Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Eke 12-15-2007 21:31

Azt még hozzáfüzném hogy ,mi elég pontosak vagyunk.10-15 perc eltéréssel.Csak mielött leharapnátok a fejem ,gondoltam ezt hozzáfüzöm

Grabi 12-15-2007 23:56

két dolog miatt dühöngök:
1. nemvipes orimnak nem tudom leolvasni a belépési azonosítóját. tíz percig szenvedtem vele, gondoltam okozok pár perc nehézséget a többieknek is. lementem, ardinak meg remynek átküldöm. mind a kettő azonnal megmondta a helyes kódot. csak én vagyok hülye :)

2. tegnap csináltam salátát magamnak, cottage cheese, uborka, fokhagyma, vöröshagyma, jégsaláta, pár trapista sajt megöntve sok olivaolajjal. sok maradt, ezért beraktam a hűtőbe. ma kinyitom, beleharapok, brrrrr...azóta vacogok :) sőt még az ablakunk is átereszti a fagyot, szóval brrrr az ágyban :)

Reni 12-16-2007 00:00

kis forralt bort küldj utána, egyből jobb lesz :)

Remedy 12-16-2007 02:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 143494)
két dolog miatt dühöngök:
1. nemvipes orimnak nem tudom leolvasni a belépési azonosítóját. tíz percig szenvedtem vele, gondoltam okozok pár perc nehézséget a többieknek is. lementem, ardinak meg remynek átküldöm. mind a kettő azonnal megmondta a helyes kódot. csak én vagyok hülye :)

2. tegnap csináltam salátát magamnak, cottage cheese, uborka, fokhagyma, vöröshagyma, jégsaláta, pár trapista sajt megöntve sok olivaolajjal. sok maradt, ezért beraktam a hűtőbe. ma kinyitom, beleharapok, brrrrr...azóta vacogok :) sőt még az ablakunk is átereszti a fagyot, szóval brrrr az ágyban :)

ize... a cottage cheese nem turo magyarul? vagy tevedek? :) es miert vacogsz? :) megfagyott? akkor jo jegkremnek... :)

Grabi 12-16-2007 09:25

nem egészen. turoszerű sajt. de nem turo és lényegében nem is sajt. ha rám hallgatsz ilyen izé :)

laci 12-16-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 143522)
nem egészen. turoszerű sajt. de nem turo és lényegében nem is sajt. ha rám hallgatsz ilyen izé :)

Ma is sokat tanultam, mehetek is lefeküdni :D

Arcana Anchev 12-16-2007 09:45

Nem tudom mennyire zártkörű ez a dühöngő, de én most teljesen a padlón vagyok, mert behívták a férjem dolgozni. Pedig el akartunk menni forralt bort inni a karácsonyi vásárba...
Miért nincs egy nyugodt hétége?:confused:
Hol az anyós szabadul ránk, hol az apósom, hol dolgoznia kell.

Azért boldog Karácsonyt mindenkinek.

laci 12-16-2007 11:08

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 143525)
Nem tudom mennyire zártkörű ez a dühöngő, de én most teljesen a padlón vagyok, mert behívták a férjem dolgozni. Pedig el akartunk menni forralt bort inni a karácsonyi vásárba...

Egyáltalán nem zártkörű, minden regisztrált fórumozó idejöhet kiengedni a gőzt :)

És sajnálom a dolgot, hátha majd be tudjátok valamikor pótolni a forralt borozást...

Reni 12-16-2007 12:29

Quote:

anyóst, apóst nem kell beengedni, zárt ajtón csak nem jutnak át :) és akkor már egyből felszabadult 2 zavaró tényező :)

viR 12-16-2007 14:58

Quote:

Ha az megnyugtat, engem behívtak tegnap, pedig én is nyugodt napot akartam. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:56.