt Gra-Tinol (#212726) országától. 2008-08-14 16:01:05 Északföld (#80296) elfoglalt 0 hektárt Gra-Tinol (#212726) országától. 2008-08-14 15:01:03 [22 kör] *Pannónia* (#10001) elfoglalt 0 hektárt ZeroNexus (#322340) országától. 2008-08-14 14:01:04 [79 kör] Gra-Tinol (#212726) elfoglalt 945 hektárt Északföld (#80296) országától. 2008-08-14 13:01:02 [89 kör] ZeroNexus (#322340) elfoglalt 150 hektárt Északföld (#80296) országától. 2008-08-14 12:01:06 Északföld (#80296) megtámadta Gra-Tinol (#212726) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2008-08-14 00:01:06 [22 kör] *Pannónia* (#10001) elfoglalt 0 hektárt ZeroNexus (#322340) országától. Lentről fölfelé, Serg elől elfokoztak Én elbénáztam bevertek (hiába no a évek :D:D:D) Serg elől ismét elfokoztak Reaktor újra épült teljesen, én segítettem a morálját javítani. Semmit nem jelent a klán MNT, illetve még mindíg nem tudjuk, mert mi lefokozunk ők elfokoznak..Jó móka. :D:D:D Ahogy számolom, még legalább 30-40 ilyen elfokozó akció lehet, a piacot nézve, bár remélem lovast nem fognak fokozni. :D |
Quote:
Lehet szárazság is jön...:D:D:D:D |
Remy mellébeszélés az megy maga Arwyl írta le hogy az első Big ütés elől elfokoztak és abba ment el a pénzük amit ti persze nem vettetek jó néven és rászálltatok Arwylra de tök mindegy sajnos mindent meglehet magyarázni meg félremagyarázni :) És szerintem még egy kis utánakeresés után lehetne még találni ott szép dolgokat amiket ti írtatok :) Csak én ahhoz már lusta voltam :)
|
A fosztások elöl is elfokoztak? :)
És ha igen ott is számít a távolság és 0-át fosztasz? |
ja már látom akkor épült ujra minden :)
|
Quote:
Eszak: az ilyen esemenylistaval ovatosan, talan 24 oraig nem szabad kitenni oket. (az 1 oraja tortent dolgokrol meg plane nem kellene emlitest tenni), mivel az eros informaciokiadas... (keszulicsokkenes, stb...) Hozzatennem, hogy penzlopas nem is volt. Dragi: Mivel nem fogod fel, mit irtam, Neked inkabb nem is valaszolok. :) |
Quote:
Pénzlopás nem is volt? Hm...lehet jobb lenne ha visszamennék SZK-ra már olasni sem tudok..:( Az arany az nem pénzt jelent ezek szerint.... jah igen rúna is volt...:D:D Az időpont meg nincs kiadva, szval ne utalj rá. Mivel így lehet már több napja történt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha azt mondod, hogy jon feled 100k lo, de azt nem, hogy mikor, de mindenki feltetelezheti, hogy most, akkor az nem infokiadas? Dehogynem... Remelem most mar erted, mert nem magyarazom tovabb :) |
Quote:
Inkább máskor ne mondj időpontot...;);) |
Kérném a szabályok betartását itt is. Ezek közé tartozik kiemelten az információkiadás tilalma.
Köszönöm. |
Quote:
Igen, írtál időpontot ;) |
Quote:
|
Ákos remélem ezt még véletlenül sem Denire értetted, mert az még a te valaha volt legmélyebb szinted alatt lenne...
|
Tudnék azért mondani mind 2 klánra rosszat és jót is.
Komolyan már ÉN érzem rosszl magamat " pedig mindki tudjamilyen vagyok" amikor olvasom a Pannon vs BigGun társalgását. Nekem is elborul az agyam elég soxor, olvasva a vádaskodásokat, Pláne IP ügyileg is meg a vádaskodásokat, Most "Ne haragudjon a Bigesek" De akkor én sirtam és töröltem, most ugyan azt csináljátok mint annó én. Mondjuk én Pannon párti vagyok. De a Big ugyan azt csinálja mint annó az angol1/A ba Uralja az anyagpiacot. "Szerintem" ÉN VÁLALOM MAGAM HOGY A BIG FELTÁPOLTA A MENZONT + BEVERTE. Rengetegen mondták hogy bigböl monták neki. Neveket nem mondok mert nem akarom hogy megsértödjenek rám. De az is csunya dolog volt a Pannontol amikor a Monro elhagyta a Szkarát pár honap mulva beutötték öket 1 énibe. Nyugodtan Lehet Sőt kélek Titeket hogy szigyatok legalább tovább élek :) HAJRÁ PANNON :D |
Quote:
|
Hmmm... akkor Ákos engem sem ismersz ? :(((
|
Puma kérésére törölve...
|
Quote:
de mivel ez a hódító és az 1/A topic, nem is offolok tovább személyes ellentétektől vezérelve, én részemről sok sikert kívánok mindkét félnek és tényleg győzzön az, aki a legtöbbet tette meg a győzelemért :) csak a hírek (természetesen szabályos keretek között) jussanak el idáig. |
Quote:
csúnya dolog volt biztos ha te mondod az ütés, bár a háttérről én nem tudok semmit, de van egy nagy különbség, és ez érezhető a beírásodon is. A Szkarát nem mi tápoltuk fel azért, hogy legyen föld amit leüthetünk róluk nemde ? ;) és itt főleg nem a két klán vádaskodásairól van szó, hanem a pannonból néhány unszimpatikus fickó ezzel tölti unalmas napjait, hogy fórumon el van, kontra a nagy csapattal, akiknek elvileg nem sok közük van a Big Gunhoz, de mivel 1-1 játékossal képviseltetik magukat a gunba, vagy még azt se, maguknak érzik a háborút ellenünk, ha már aktívan nem tudnak benne részt venni, minden más lehetőséget megragadnak, ezzel meg tisztelve a Pannon-t. :D |
Quote:
Quote:
Ez egy hatalmas baromság, gondold végig :) Ha csaltak akkor nem fogják beismerni, ha meg nem csaltak akkor miért vállanák magukra? Képzeld nekem is többen mondták régen, hogy wand csinálja a szabályokat, ÉszakZoli meg a súgót írja :) Elhiszem mert sokan mondták :) |
Quote:
|
Quote:
De szerintem te nagyon jól értetted. |
Quote:
Na Gyula, Te mondod ? hogy életképes orikat kell csinálni :) Nem mondok semmitsem. Te sem jutottál volna fel oda magasra pláne a játékodat ismerve és pláne abbol a lovébol amit vittél a volt klánodbol.:) Tudom ez másik ori. Timurt azért tudtuk felütni mert a Szkarábol Nem engedett ki az Arwyl, Pedig amikor a Monroval voltam kotta üressen mentem SZK-ra. Arwyl-t hiába szidják szép volt töle hogy üressen nem engedett ki a klánbol és az miatt tudtunk ütni . Szomszéd tehenével nem tudunk anyira felmenni Mert mi magunknak termelünk és nem tápolnak. Megálunk termelünk utánna ütün 1-2 öt majd ujra termelő állapotba megyünk át közbe bevernek minket is 1-2-3 x De még mindig ez a játék ami itt van lentebb és nem az ami ott fentvan. |
Quote:
Gyula: Ok. Nem sokan csak 2-3 ember töl halottam akik a Bigesek közül haversába vannak Nem ell ferditteni. |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |