Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Ati 06-14-2011 16:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288842)
ezt mondtam én is :)

Jaja, csak néztem hozzá árakat, hogy lehessen látni, hogy nem tízezrekről beszélünk. :)

szamóka 06-14-2011 17:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288823)
A Baldur's gate 1+2+kiegészítők összesen 20 dolcsi akció nélkül, az 4ezer forint. Ennyi szerintem igazán belefér.

Arról nem is beszélve, hogy ezért a 20 dollárért igazán hosszan tartó elfoglaltságot kapsz. (Aki nem ismerné: már az első BG-t kiegészítő nélkül is tovább tart rendesen végigjátszani, mint az eddigi összes Call of Duty-t)

Hmmm... Sati 06-14-2011 21:57

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288818)
van olyan játék, amin bűn spórolni.
IceWind Dale I+II+Heart of Winter+Trial of the Luremaster
Baldur's Gare I+II+a két kiegészítő
Neverwinter Nights I+II+kiegek

ezek játékok, A duke-ot meg valszeg megveszem eredetibe, mert a másoltakkal problémám van. Újraindul a gép :D

Na Hex én ezekkel nem jácottam
De állitolag a Dragon Age a Baldursnak a folytatása.
És szerinem sokkal szinvonalasabb..
Hex ha szereted a Szerepjátékokat, (Szerintem igen mert ezek amikor irtál azok) akkor NAGYON TUDOM AJÁNLANI NEKED "Dragon Age: Vérvonalak" és a Kiegészitőjét "Dragon Age:Eszmélést"
És ha már itt tartunk akkor még nincs magyarositás és elég erős a Géped és a Videókártyád tudja a DirectX 11 et akkor a Dragon Age II is nagyon jó szivvel ajánlom.
Igaz az Utobbit 12-14 óra alatt kilehet jáccani mig az elsővel több mint 100-200 óra, a Játék készitők 1000 óra játékot ajánlanak ha mindennel törpe , Elf Ember el kijáccod.
nCoron fent van :D

Ja akinek van Steam Acconuntja de nincs "Portal" játéka annak tudok adni 1 et csak iron 177779 oriba.
akinek kell ingyen oda adom mivel nekem van 1 pluszba Portal 2 höz kaptam és felesleges.

Hmmm... Sati 06-14-2011 22:15

És a Steamon nagyon Sok ingyenes játék is van Bele értve az első 2 játékot is. Ezek vannak nékem. Steamon.

Alien Swarm
America's Army 3
Assassin's Creed
Audiosurf
Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam
Beat Hazard
Bloody Good Time
Brink
Burn Zombie Burn
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
Call of Juarez: Bound in Blood
Champions Online: Free For All
Counter-Strike
Counter-Strike: Source
Counter-Strike: Source Beta
Crysis
Crysis Warhead
Crysis Wars
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
DogFighter
Duke Nukem Forever
Far Cry 2
Far Cry 2: Fortunes Pack
FlatOut
FlatOut 2
FlatOut: Ultimate Carnage
Garry's Mod
Global Agenda
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Half-Life Deathmatch: Source
Killing Floor
Killing Floor Mod: Defence Alliance 2
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Metro 2033
Monday Night Combat
Numen: Contest of Heroes
Pirates, Vikings, & Knights II
Plants vs. Zombies: Game of the Year
Poker Night at the Inventory
Portal
Portal 2
Prototype
Ricochet
RUSH
Serious Sam HD: The First Encounter
Singularity
Smashball
Team Fortress 2
Team Fortress 2 Beta
Team Fortress Classic
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Titan Quest
Titan Quest: Immortal Throne
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Torchlight
Trials 2: Second Edition
Unreal Tournament 3: Black Edition
Worms Reloaded
Zombie Driver

Hex 06-14-2011 22:39

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 288863)
Na Hex én ezekkel nem jácottam
De állitolag a Dragon Age a Baldursnak a folytatása.
És szerinem sokkal szinvonalasabb..
Hex ha szereted a Szerepjátékokat, (Szerintem igen mert ezek amikor irtál azok) akkor NAGYON TUDOM AJÁNLANI NEKED "Dragon Age: Vérvonalak" és a Kiegészitőjét "Dragon Age:Eszmélést"
És ha már itt tartunk akkor még nincs magyarositás és elég erős a Géped és a Videókártyád tudja a DirectX 11 et akkor a Dragon Age II is nagyon jó szivvel ajánlom.
Igaz az Utobbit 12-14 óra alatt kilehet jáccani mig az elsővel több mint 100-200 óra, a Játék készitők 1000 óra játékot ajánlanak ha mindennel törpe , Elf Ember el kijáccod.
nCoron fent van :D

Ja akinek van Steam Acconuntja de nincs "Portal" játéka annak tudok adni 1 et csak iron 177779 oriba.
akinek kell ingyen oda adom mivel nekem van 1 pluszba Portal 2 höz kaptam és felesleges.

lehet hogy színvonalasabb, de akkor is a baldur és a jeges szelek völgye marad az úttörő az ilyen játékok terén :) Ezeknek a játékoknak saját világa van, amit érteni kell és ha érted, akkor ráfogsz jönni, hogy ezeknél nincs jobb játék :)

erős gépem van, duke is megy fullon rajta :)

nekem van valahol egy steam accountom és megvan a portal 1 is, ingyen lehetett letölteni :)

csabi 06-14-2011 22:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288823)
A Baldur's gate 1+2+kiegészítők összesen 20 dolcsi akció nélkül, az 4ezer forint. Ennyi szerintem igazán belefér.

IceWind Dale 1+2+kiegészítők szintén 20 dolcsi (az összes egyben!).

5000 forintért vettem meg itthon. Média Markt, vagy valamelyik hasonló üzletben talán 3éve. :)

kár hogy már nem tudok vele játszani. :(

szamóka 06-14-2011 23:22

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 288869)
kár hogy már nem tudok vele játszani. :(

Pedig ugyanúgy kell, mint régen :p (Talán ezt olvasgatva okosabb leszel. Persze csak akkor, ha a win7 a probléma forrása.)

Hmmm... Sati 06-14-2011 23:37

1 régi nagy kedvencem volt régen az Imperium Galaktica 1 a régi az 1 isten volt.

Hmmm... Sati 06-14-2011 23:39

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288868)
lehet hogy színvonalasabb, de akkor is a baldur és a jeges szelek völgye marad az úttörő az ilyen játékok terén :) Ezeknek a játékoknak saját világa van, amit érteni kell és ha érted, akkor ráfogsz jönni, hogy ezeknél nincs jobb játék :)

erős gépem van, duke is megy fullon rajta :)

nekem van valahol egy steam accountom és megvan a portal 1 is, ingyen lehetett letölteni :)

Hex a Portal az nem ingyenes esetleg mikor ingyenes volt a hétvége. szokott lenni olyan is a Steamon. legutobb a cod7 volt az.

Hex 06-15-2011 05:04

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 288872)
Hex a Portal az nem ingyenes esetleg mikor ingyenes volt a hétvége. szokott lenni olyan is a Steamon. legutobb a cod7 volt az.

ezt írtam én is, hogy ingyen lehetett letölteni :) még ítt a fórumon olvastam valamikor :) hogy melyiken, már nem tudom, de sanszos, hogy ebben.

az az igazság, hogy már nem nagyon játszom, de lehet kipróbálom a dragon age-t. :) mondjuk én a mass effect 3-at várom :D portal 2 nagyon tetszett :) 3X végig is vittem :)

All times are GMT +1. The time now is 01:17.