![]() |
Quote:
|
A masik oldala ennek a 10% alatt nem akciozhat dolognak, hogy ha a harc elejen ellovi a keszulijet a felelf, a varisnak (szerencses esetben) koronkent egyszer akar korvaltas vegen is eleg lehuzni rola par % keszulit es igy a felelf vegig ki lesz love a csatabol. Ha meg nem lovi el akkor megrosszabb mert az ellenfel viszi le. Erdemben a tolvajokon kivul semmiben sem jo, szerintem ez az elony kell neki.
|
Legyen 25% alatt a szándékmérés korlátozva, ez félút az 50-0 között és a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad...
|
Quote:
|
Quote:
Mire gondolsz, hogy legyen meg az ára? Megvan, hiszen a készültsége lent van, ami befolyásolja a tolvajerejét. Minél lejjebb viszi, annál kevesebb az ereje. |
Quote:
|
akik szeretnék egy kicsit gyengíteni a félelfet próbáltak vele játszani valamilyen szinten?
|
Quote:
jah, akkor nem szóltam, nekem jó így, ahogy most van.... |
Quote:
Amit én gondolnék erről az a tolvaj akciók eredményességének a módosítása. Jobb lenne ha nem pont távolság alapján dőlne el hogy mennyit visz a toli hanem a távolságon körökben mérve szabályozhatná valahogy, 10k pont nem ugyanaz az A csopiban mint 5 ben , alsó szinten akár 20 körről is lehet lopni ami ellen gyakorlatilag nincs mit tenni, A ben meg attól sem biztos , hogy lehet aki 3 körre van. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:08. |