![]() |
Quote:
|
Valami orival? :)
Gyere a sajatoddal. En elmegyek ra, ha eltudok...bar sztem inkabb Buzsikazas van abban az idopontban :s Harcosok, mostansag feluletesen olvasom vegig az anarch forumot. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó hogy 3hónapja volt:D Ja és minek menjek saját orival?Majd itt megmondom ki voltam hv-n is mit csináltatok 4-en jöttek aki csak fogott:DItt meg 15-en jönnének Nem akarok saját orival menni mert már az elején találkoznának a seregek nem akarom,hogy leforduljon a asok sereg:) |
Nem kell föltétlenül tudni, mi van mögötte, egy mondat attól még lehet értelmes, és a szavakat végig lehet betűzni ;) Na nem baj, épp csak benéztem, már régen feladtam ezt a topicot, de legalább megdöntött minden rekordot :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én első olvastara is felfogtam:) Lehet velem van a baj??? |
Na akkor amiröl szó van:
Bob bácsi legelői egy arénás volt aki szervezett ellenem egy szövit ami persze nem sokat ártott de egy kicsit igen:) NA én ezért már haragudtam rá rendesen forumon megirta(az aréna forumán),hogy 2orival jött ami persze szabályellenes a tudatlanok kedvéért:) Utána én szépen rákattintottam az üzire és egyéb státusszal bepereltem (ha jól emléxem egyébbel) Utána eltelt kb 2ora és az anarba volt Ott az anar forumán irosgatta,hogy a hodito hibája volt,hogy ő 2orival ment mert azok az orik össze voltak kapcoslva stb stb:) És odajött Ati is Szecsa is irt eméxem BOb bának:o) Persze nem helyezték vissza Itt a vége fuss el véle:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |