![]() |
Azt még hozzáfüzném hogy ,mi elég pontosak vagyunk.10-15 perc eltéréssel.Csak mielött leharapnátok a fejem ,gondoltam ezt hozzáfüzöm
|
két dolog miatt dühöngök:
1. nemvipes orimnak nem tudom leolvasni a belépési azonosítóját. tíz percig szenvedtem vele, gondoltam okozok pár perc nehézséget a többieknek is. lementem, ardinak meg remynek átküldöm. mind a kettő azonnal megmondta a helyes kódot. csak én vagyok hülye :) 2. tegnap csináltam salátát magamnak, cottage cheese, uborka, fokhagyma, vöröshagyma, jégsaláta, pár trapista sajt megöntve sok olivaolajjal. sok maradt, ezért beraktam a hűtőbe. ma kinyitom, beleharapok, brrrrr...azóta vacogok :) sőt még az ablakunk is átereszti a fagyot, szóval brrrr az ágyban :) |
kis forralt bort küldj utána, egyből jobb lesz :)
|
Quote:
|
nem egészen. turoszerű sajt. de nem turo és lényegében nem is sajt. ha rám hallgatsz ilyen izé :)
|
Quote:
|
Nem tudom mennyire zártkörű ez a dühöngő, de én most teljesen a padlón vagyok, mert behívták a férjem dolgozni. Pedig el akartunk menni forralt bort inni a karácsonyi vásárba...
Miért nincs egy nyugodt hétége?:confused: Hol az anyós szabadul ránk, hol az apósom, hol dolgoznia kell. Azért boldog Karácsonyt mindenkinek. |
Quote:
És sajnálom a dolgot, hátha majd be tudjátok valamikor pótolni a forralt borozást... |
Quote:
anyóst, apóst nem kell beengedni, zárt ajtón csak nem jutnak át :) és akkor már egyből felszabadult 2 zavaró tényező :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:56. |