![]() |
2009-11-07 16:02:14 Legio X Equestris (#24) broke up.
RIP |
Eleg hosszu futasa volt a Legionak, en sokaig tagja voltam es tudom az iden nem jo szemmel neztek ram, de azert megjegyzem, hogy jo volt a szovetseg, a tarsasag is jo volt es eleg szoros. Nem mindig a top klanba van a legjobb tarsasag. Le a kalappal minden tag elott a hosszu evek soran valo kitartasert! Le a kalappal David elott is aki igaz korabban kilepett de evekig szamrol szamra tervezgetett es rendelkezett a Legio sorsarol. Remelem a feloszlas nem vegleges es meg talalkozunk:D
A viszontlatasig! Crystal Angel |
Hát ez van, motiváció és tagság nélkül elég nehéz egy klánt életben tartani :)
|
2009-11-08 03:02:12 Vainamöinen alliance (#142) has attacked Captain, who has to be set off? (#136) and conquered 1992 acres of land.
Ez állt a háttérben. Grat a szép ütéshez! :) De a klánfelbontónak nehéz sorsa lesz... |
Laci,
Lehet motivacio nelkul nehez, de nekem mondhattok barmit az angol 1Arol, en ott erzem magam jol, es ott erzem hogy otthon vagyok. Keves a jatekos, igen, kell hozza mas strategia meg nagy kitartas mert nem lehet jobbra ballra utogetni, de megis nekem az angol 1A ami a szivemhez nolt:o Mar alig varom hogy ott legyek megint, elso vagy utolso, de ott legyek.:D Crystal Angel |
2009-12-05 07:02:12 KindergarteN HooliganS (#142) has attacked Country of the Immortals alliance (#144) and conquered 2571 acres of land.
2009-12-05 06:02:12 Country of the Immortals alliance (#144) has attacked KindergarteN HooliganS (#142) and conquered 1191 acres of land. grat a visszaütéshez.. :) |
Quote:
Nem volt mit felbontani, egyszemélyessé vált. |
Ismet az Aban :D Rettegjetek ;)
|
Quote:
|
Johetsz Te is :) Tudom hogy hianyzunk neked;)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:03. |