Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mit hallgat most??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=279)

Kancsendzönga 01-15-2007 23:30

Finntroll, gammaray, fearfactory, ...stbstb..., sárkányos trumetál, lovagmetál, 'eavymetal halálmetál, MATH ALL (matekmetál), vikingmetál...(gombócartúr metálban...najó nem, de jót mindenből megh, amiben emberek vmi hangszerrel csinálják a hangokat)
meg folkmetál, meg csak folk, meg blackmoresnight, meg komolyzene,csak sehonnan nem tok rendesen tölteni azt, a lemezjátszónk ,meg elromlott:(...

tdomo 01-16-2007 06:16

Kosheen - Face in a crowd

Bea Baba 01-16-2007 07:19

Frank Sinatra-Stranger In The Night

laci 01-16-2007 07:35

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66144)
...meg blackmoresnight, meg komolyzene,csak sehonnan nem tok rendesen tölteni azt, a lemezjátszónk ,meg elromlott:(...

Off: lehet hogy régimódi vagyok, de komolyzenét 300 forintokért dobálnak utánad mindenhol, ahol cd-ket árulnak. Szóval létezik legális út is, ami ráadásul nem is drága ;)

On: Sonata Arctica: Reckoning Night

Kancsendzönga 01-16-2007 08:36

Quote:

Originally Posted by laci (Post 66152)
Off: lehet hogy régimódi vagyok, de komolyzenét 300 forintokért dobálnak utánad mindenhol, ahol cd-ket árulnak. Szóval létezik legális út is, ami ráadásul nem is drága ;)

On: Sonata Arctica: Reckoning Night

hát ez sajnos nem igaz, ill igaz, ha beéred mondjuk azzal, h megven pár válogatás cd, aminek már a neve is nevetséges, mmint komolyzenében (és ráadásul nem is a legjobbak vannak rajta... mondjuk beethoven hármas versenyét nem dobják utánad, sőt én még nem is láttam cödön, pedig keresem (ettől füóggetlenül van ilyen cd) de még mozart requiemjét sem amit mondjuk nem is szeretek, csak azért példálózom vele, mert az ilyen nagyon híres,meg jó...

egyébként a Nightmare before X-mas zenéje, meg a ravasz az agy meg két füstölgő... senélye is nagyon!

Viz 01-16-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66144)
Finntroll, gammaray, fearfactory, ...stbstb..., sárkányos trumetál, lovagmetál, 'eavymetal halálmetál, MATH ALL (matekmetál), vikingmetál...(gombócartúr metálban...najó nem, de jót mindenből megh, amiben emberek vmi hangszerrel csinálják a hangokat)
meg folkmetál, meg csak folk, meg blackmoresnight, meg komolyzene,csak sehonnan nem tok rendesen tölteni azt, a lemezjátszónk ,meg elromlott:(...

fintroll, fearfactroy nagyon ott vannak:)
Ensiferum, catamenia, Katatonia?
Ensiferum folk metal, catamenia black, Katatonia meg melodic/thrill
ha kell küldök:D

Remedy 01-16-2007 13:06

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66164)

kuldjel, de az buncselekmeny, ugye tudod? :P

Bogár 01-16-2007 14:18

Dj Zinc vs MVP - Roc Ya Body (Vocal)

and after:

Patrice - Soulstorm

Kancsendzönga 01-16-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66164)

Ensiferum, az tényleg nagyon! (a barátnőm kedvence, de én is szeretem) de a catamenia-t azt nem is ismerem...mien nemzetiségűek? van honlapjuk?

Bea Baba 01-16-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66210)
Ensiferum, az tényleg nagyon! (a barátnőm kedvence, de én is szeretem) de a catamenia-t azt nem is ismerem...mien nemzetiségűek? van honlapjuk?

Ensiferum-In to the battle :D jó kis hóditós zene:D

All times are GMT +1. The time now is 19:37.