![]() |
Többek között a jelenlegi agyhalott állapotomban az üzeneteket sem bírtam felfogni! :D
|
Quote:
|
Quote:
Az hogy nevet nem írsz, mondjuk elvárható privát üzenetek esetén, de ez az egyedi stílus és hangvétel miatt semmivel nem nehezíti a nevesítést. Remélem talán csak egy szűk körnek. |
Quote:
Miert lenne mar bennem a hiba, amikor effektive en nem is csinaltam semmit, csak zoldeket olvastam? :) |
Quote:
Önjelölt válaszadó voltam a kérdésedre; nem tudtam hogy csak dühöngeni akarsz és nem fórumozni. Most már tudom, bocs hogy zavartam az egyetértést. :D |
Quote:
|
Föld: 7.296 hektár
Érték: 346.624 vajon mennyit fogok zuhanni, ha forduláskor lebontok 2400 hekire? /költői kérdés volt/ Nem tudom, miért kell kötözködni állandóan Remyvel. Ha valaki meg földleadással vádol valakit úgy, hogy nem tudja mi van mögötte, nem értem hogy jutott el odáig, ahol most van. Néz teljest láthatja, hogy sereg nem ütötte be... ui.: természetesen Anarch D-és ori, nem normálos |
Quote:
És a topic címe: Hódítós Dühöngő Akkor most gyarapítom a számukat. Miért van az hogy egyesek mindent kötözködésnek fognak fel? Talán a Bólogató Jánosok Hazájában éreznék csak otthon magukat? Az az igazán zavaró ha már véleményem se lehet egy nyilvános fórumon ha a szövim írásain nyíltan csámcsognak! :mad: |
Quote:
Biztos sokan nem tudják, Remyéket úgy ismertem meg, hogy fórumon jól beszólogattunk egymásnak. De én kíváncsi voltam a Remy mögött lévő emberre és Ők a Hex mögött lévő emberre. Én úgy érzem egy baráti kapcsolat kialakult köztem és köztük. Ha szövid meg nem érti, hogy hogy eshet egyik pillanatról a másikra drasztikusan egy ország értéke, akkor mielőtt égeti magát, magyarázd el neki. |
Quote:
:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:45. |