![]() |
Quote:
|
Quote:
Ebbe a definícióba belefér a piaci utalás. Más kérdés, hogy az összedolgozás mikor büntethető. Az én definícióm szerint az is JKSZ, ha -Felhívom telefonon X klán vezérét, hogy vigyázzon, mert mellé ment Y klán. -A felfedezési határ kitólása a változtatás előtt 4. helyre bontással, akár minden megbeszélés nélkül. (ráutaló magatartás) -Újrázás előtti földleadás. -A kisklán tanyafree országainak támogatása állandó olcsó gabonával. -Különböző információk átadása más országoknak. Még soká sorolhatnám... Azt hiszem, Te máshogy definiálod a JKSZ-t és a más definíciód miatt vitatkozunk. |
Quote:
valami delej is lehet a tekintetükben (avagy az ütéseikben), hiszen célpontjaik megzavarodnak, és védekezés helyett a törlés, és szabigombot nyomogatják veszettül mindig úgy, hogy azért más ne jusson földhöz bevezethetnénk specvarinak: Delej :) |
Szerintem el kellene törölni minden több országra meg jksz-re vonatkozó szabályt, és csináljunk egy csomó anarchos csoportot. Ha egyeseknek szabad, legyen szabad mindenkinek... Akkor legalább megszűnne a csalás. Én biztosan nem játszanék tovább, mert eddig nem nagyon jött be az anarch, de azért tutira maradnának szép számmal játékosok.
|
csak azt áruljátok el minek mondjátok a magatokét?
szerintem, ha valakit olyanért kivágnak mint engem és őket ilyenért nem akkor innentől kezdve szerintem bizonyítva van, hogy mindenki hiába mondja a magáét...nameg így az a rész is kicsit vicces, amikor benne áll a levélben, hogy a hódítónak nagyon fontos a tiszta játék:) és megvallom, idegesít, de csak mosolyogni tudok rajta (kínomban valószínűleg), hogy mi folyik itt...elkeserítő;) |
Quote:
begömbözök egy országot aki nem szövetségesem, és látom hogy az ő gabonáját veszem a piacról az összegből. beírom a saját szövifórumomra, hogy xy gabonája van kinn, látom a gömbökből, én ezt ugyan beveszem. Azaz 100 % osan bizonyítom, hogy TUDOM kinek a gabonáját veszem be. TUDATOSAN veszem be !!! A Te olvasatodban ez JKSZ, én szerintem meg a játék adta lehetőség, ami nem szabálytalan.sima piaci vásárlás. Költői kérdés , hogy melyik verzió a hivatalos... a vásárlás semmiképp nem lehet szabálytalan, a megbeszélés igen. vajon hány eset volt eddíg a hódban, hogy a piaci utalásokat üziben beszélték meg? :rolleyes: |
Quote:
kutyát nem érdekli ki mit hisz. volt távol nézés? nem volt? akkor meg kaparhatod a falat heteken át, akkor sem mondhatod, hogy ő bizony látta a seregeket. és ha volt távol, és látta a seregeket? honnan tudod , hogy biztosan tudta volna védeni az ütéseket? távelőtt elkölti a pénzét, azt csókolom... próbáljunk már értelmesen gondolokozni, ne csak a levegőbe dobálózni, hogy biztos ez történt meg az. 1000 buktató van abban, hogy Te biztosra mond, hogy egy földleadás JKSZ. |
Quote:
valóban, például a gabona kirakása soha a büdös életben nem lehet JKSZ, mivel bárki beveheti azon az áron, nem csak a tanyafree kis klán. nem nagyon értek a jksz-es esetekhez ezekszerint, de a legtöbb esetben kéne lennie olyannak, aki kárt is szenved a jksz folyamán, aki ellen irányul a jksz nem? a földleadáskor elkövetett szabálytalanságot nem is hívnám jksz nek, inkább szabályos játék védelmének, hiszen a "szövetség" tagja ellen irányuló akció , jelen esetben földszerzés,így nemigen nevezhető "szövetségnek"... de persze ezt Ati mondja meg mi micsoda. |
Quote:
De nézzük a gabona kirakását. Igazad van abban, hogy mindenki megveheti az olcsón kirakott gabonát. De csak a kis klán tudja biztosan, hogy lesz a piacon olcsó gabona. Ezért sokkal kisebb tartalékokkal is kimehetnek kisklánba. Tehát gyorsabban fejlődhetnek, mint mások. Tehát azok ellen irányul, akik nem használnak ilyen nagyon tágan értelmezett JKSZ-t. Szerintem a gabona kirakása is büntethető, ha például itt a fórumon a nagy klán vezére leírja, hogy a kis klán azért is volt olyan eredményes, mert ő rendszeresen olcsó gabonával támogatta őket. Ehhez hasonló beismerése volt például Wandnak, amikor beismerte, hogy több országot visz. Repűlt is. |
Quote:
ha neked a valóságban ilyen eseteket kéne védened, felkopna az állad :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |