![]() |
Kiváncsi vagyok, hogy még "mennyi viznek kell lefolynia a Dunán", hogy megszülessen az új generációs hulla végre? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
A helyzet az, hogy olyan fejlesztési szempontokat fogalmaztál meg a hulla átalakításával kapcsolatban, amiből kifolyólag az egyetlen értelmes, járható út a hadi erősítés és a férőhely-növelés. Ebből adódóan pedig igen szűk mozgásteret hagytál nekünk. Ha megnézzük, a hulla-vita azért kezdődött már fene tudja hány éve,mert, hogy semmilyen információhoz nem jut szerencsétlen. Aztán azonnal jött az "automatikus teljes krónika"-javaslat, ami azóta is fölvetődött párszor, de mindig el lett ejtve. Még az is fölvetődött, hogy ne kelljen neki a pénz. Jónak tartottad, és még sincs róla szó.... Én javasoltam, hogy sikeres hadi akciók jutalmául tudjon meg valamit az ellenről... az sem tetszett senkinek, pedig az infot csak az arra érdemes játékosok kapták volna meg. Volt javaslat passzív információszerzésre, arról sincs szó. Szóval vitatkozhatunk még vagy 3 évig mert akik ellenzik a haderő növelést, azok miatt úgy sem lesz új faj, másra meg nincs lehetőség. Ilyen szűk lehetőségekkel csak a megadandó %-ok nagyságában tudunk vitatkozni és esély sincs rá, hogy a játékba egy új színt hozó fajt csináljunk, csak egy kevésbé erős, elég erős,vagy esetlegesen egy brutálisan erős önjáró terminátort. |
Quote:
Ha egy teljesen új koncepcióval állsz elő, ami egy új színfolt, egy új faj, akkor azt vesd fel nyugodtan új fajként. Szerintem minden lehetséges stratégiai lehetőség le van már fedve fajok tekintetében, tehát én nem látom szükségességét új faj bevezetésének, de ha egy igazán korszakalkotó ötlet születik, akkor nem biztos, hogy ellene vagyok. Az élőhalottból ne akarjunk új fajt csinálni. Jelen pillanatban 3 lehetőség van: 1, Erősítjük, hogy használható legyen. Ez a reakciók alapján nem tetszett. 2, Érősítjük, de csak épphogy, hogy továbbra se legyen használható. Ez tetszett, csak kérdem én, hogy akkor minek hozzányúlni? 3, Hagyjuk ahogy van, alsóbb szinteken jó mókázni vele, felsőbb szinteken érvényesüljenek a komolyabb fajok. |
Quote:
Ha erősebb, akkor kevésbé lesz ingyenföld, és legalább lesz némi esélye a játékra. full power had szóljon:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval vagy erős hadi lesz, vagy akkor hagyjuk az egészet.... Ha ez az egyetlen járható út, akkor szerintem felül kellene vizsgálni azt, hogy kell-e ez a faj a játékba?! Vagyis legalábbis azt eldönteni, hogy milyen fajt akarunk csinálni belőle..... |
Quote:
Az eredeti javaslatod szerintem, és mások szerint is, többé tenné/tette volna a hullát, mint használható. |
Quote:
ha a hulla nem lesz igen erős hadis akkor mire jó? léccci írj okosságokat is, hátha megvilágosodok... |
All times are GMT +1. The time now is 03:02. |