Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

laci 11-17-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43739)
Ja meg Szecsa még az anar forumán is ott beszélgetett aznap Bob bácsi legelői ori ,hogy ö cska mondta meg minden még At is odajött (a modi)

Atyaég, ezt vagy 8-szor el kellett olvasnom, de még most sem állítom biztosan, hogy megértettem... :confused:

Szecsa 11-17-2006 13:39

Valami orival? :)
Gyere a sajatoddal.
En elmegyek ra, ha eltudok...bar sztem inkabb Buzsikazas van abban az idopontban :s
Harcosok, mostansag feluletesen olvasom vegig az anarch forumot.

Harcosok 11-17-2006 13:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43741)
Atyaég, ezt vagy 8-szor el kellett olvasnom, de még most sem állítom biztosan, hogy megértettem... :confused:

Aki tudja mi volt akkor mit beszélt mit tett az tudja meg,hogy egyálltalán ki volt aza bob bácsi:)az érti:)

Ati 11-17-2006 13:42

Quote:

Azt hittem velem van a baj, de nem szóltam, mert mondom biztos valami front van, és amiatt nem értek dolgokat... :D

Harcosok 11-17-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43744)
Valami orival? :)
Gyere a sajatoddal.
En elmegyek ra, ha eltudok...bar sztem inkabb Buzsikazas van abban az idopontban :s
Harcosok, mostansag feluletesen olvasom vegig az anarch forumot.

Látod látod látod:)
Jó hogy 3hónapja volt:D
Ja és minek menjek saját orival?Majd itt megmondom ki voltam hv-n is mit csináltatok 4-en jöttek aki csak fogott:DItt meg 15-en jönnének
Nem akarok saját orival menni mert már az elején találkoznának a seregek nem akarom,hogy leforduljon a asok sereg:)

laci 11-17-2006 13:43

Nem kell föltétlenül tudni, mi van mögötte, egy mondat attól még lehet értelmes, és a szavakat végig lehet betűzni ;) Na nem baj, épp csak benéztem, már régen feladtam ezt a topicot, de legalább megdöntött minden rekordot :D

Harcosok 11-17-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43750)
megdöntött minden rekordot :D

Szerintem még nem ezt olvasták legtöbben csak ide irtak legtöbbet:)

Ati 11-17-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43749)
Látod látod látod:)
Jó hogy 3hónapja volt:D
Ja és minek menjek saját orival?Majd itt megmondom ki voltam hv-n is mit csináltatok 4-en jöttek aki csak fogott:DItt meg 15-en jönnének
Nem akarok saját orival menni mert már az elején találkoznának a seregek nem akarom,hogy leforduljon a asok sereg:)

Ennyi erővel akár anonym is lehetett volna, és akkor jöhet mindenki saját országgal... direkt simát kértél...

Atiii 11-17-2006 13:48

Quote:

Én első olvastara is felfogtam:)
Lehet velem van a baj???

Harcosok 11-17-2006 13:50

Na akkor amiröl szó van:
Bob bácsi legelői egy arénás volt aki szervezett ellenem egy szövit ami persze nem sokat ártott de egy kicsit igen:)
NA én ezért már haragudtam rá rendesen
forumon megirta(az aréna forumán),hogy 2orival jött ami persze szabályellenes a tudatlanok kedvéért:)
Utána én szépen rákattintottam az üzire és egyéb státusszal bepereltem (ha jól emléxem egyébbel)
Utána eltelt kb 2ora és az anarba volt
Ott az anar forumán irosgatta,hogy a hodito hibája volt,hogy ő 2orival ment mert azok az orik össze voltak kapcoslva stb stb:)
És odajött Ati is Szecsa is irt eméxem BOb bának:o)
Persze nem helyezték vissza
Itt a vége fuss el véle:)

All times are GMT +1. The time now is 02:55.