![]() |
Quote:
|
Azert kaptal felfelet None mert jo volt a kerdes. Az allaspontom viszont meg mindig ugyanaz, szal nem tamogatom a 2x fordulost de jogos a kerdesed, ha mar velemenyt nyilvanitott akkor indokolja meg.
|
Értem,akkor teljesen jogos,hogy azon nem változtattok...
A kétszer végigmenés nekem egy nesze semmi fogd meg jól megoldásnak tűnik,de lehet hogy ez csak az én meglátásom.. Vannak még gondolataim,de ezeket végiggondolom,mielőtt hülyeségeket mondanék,és nem győznék elnézést kérni miattuk.. |
Quote:
|
Persze hogy nem zavar...Minden megoldás jó,ami valóban könnyít a dolgon.
|
Még valami!Az kizárt,hogy könnyítve leforul gyorsan 50-60 ori,és nem jön senki A-ba helyette??Nem feltétlen kell legyen kész országa b-ben,amit felhozna A-ba.
És akkor máris elértük azt,hogy aki most top-ban van,az akkor ki is esett?? Ezért is támogatnám inkább az olyan javaslatokat,amik a Top bővítését szolgálnák,és nem az ilyen "kikerülő" utakat,DD |
Quote:
|
Quote:
|
Tisztelt urak !
É a fix hekis fordulást támogatom 5k heki környékéről egy szemért ! Elmondom miért , régebben pár éve lejebbről is le lehetett fordulni a topból 30 ból és a többi szinten is ugyan az volt a követelmény mint most . Igen Reminek igaza van aki 2 hete fordult le az nem járna jól , ez van . Viszont aki pár éve fordult le annak most duplát kell teljesíteni az A csopiban , pár év múlva esetleg a jelenlegi 4 szeresét ha marad mindenkinek a top 30 . Aki akkor fog újoncként érkezni az egybe az jogos fogja azt mondani , hogy régieknek könyebb volt . A jelenlegi fordulási rendszerben aki egyszer felfedezte magát a top30 ba az azért marad ott mert nem akar megint 10k kört fedezni elffel ami tuti nem élvezetes játék és ő valójában kb 5k kör alat forog a B csopiból . Vagyis 5k kör alatt szerez szemcsit 1 egészet . Aki fix hekiről fordul 5k heki környékén az tuti többet van játékban . Biztos sokan lefordulnának fix hekiről ez igaz és lennének üresedések a pontlistában , de most is vannak 10-20k pontos szünetek amit át kel fedezni vagy fokozni . Fedezősöknek mondjuk pont mindegy milyen szünetek vannak , hoszen fedez .. A hadik meg ha úgy van pár száz hekit átfedeznek vagy fokozák , oldják meg :) Ami nagyon fontos dolog szerintem ha fixről lefordul egy jó pár ori akkor előveszi az emberke az alsóbb csopikban lévő oriját és elkezd vele játszani . Valójában jelenleg a B csopi maxához képest a top 30 alja az A csopiban kb 4x földet jelent ... Most csúnyát mondok és teljesen más megközelítése lesz a témának , nincs baj a top 30 -val A csopiban a b maxal van a baj , hogy túl kicsi ahogy a többi csopiban is . Nyújtsuk a többi csopit az A csopi arányaihoz és senkit nem érdekel , hogy A ban 12k heki a top 30 alja ha léphetek b ből 6k hekin . Egyszerúen aránytalan a csopik közti lépés . Ha beengeditek akkor jó ha nem engeditek az írásom úgy is jó. Totya |
Quote:
200 hekiről indul a játék. 2/B-ből 1800 hekiről lehet fordulni és közben végig játszom a szinteket. Aztán 1800 hekiről feljutni 9000-re nem egyszerű. Lehet nem vagyok vér-profi és időmiliomos de akkor is az arányok elvannak csuszva. Ha meg már 200 hekiről indulva feljutott adott ország X idő alatt 5-6-7k heki környékére akkor szerintem megérdemli a kék számocskát és nem mondanám könnyűnek sem. |
All times are GMT +1. The time now is 06:37. |