Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Deni 05-10-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 95095)
Ez a személyeskedés olyan lesz mint a határolódjunk el. Röhejes h ne mondjak többet. Semmi rossz nem volt abban amit irt de ti minden hsz re rá tudjátok fogni h személyeskedik. És ha igen akkor mi van? Ti emberekkel vitáztok vagy gépekkel? Ne legyünk már nevetségesek, óvodás szint, jujuj személyeskedik ovóbácsi tessék megbüntetni ...

OFF:
Remélem, azt sikerül azért felfolgni, hogy az ilyenekkel inkább lép hátra az elfek ügye, mint előre :rolleyes:
OFFoff

Everlasting 05-10-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 95067)
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
35%torony - pedig a max 80%
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná
emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt

szerintem ez egy jó ötlet, és a számok is jónak tűnnek
még az sem lenne gond ha a romlás már 15%felett elkezdődne és nem 20%-tól.
Az elfek természetesen tolisként voltak erősebbek én talán ezért is nem nehezíteném a varis oldalukat.Ne kapjon egy faj 2 komoly területen gyengítést, főleg ne egyszerre.

Blasi 05-10-2007 15:59

Ez a személyeskedés dolog egyszerű kifogás az adminok részéről... bocs mindenkitől ha nm tudok és nm is akarok nekik segget nyalni...

Everlasting 05-10-2007 16:00

Csak felvetés: de mi lenne ha az elfnél nem az okozott kár nagysága csökkene, hanem a támadó toli erő? a félelf hadis támadóerejéhez hasonlóan?

Blasi 05-10-2007 16:02

Ha valaki több kocsmát épít, akkor valszeg a toronyszám sem fog emelkedni... és ha valaki tornyozni szeretne, akkor nm jut neki hely kocsmára... nm értem mi a logika a torony számához kötni a dolgot...

Synkel 05-10-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 95105)
Csak felvetés: de mi lenne ha az elfnél nem az okozott kár nagysága csökkene, hanem a támadó toli erő? a félelf hadis támadóerejéhez hasonlóan?

Ez nem jó. Elég viccesen nézne ki, hogy a tolvajai 10-20-... akárhány %-al gyengébbek, ugyanakkor 20% védelme van tolid támadások ellen.

Jura hozzászólása meg bár szép lett, és látványos, a témához nem sok köze van, és jó magyar politikai trükkel élve, gyakorlatilag nem is mondott szinte semmi értékelhetőt.

Cassandra 05-10-2007 16:03

No akkor megint átmegyek idegesítőbe!:D

Születtek javaslatok, szerintem bőven lehet ezekről is beszélni. Illetve akinek jobb ötlete van, hajrá rukkoljon elő vele.;)

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 94815)
Merlin kérésére kiegészítve.:)
Quote:

Eddig négy javaslat tűnik úgy hogy többeknek valamiért elfogadható lenne, lehet szemezgetni:
  1. csökkentsük a maluszokat
  2. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
  3. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
  4. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.

Blasi 05-10-2007 16:06

Valaki elmagyarázni a gyenge felfogásom miatt,h ha valaki 30% tornyot épít (és valszeg tele akarja rakni íjjal), akkor hova fogja rakni a kocsmáit? => minek legyengíteni egy olyannak a tolvajkodását, akinek mondjuk 5% kocsmára futja?

Synkel 05-10-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 95109)
Valaki elmagyarázni a gyenge felfogásom miatt,h ha valaki 30% tornyot épít (és valszeg tele akarja rakni íjjal), akkor hova fogja rakni a kocsmáit? => minek legyengíteni egy olyannak a tolvajkodását, akinek mondjuk 5% kocsmára futja?

Az 1/A miatt feltételezem.

Tsobi 05-10-2007 16:08

Én továbbra is a 2-es számú javallatot támogatom ...
A másik,ami szerintem nem butaság az az utolsó,bár egy hadi szövi ellen a tolik felfedése nem olyh hasznos...

All times are GMT +1. The time now is 01:37.