![]() |
Quote:
Remélem, azt sikerül azért felfolgni, hogy az ilyenekkel inkább lép hátra az elfek ügye, mint előre :rolleyes: OFFoff |
Quote:
még az sem lenne gond ha a romlás már 15%felett elkezdődne és nem 20%-tól. Az elfek természetesen tolisként voltak erősebbek én talán ezért is nem nehezíteném a varis oldalukat.Ne kapjon egy faj 2 komoly területen gyengítést, főleg ne egyszerre. |
Ez a személyeskedés dolog egyszerű kifogás az adminok részéről... bocs mindenkitől ha nm tudok és nm is akarok nekik segget nyalni...
|
Csak felvetés: de mi lenne ha az elfnél nem az okozott kár nagysága csökkene, hanem a támadó toli erő? a félelf hadis támadóerejéhez hasonlóan?
|
Ha valaki több kocsmát épít, akkor valszeg a toronyszám sem fog emelkedni... és ha valaki tornyozni szeretne, akkor nm jut neki hely kocsmára... nm értem mi a logika a torony számához kötni a dolgot...
|
Quote:
Jura hozzászólása meg bár szép lett, és látványos, a témához nem sok köze van, és jó magyar politikai trükkel élve, gyakorlatilag nem is mondott szinte semmi értékelhetőt. |
No akkor megint átmegyek idegesítőbe!:D
Születtek javaslatok, szerintem bőven lehet ezekről is beszélni. Illetve akinek jobb ötlete van, hajrá rukkoljon elő vele.;) Quote:
|
Valaki elmagyarázni a gyenge felfogásom miatt,h ha valaki 30% tornyot épít (és valszeg tele akarja rakni íjjal), akkor hova fogja rakni a kocsmáit? => minek legyengíteni egy olyannak a tolvajkodását, akinek mondjuk 5% kocsmára futja?
|
Quote:
Az 1/A miatt feltételezem. |
Én továbbra is a 2-es számú javallatot támogatom ...
A másik,ami szerintem nem butaság az az utolsó,bár egy hadi szövi ellen a tolik felfedése nem olyh hasznos... |
All times are GMT +1. The time now is 01:37. |