![]() |
Quote:
2 en tudtok játszani ás a társadra vagyutalva. coopba csak 1 x jácottam de 3 óra alatt ki jácottuk a haverral. azaz Multiba. |
Quote:
Amúgy pedig, toljátok a Minecraftot. :p |
az IG 2 nekem anyira nem jött be 3 faj volt az egyik fajjal amelik direkt harcos volt azt hamar kilehetett tolni de az 1 el sok sok bolygókat kelett foglalni.
de ezeken az ujjabb gépeken nem megyel. régen a havernak ugy indult el 400Mhz gépén hogy mindent elinditott winamp, média plalyer szal leterhelte a gépet ugy indult csak el.... |
Quote:
|
|
MOst ha valaki Regisztrál a Steam ra akkor
5 ingyen játékot kap elméletileg Global Agenda: Free Agent Champions Online: Free for All Spiral Knights Alliance of Valiant Arms Forsaken World Ebbe az 5 közül vannak aranyos figurás játékok de online olyan mint a wow vagy a LineAge. És ezmelett: Alien Swarm America's Army 3 The Cat and the Coup TrackMania Nations Forever Ha valakit érdekel. http://store.steampowered.com/about/ |
Team Fortress 2 játék ingyenes a Steam-on.
Akit érdekelnek a játékok. |
Szilvapálinkásat mindenkinek!
Szeretnék több monitort müködtetni egy gépről,de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.Vegyek még pár normális monitort és azokat kell valahogy összebogozni?Tehát a lényeg az volna hogy ha szimulátort müködtetek azt szeretném ha a két szélső monitoron az oldalképet látnám.Tanácsokat várnék arra hogy milyen videokarit javasoltok,vagy egyáltalán hogy fogjak hozzá. |
Quote:
|
Megrendeltem egy Matrox TripleHead2Go-t.Mostmár csak várni kell.
Köszönöm Sati. |
All times are GMT +1. The time now is 18:54. |