Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Arwyl szelleme 08-14-2008 14:09

Ákos: valahol elvesztettem a fonalat. :)

Mi köze az Ágika orimhoz, hogy ki játszik a párjával együtt, és ki kit üt le?
Ági sose hódítózott, és az Ágika orinak eredetileg nem is az volt a neve. Jóval korábban regeltem...
És elmesélem, hogy össze is van kötve a másik 3-al. :)

Északföld 08-14-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186606)
Ákos: valahol elvesztettem a fonalat. :)

Mi köze az Ágika orimhoz, hogy ki játszik a párjával együtt, és ki kit üt le?
Ági sose hódítózott, és az Ágika orinak eredetileg nem is az volt a neve. Jóval korábban regeltem...
És elmesélem, hogy össze is van kötve a másik 3-al. :)

Jujj..három ori ...nekem egy is sok. :D

Remedy 08-14-2008 14:54

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186605)
Ezt így soha nem fogjuk megtudni nem lehetne hogy ne fokozzanak el?? :D:D

De lehetne. Ti nem fokoztok ra 100krol, mi nem fokozunk el. Megbeszeltuk? :P

Redback 08-14-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186588)
Nem is fogok, elég az hogy tudom. ;) Ráadásul igazam is volt. :D:D Persze a többi része csak blöff (bár lehet a fantom seregem ott állt Remy háta mögött, csak nem vette észre :D), de sokat elárult nekem.

Ne haragudjatok Észak és Hóhér, nem ismerlek titeket, de nem nagyon akarlak megismerni titeket.

Észak:szerinted az fair játék hogy te tudod hogy kinek mikor van net és stb?A blöffhöz meg annyit hogy te azzal blöffölsz hogy úristen te csalsz, vagy ti csaltok akkor gondolkozz el, hogy biztos-e ez a te játékod...

Burning 08-14-2008 15:49

megkezdődött a csata...legalábbis a szóbeli része:)
azért elszomorító, hogy mindenki csak bunkó, lenéző, vagy kifogások mögé bújó tud lenni:(
és lehet, hogy az akinek írtál előtte bunkó volt, de miért kell ilyen téren felvenni a kesztyűt?
a másik pedig az, ha jól szűröm le kis hódosként nem is nagyon lesz más mint szóbeli csata, de aztán lehet csak félrebeszélnek egyesek, vagy én nem értettem jól:)

Arwyl szelleme 08-14-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186609)
Jujj..három ori ...nekem egy is sok. :D

na még egyszer a gyengébbek kedvéért:

az Ágika össze van kötve a másik 3-al, azaz 4 orim van :p

Ebből 3 szabin, csak az 1/A-sal idétlenkedek még, de ha nem oldódik meg belátható időn belül ez a sereg kérdés akkor kimegyek azzal is SZK-ra és hagyom a fenébe a hódot.

Ati 08-14-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186623)
de ha nem oldódik meg belátható időn belül ez a sereg kérdés akkor kimegyek azzal is SZK-ra és hagyom a fenébe a hódot.

Elszúrtatok valamit, és ha valaki más nem oldja meg helyettetek, akkor hagyod a fenébe. Aha, értem. Logikus. :D

Serg 08-14-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186612)
De lehetne. Ti nem fokoztok ra 100krol, mi nem fokozunk el. Megbeszeltuk? :P

Ne ferdítsünk ma amikor indultam a klántársad fokozgatott 3x is hogy ne tudjak 2 körre kimenni(ez se jött neki össze,viszont az egy milla egységet megint megtalálta :D)
Ha mi vagyunk a nagy felfedezős klán akkor a Big simán kiérdemelte a nagy fokozgatós klán nevet:D

Gyula 08-14-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186626)
Ne ferdítsünk ma amikor indultam a klántársad fokozgatott 3x is hogy ne tudjak 2 körre kimenni(ez se jött neki össze,viszont az egy milla egységet megint megtalálta :D)
Ha mi vagyunk a nagy felfedezős klán akkor a Big simán kiérdemelte a nagy fokozgatós klán nevet:D

Itt aztért megjegyezném, hogy elég régóta igyekszem nyomonkövetni a katonai eseményeket és a nagyobb vitákat és nem emlékszem olyanra hogy big gunos játékos téged illetve titeket fedezgetősnek nevezett volna.
Persze javits ki ha tévedek..

Arwyl szelleme 08-14-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186624)
Elszúrtatok valamit, és ha valaki más nem oldja meg helyettetek, akkor hagyod a fenébe. Aha, értem. Logikus. :D

Ati: a baj hogy valaki elszúrt valamit és a másik is szív vele. Ha most nem 2-en hanem 10-en vagyunk a klánban akkor 1 ember 9 másikét teszi tönkre.
A másik bajom, hogy fel tudtam oszlatni a klánt és kimentem SZK-ra, de a sereg tovább halad már egy nem létező klánból, tehát az elcseszést a játékon belül nem tudom megoldani. (csak ha várok 1 évet mire hazaér a nem létező sereg a nem létező klánomba)

Másik: írt a srác a supportra, amire 2-3 nap múlva csak annyi reakció, hogy új kolléga vette át az ügyet. Ezért mondtam hogy várok még hogy mit válaszol (vagy válaszolsz? mert gondolom úgyis csak te tudsz belenyúlni a játékba manuálisan), és ha nincs eltörölve a sereg akkor pihentetem a hódot, mert így nem tudok mit kezdeni ezzel az orival.

Remedy 08-14-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186626)

Serg, ne kezdd mar Te is legyszives. Mi volt a ferdites abban, amit irtam? Rankfokozgatva jottok tamadni 100krol? Igen. Nem lehet ertelmesen visszatamadni? Igen. Nem ferditettem semmit. Ezzel a 3xos fokozgatassal most kivetelesen tevedsz, mert nem fokozgatott, hanem epitgetett... :P De ez igazabol tokre lenyegtelen. Azert kivancsi lennek, mit tennel forditott helyzetben, amikor 100k pontrol ugralnak rad orkkal, es taktilailag nem sok eselyed van barmit is tenni... Visszatamadni 50% uressel? Ugyan mar... vicces...

Szoval inkabb gondold at meg egyszer ezt az egeszet...

Ati 08-14-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186630)
Ati: a baj hogy valaki elszúrt valamit és a másik is szív vele. Ha most nem 2-en hanem 10-en vagyunk a klánban akkor 1 ember 9 másikét teszi tönkre.
A másik bajom, hogy fel tudtam oszlatni a klánt és kimentem SZK-ra, de a sereg tovább halad már egy nem létező klánból, tehát az elcseszést a játékon belül nem tudom megoldani. (csak ha várok 1 évet mire hazaér a nem létező sereg a nem létező klánomba)

Másik: írt a srác a supportra, amire 2-3 nap múlva csak annyi reakció, hogy új kolléga vette át az ügyet. Ezért mondtam hogy várok még hogy mit válaszol (vagy válaszolsz? mert gondolom úgyis csak te tudsz belenyúlni a játékba manuálisan), és ha nincs eltörölve a sereg akkor pihentetem a hódot, mert így nem tudok mit kezdeni ezzel az orival.

Erről szól a szövetség. Ez nem újdonság az 1/A-ban, máshol is el lehet vinni a seregeket többtucat körre támadni. Ha nem olvasod el, hogy mi van odaírva, akkor ez lehet belőle. Tudom, hogy itt most nem Te voltál az, hanem az akkori vezér, és mégis Te szívsz, de ettől még ez így van rendjén. A vezér dönti el, hogy kit támad meg. Ő döntött úgy, hogy a top klánt támadja meg.

Arwyl szelleme 08-14-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186632)
Erről szól a szövetség. Ez nem újdonság az 1/A-ban, máshol is el lehet vinni a seregeket többtucat körre támadni. Ha nem olvasod el, hogy mi van odaírva, akkor ez lehet belőle. Tudom, hogy itt most nem Te voltál az, hanem az akkori vezér, és mégis Te szívsz, de ettől még ez így van rendjén. A vezér dönti el, hogy kit támad meg. Ő döntött úgy, hogy a top klánt támadja meg.

Ez nem "döntés", hanem véletlen hiba, amit úgy néz ki hogy csak support tud orvosolni. Hasonló ez amikor Remy nem köti össze az orijait és repül, de a support rendes és ejnye-bejnye után 1-2 nappal visszahelyezi. Valami hasonlót kérnék én is. :)

Északföld 08-14-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186635)
Ez nem "döntés", hanem véletlen hiba, amit úgy néz ki hogy csak support tud orvosolni. Hasonló ez amikor Remy nem köti össze az orijait és repül, de a support rendes és ejnye-bejnye után 1-2 nappal visszahelyezi. Valami hasonlót kérnék én is. :)

Most naon gonosz leszek és kérlek ezért na haragudjatok, de túl magas a labda, szval Remy akkor elfelejtett ip-t váltani. :D:D:D:D

(bocsi...:) )

Ati 08-14-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186635)

Ebben egyetértünk, ezért is tart már rég hazafele a sereg. Ettől még nem változik az, hogy kellő odafigyeléssel az ilyen "véletlen hiba" kiküszöbölhető lett volna, és emiatt nem más a hibás.

Arwyl szelleme 08-14-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186638)
Ettől még nem változik az, hogy kellő odafigyeléssel az ilyen "véletlen hiba" kiküszöbölhető lett volna, és emiatt nem más a hibás.

Ebben meg én értek egyet. És köszi hogy visszafordult az a sereg. Kár hogy nem tudom hol megnézni, hogy mikor ér haza. :)

Hmmm... Sati 08-14-2008 16:56

Sziasztok.
Bocs de szerintem mindenki megszegi az 1/A ba a szabájt.
Mivel Sokan az anyagot, a Tekiket, a Sereget kit tarja a Piacon.
És valamikor olvastam, hogy a Piac nem raktárnak van.

Remy:
Énis ismerem a Zoli "Stilusát" De most hogy vissza jött Örülök neki pedig nagyon.
Régi játékos révén, pedig miatta voltam párszor kitiltva :)
Zoli "Észak" Mikor benyögtem a Forumra a jelszodat :) régen és a Baba ki is tiltott :)

Csak azért irok mert lássátok itt vagyok :)
És Figyelem az eseményeket és várom is.

Legalább lessz valami élet az 1/A ba :)
vagyis a Topba.

Anyagár felemegy a menyekig a Teki lemegy a béka segge alá :D

Ati:
Mikor is volt olyan alacsony a teki árak mint most az 1/A ba ? :D
kb 6-7 éve ? :D

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-14-2008 17:01

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 186640)
Sziasztok.

Ati:
Mikor is volt olyan alacsony a teki árak mint most az 1/A ba ? :D
kb 6-7 éve ? :D

volt ennyire alacson valahais a teki ára? :D

Cyby_ 08-14-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 186641)

Ilyen drága teki ár mellett panaszkodtok?majd ha negyede lesz ennek,akkor lesz alacsony :D

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-14-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 186642)
Ilyen drága teki ár mellett panaszkodtok?majd ha negyede lesz ennek,akkor lesz alacsony :D

akkor se kell a kutynak se xD

Hmmm... Sati 08-14-2008 17:08

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 186641)

Gárdi enyire nem emléxem de 6-7 éve valamelyik csoportokba volr ugy emléxem.
De lehet rosszul emléxem :)

Serg 08-14-2008 17:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186631)
Serg, ne kezdd mar Te is legyszives. Mi volt a ferdites abban, amit irtam? Rankfokozgatva jottok tamadni 100krol? Igen. Nem lehet ertelmesen visszatamadni? Igen. Nem ferditettem semmit. Ezzel a 3xos fokozgatassal most kivetelesen tevedsz, mert nem fokozgatott, hanem epitgetett... :P De ez igazabol tokre lenyegtelen. Azert kivancsi lennek, mit tennel forditott helyzetben, amikor 100k pontrol ugralnak rad orkkal, es taktilailag nem sok eselyed van barmit is tenni... Visszatamadni 50% uressel? Ugyan mar... vicces...

Egyszer mentem kb 100k pontról szal a kérdésedben a többesszám ferdítés:D
Remy majdnem megmondtam,de rájöttem hogy nem adhatok neked taktikai tanácsot mert a végén magammal csatáznék:D:D:D

Hóhér 08-14-2008 17:35

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186614)
Ne haragudjatok Észak és Hóhér, nem ismerlek titeket, de nem nagyon akarlak megismerni titeket.

nem haragszunk, de te sem haragudj meg ezért hogy rohadtul nem érdekel kit akarsz megismerni és kit nem.

például nekem totál jó így , hogy egy senki vagy nekem.

minden emebrnél bejelented fórumon, kit akarsz ismerni és kit nem ?

hány 1000 játékost is jelent ez ?

:confused:

Hóhér 08-14-2008 17:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186639)
Ebben meg én értek egyet. És köszi hogy visszafordult az a sereg. Kár hogy nem tudom hol megnézni, hogy mikor ér haza. :)

bár nagyon élveztem a szóváltást közted és Ati között,elkerülhető lett volna, mert 15 :02 perckor felhívtam a figyelmed, hogy már haza fordult a sereged ;)

csak nem tudtál örülni a jó hírnek, annyira lekötött valami más.

:p

Északföld 08-14-2008 18:00

Quote:

Ennek azért naon örülök hogy így látod. :)

Serg 08-14-2008 18:43

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186639)

3893 kör mulva vagy ha Ati másképpen dönt akkor hamarabb

Hamilkár 08-14-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186585)
Arwyl beírod magad a történelembe, a leghosszabb csata név alatt. :)
Tényleg mire ideérsz lehet már nem is lesz klán, akkor egy nem létező klán nem létező serege, megy egy nem létező klánra? :confused::confused:
Feltaláltuk a fantom klán sereget, nem lehet hogy ELF voltál és az a baj? :)

Hali!

A csodás támadást nem Arwyl csinálta, hanem én.
Rajtam röhöghetsz, de aki teljesen vétlen a dologban azon ne élcelődj.
Köszi.

P

Pool 08-14-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186654)
3893 kör mulva vagy ha Ati másképpen dönt akkor hamarabb

valószínű annyit kört jön hazafelé, amennyit ment előre

Serg 08-14-2008 20:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 186658)
valószínű annyit kört jön hazafelé, amennyit ment előre

2008-08-14 13:04:20
Szövetséged felé tartó seregek:
* (#) 3896 kör múlva ér ide! A sereg összetétele: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit.
akkor ebből számolhatsz itt láttuk utoljára

Debilke 08-14-2008 20:14

De vajon ki zörget? „Nézz ki, fiam Sára:
Valami szegény kér helyet éjtszakára:
Mért ne fogadnók be, ha tanyája nincsen,
Mennyit szenved úgy is, sok bezárt kilincsen!”
Visszajő a lyánka, az utast behíván.
Béna harcfi lép be, sok jó estét kíván:
„Isten áldja meg a kendtek ételét is,
(Így végezi a szót), meg az emberét is.”

Arany János valamit tudott.... :)

monro 08-14-2008 20:16

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186591)
Mikor mi kikaptunk csak gratuláltunk, pedig 13k-s ütés volt (még mindíg ott van...), nem holmi 1000 meg 100, meg a nayg taktikai manőver a 0. :)

Kinek gratuláltál Zoli? :)

monro 08-14-2008 20:21

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 186640)
Sziasztok.
Bocs de szerintem mindenki megszegi az 1/A ba a szabájt.

Szia Sati :)

Örülök, hogy látlak, de ez az fránya LY még mindig kifog rajtad :D:D:D

Hmmm... Sati 08-14-2008 20:28

Szilya :D
Monro :)
Én is örülök hogy látlak.
Ritkán irok ide a külsöre mert mindig kötekedek :)
jer visza játszani.
csinálsz 1 3 jklánt azt lezuzod a top 2 öt :D:D

Hmmm... Sati 08-14-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by monro (Post 186662)
Szia Sati :)

Örülök, hogy látlak, de ez az fránya LY még mindig kifog rajtad :D:D:D

Monro :)
3-5-8-10 kilos Kalapács , 125, 150 178, 230 Flex, Se a Kempi sem a Rehm Sem az EMW Hegeztőgépek nem kérik a heles irást :)

Elég nekem Az Avi, Elektroda és a Co hegesztést tudnom :)

Északföld 08-14-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by monro (Post 186661)
Kinek gratuláltál Zoli? :)

Szerintem én is és Wand is írtunk, de most hagy ne lapozzak vissza, nem ma volt már. :D

dzso 08-14-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186551)
Ákos: tartalékot a harc előtt kezdesz gyűjteni? ugyanmár.

Te komolyan elhiszed, hogy Ákos kiírja ide a valós infókat tartalékokról meg miegymásról egy ilyen "buli" elején? Hülye lenne azt tenni... de azért tetszett, hogy mennyire komolyan reagáltad le... ;)

dzso 08-14-2008 21:40

Quote:

Serg,(...) azert kivancsi lennek, mit tennel forditott helyzetben, amikor 100k pontrol ugralnak rad orkkal, es taktilailag nem sok eselyed van barmit is tenni... Visszatamadni 50% uressel? Ugyan mar... vicces...

Szerintem ha abban a helyzetben lesz Serg, majd átgondolja... de ez most inkább a ti problémátok :D

wand 08-14-2008 22:29

Quote:

Mi volt a ferdites abban, amit irtam? Rankfokozgatva jottok tamadni 100krol? Igen. Nem lehet ertelmesen visszatamadni? Igen. Nem ferditettem semmit.

szép ez a 100k-s fokozásos odaállás, node azért számoljunk picit, mennyire is lehet "értelmesen" visszamenni:

100k-ról fokoz, mire 1 körös a sereg alattad van 65k ponttal. azaz ahoz hogy visszatudj menni le kell bontani 4100 épületet.
ha figyelembe vesszük, hogy 100k-ról fokozott, akkor a támadó ori kisebb nálad 2100 hekivel.
tehát mellé bontva a támadott orinak 2000 épülettel lesz kevesebje.
ha azt is nézzük, hogy 20k hekis orikról beszéltek, akkor ez nem tűnik olyan jelentősnek egy kitámadott orival szemben.
sőt ha jobban megnézem alap esetben 5x is vissza kell, hogy férjen a támadott ori, vagy ha a támadó koptat, akkor is min 2x. (hasonló orifelépítésnél)

tehát én úgy gondolom, hogy igen, lehet "értelmesen" visszatámadni
(vagyis pontosítok, ha nem lenne ez a 100k-s elfokozásos menekülés, akkor 20k-s oriknál egy 100k-s ráállás esetén a támadott félnek több esélye volna mint a támadónak)
szerintem :)

Dragi 08-14-2008 23:09

Héló héló! Csináljatok magatoknak egy fórumot lehet Pannon vs. Big és ott szidhatjátok egymást orrba- szájba minket meg a szájkarate részéből kíméljetek meg :p Nehezet kérek mi ?

Remedy 08-14-2008 23:09

Quote:

Originally Posted by wand (Post 186685)
szép ez a 100k-s fokozásos odaállás, node azért számoljunk picit, mennyire is lehet "értelmesen" visszamenni:

100k-ról fokoz, mire 1 körös a sereg alattad van 65k ponttal. azaz ahoz hogy visszatudj menni le kell bontani 4100 épületet.
ha figyelembe vesszük, hogy 100k-ról fokozott, akkor a támadó ori kisebb nálad 2100 hekivel.
tehát mellé bontva a támadott orinak 2000 épülettel lesz kevesebje.
ha azt is nézzük, hogy 20k hekis orikról beszéltek, akkor ez nem tűnik olyan jelentősnek egy kitámadott orival szemben.
sőt ha jobban megnézem alap esetben 5x is vissza kell, hogy férjen a támadott ori, vagy ha a támadó koptat, akkor is min 2x. (hasonló orifelépítésnél)

tehát én úgy gondolom, hogy igen, lehet "értelmesen" visszatámadni
(vagyis pontosítok, ha nem lenne ez a 100k-s elfokozásos menekülés, akkor 20k-s oriknál egy 100k-s ráállás esetén a támadott félnek több esélye volna mint a támadónak)
szerintem :)

Ez nem ilyen egyszeru wand. Egyreszt van ez a menekules, masreszt nem ket akarmilyen orirol van szo, de ezt mar nem itt akarom leirni. :)

Es nem azt mondtam, hogy lehetetlen, csak nagyon nehez, es igen nyugos, plane ha van supportalo ori is. :)

De barmikor az also orit vallalnam be, az az igazsag. :) (ebben a faj felallasban legalabbis)

(de legalabb vegre vmi ertelmes hozzaszolas, koszi, mar kezdett egyhangu lenni) :)

All times are GMT +1. The time now is 13:09.