![]() |
|
Quote:
|
Quote:
|
Deák Bill Gyula Hatvan csapás
"...Hatvan út állt előttem, Hatvan erdőn átvergődtem, Hatvan könnycsepp szememben, Húztak vissza, de előre mentem. Hatvan lövés szívemben, Hatvanszor öltek engem, Hatvan mankó kezemben, Húztak vissza, de előre mentem. Hatvan orvos csapolta vérem, Hatvan ajtó zárva előttem, Hatvan bábut leütöttem, Húztak vissza, de előre mentem. Hatvan kupát egy este megittam, Hatvan senki gyűlölt nyíltan, Hatvan dal még itt a fejemben, Húztak vissza, de előre mentem...." |
Slipknot - Sulfur
Szerencsére visszakanyarodtak kicsit az új albummal stílusilag. :) |
|
Pokolgép: Tépett madár
|
Kárpátia: Egy nap az élet
"[...] Nem számít honnan jöttél, Csak az számít, hogy merre mész, És a zászlód, mit magasra tart, Egy ökölbe szorított kéz. [...] Ezer meg ezer év edzett apát és fiát, Elfogadni ha kell, a hősies halált. Ezer meg ezer év tanított anyát és leányt, Szívében viselni, fekete gyászruhát." |
Fekete sereg - ősi dal, ősi szó - 3. Szám - felégetett híd
Igazi arcodat soha nem láttam,
Csak egy maszkot, de az úgy imádtam, Mint semmit a Földön, és semmit az Égen! Mindenem voltál! Csak érted éltem! Őszinte könnyek nem mosták arcodat, Őszinte hangok nem hagyták el ajkadat! Bármit is hittem, beláttam végre, Egy álarcot néztem! Itt mindennek vége! A gyűlölet lángját magam mögé vágom! Feléget minden hidat ezen a rút világon! Megtisztult szívem, én most erre vágyom, Haljon meg minden emlék, az új utat látom! Hazug volt szavad, Hazug volt mosolyod! Kígyóéval ért fel az érintésed, Tökéletes színlelés volt a léted, Valódi érzelmek benned nem éltek! Fájdalom járja át egész testem, Heteken keresztül sötétben éltem, Pusztuljon végre a gyűlölet mérge, Új utat keresve hadd induljak végre! A gyűlölet lángját magam mögé vágom! Feléget minden hidat ezen a rút világon! Megtisztult szívem, én most erre vágyom, Haljon meg minden emlék, az új utat látom! A gyűlölet lángját magam mögé vágom! Feléget minden hidat ezen a rút világon! Megtisztult szívem, én most erre vágyom, Haljon meg minden emlék, az új utat látom! |
Fekete Sereg - Ősi Dal, Ősi Szó - 4. Szám - Túl Késő Már.
Azt hitted, hogy élhetsz majd szabadon?
Minden szép lesz, az életed jutalom? Luxus vár majd? Kényelem, nyugalom? Bódult aggyal szédít a hatalom! Nem láthattad a vért a folyamon, Nem szólhattál; hogy én nem akarom! Sodródhattál elveszett utakon, Túl késő már! Felfal a hatalom! Hírnév? Pénz? Mindet akarom! Hatalom? Vár? Úgyis megkapom! Gyűlölet? Vér? Eszköz utamon! A pénz lesz itt az úr, A pénz lesz itt az úr! Eltűröd majd a láncod a nyakadon! Kutyaként élhetsz, nevetnek szavadon! Ébredned kell, a béklyó majd körbefon, Érzed az erőnket már magadon, Döngethetsz majd acélos falakon, Kegyetlen lesz, és erős az uralom! Érdekből majd a lelkedet eladom! Elvesztél már, meghalt a szánalom! Hírnév? Pénz? Mindet akarom! Hatalom? Vár? Úgyis megkapom! Gyűlölet? Vér? Eszköz utamon! A pénz lesz itt az úr, A pénz lesz itt az úr! |
F.s. - isten ostora !
Bárhol is hallják, félelmet kelt nevünk!
Kit meghódítunk, tovább harcol velünk! A kínai császár térdre hullott nekünk! Könyörgött, hogy a pusztításról letegyünk! Hunok népe, rettegik mindenhol nevünk! Attila kardja, s isteni ereje velünk! Isten ostora, eleven korbács nekünk! Vérünket hajtja, halált hozza el velünk! Isten ostora, kegyetlenül sújt majd le rád! Ha túlélő vagy, hát Istenhez mondj egy imát... Germán törzsek és szittya népek hada, Törzseink többségét Ázsia várja haza! Hunok népe, rettegik mindenhol nevünk! Attila kardja, s isteni ereje velünk! Isten ostora, eleven korbács nekünk! Vérünket hajtja, halált hozza el velünk! Semmi nem ment meg előlünk, csak a halál. Különben elérünk, és szívedbe kardunk talál. Róma népével örökös a harcunk ma már, Békétlen lelkünk megnyugvó vigaszra vár... Hunok népe, rettegik mindenhol nevünk! Attila kardja, s isteni ereje velünk! Isten ostora, eleven korbács nekünk! Vérünket hajtja, halált hozza el velünk! |
Ossian - Ballada A Senki Fiáról "[...] S bár nincs hazám, borom, se feleségem És lábaim között a szél fütyül Lesz még pénzem, s biztosan remélem Hogy egy nap nékem minden sikerül [...]" |
Más jellegű, de isteni:
Serj Tankian - Honking Antelope http://www.youtube.com/watch?v=Mst3nCYNV-8 "We are the cause of a world thats gone wrong, Nature will survive us human dogs after all, We are the cause of a world thats gone wrong, Wouldnt it be great to heal the world With only a song" elgondolkodtató... |
kutyák ugatását de jó és nem lehet tőlük aludni :mad::mad::mad:
|
Quote:
számomra arról szól ez a szám, hogy mennyire kicsi és jelentéktelen az ember, és mégis mekkora kárt tud okozni, mennyire önző, számító és gyilkos lehet ... és mégis, mennyire kár akár egy életért is ... (bocs, ha túl filozofikus voltam, de néha kell...) |
|
Iggy Pop - The passenger:cool: |
Lady Gaga - Poker Face :cool:
|
JUÁÁÁÁJ!
Egész nap ez folyik a rádióból a melóhelyen, 12 órán keresztül hallgatom! Legszívesebben már betiltatnám ezt a számot, ez mentális zaklatás. (Rádiót kikapcsolni nem lehet. Más adóra sem lehet átkapcsolni. Ez emberkínzás.:D) |
Quote:
|
Xepi, erre nem találok szavakat, nagyon nagoyn olt:D
apropó hogy én most mit halgatok: http://www.youtube.com/watch?v=7c4WA...eature=related |
Bill kapitány!
Deák Bill Gyula Üvöltsön a szél
1. Hol a hajó,mellyel tengerre szállhatok Hol a fedélzet,ahol a kapitány én vagyok Hej,hol az a tenger,ahol a vágyam végtelen Hol az a part,ahol magamat meglelem? 2. Hol az a lány,akit magamhoz ölelhetek mmm... Hol az az ágy,ahol békét lelhetek mmm... Hol az a szó,amely még szégyentelen óóó Hol a jövö,hova hallik énekem? Refr.: Üvöltsön a szél! Tomboljon a vihar! Repítse messze az álmokat! Tajtékos tenger,őrizd és óvjad Tántorgó,szegény fiatalt |
|
The Black Ghosts - Full Moon
The Veronicas - Untouched *nagyon hangosan* |
Mes: Életről Én is minden nap egy új esély egy új emberként ébredek a boldogság a fejemből az álmaim mit szétverek szép lehet a látvány mikor emberek közé tévedek reset-el az agyam szürke szivárvány alatt ébredek tovább megyek lassan rátok robotokra nézek magamba szállok aztán kimondom mit érzek majd a fejemhez kapok hogy gusztustalan dolgok ezek nem én teremtettem úgyhogy ne rám mutassatok kezek lejárnak a körök, de én hidd el újat kezdek mert az élet szülte gyilkos folyamatok tudom vesztek hiszek abba rosszul teszem hogy egységben az erő mások minden nap azt állítják hogy én vagyok a nyerő de kurva szar az élet én mondtam már ezt párszor kinézek az ablakon ezt a képet kapom a tájról látom unod a témát beszélhetek másról barátokról kikre rábíznám az életem nem csalódok bennük és tudom hogy ezt jól teszem szememben egyenként más dologért tisztelem őket kik az élet ellen harcolnak pedig pontosan tudják mindannyian elbuknak refr. 2x: Én is minden nap egy új emberként ébredek a boldogság a fejemből az álmaim mit szétverek szép lehet a látvány mikor emberek közé tévedek reset-el az agyam szürke szivárvány alatt ébredek Mások nem így gondolják és feltűnnek a fegyverek nekem mikrofon a kezemben evvel nem nyerek de kaphatok egy álmot mivel túlélem az életem kik szenvednek mert látnak én majd egy személyben megvédem de jó lenne mondani hogy igen minden rendben képetekbe hazudni hogy szemem meg se rebben de az nem én lennék tudjátok kik ismertek szemetekbe nézek látom rajtatok hogy szerettek többfajta világnézet emberekként változol belerúgsz a gyengébe még mielőtt távozol ördögi játék egy horror lett a meséből megtisztítod kezed ártatlanok vérétől megsebzett valaki de te másnak adod vissza nem is tudsz semmiről de a fájdalom a levét issza kurva szar az élet mikor ember dönthet emberről tesz valami magáért ezzel többeket is megöl |
Quote:
Nem is lehet elképzelni, hogy néznénk ki nyári slágerszámok nélkül. :D Ciara ft. Justin - Love Sex Magix :cool: |
Ágnes Vanilla - Óh szív, nyugodj
"Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenõ, lehellete a lobbant keszkenõ. Hol is vagyok? Egy szalmaszál nagyon helyezkedik a csontozott uton; kis, száraz nemzet; izgágán szuszog, zuzódik, zizzen, izzad és buzog. De fönn a hegyen ágyat bont a köd, mint egykor melléd: mellé leülök. Bajos szél jaját csendben hallgatom, csak hulló hajam repes vállamon. Óh szív! nyugodj! Vad boróka hegyén szerelem szólal, incseleg felém, pirkadó madár, karcsu, koronás, de áttetszõ, mint minden látomás. [...]" |
Na, aki ezt nem szereti, az nem tudja, mi a zene :D
|
Quote:
|
Nem tudom: mijjaza Zene?
|
Bogár, ha ezt nem szereted:CRADLE OF FILTH - The Foetus Of A New Day Kicking akkor te azt se tudod, hogy hol kezdődik a zene! :p :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mellékesen ezzel egy valós műfaj nem kevés rajongóját sikerült leszólnod megintcsak az "ízlések és pofonok" elv megsértésével. Gyengébbek kedvéért legközelebb mutass mondjuk ilyet: |
Quote:
|
|
Katy Perry-I kissed a girl
|
A részeg szomszédomat
|
Ha valakit zavar a borító, az szóljon, kiveszem, de a zenem miatt érdemes elindítani. :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:19. |