Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Párbaj (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2497)

J.Ati 07-03-2009 19:55

5 perc és párbaj:)

Remélem jó móka lesz:)

J.Ati 07-03-2009 20:50

Hárman vagyunk!:(
Sajna.

Pool 07-03-2009 20:58

21.12-kor értem haza

Pool 07-03-2009 21:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 218138)
Ha marad az elf és ráérek én az leszek:D
Ha elfet sem akarsz már előre kiveheted mert én azzal tolnám ha nincs törpe.
Ha az elfet is kiveszed marad az óriás ha azt sem szeretnél tudod...:D
Na és nekem csak utána következik az ork az ilyen párbajokon is...

Ha van bőven kovács, orkot nem lehet megfogni, én már elején ütöttem alapkatonával 2 sereggel :)
Reméltem, nem lesz törpe, mert az már unalmas, elf megint csak arra készteti az embert, hogy deffelve kezdjen, viszont most az első órában volt már jó pár ütés...

Dragi 07-03-2009 23:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 218151)
Ha van bőven kovács, orkot nem lehet megfogni, én már elején ütöttem alapkatonával 2 sereggel :)
Reméltem, nem lesz törpe, mert az már unalmas, elf megint csak arra készteti az embert, hogy deffelve kezdjen, viszont most az első órában volt már jó pár ütés...

szidtalak is ám :p:)

Von 07-04-2009 01:02

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 218118)
Oké, akkor beteszem :D

200 heki
40 ház
20 raktár (tele, illetve 3000 fegyver)
15 barakk (500 katona)
20 kovács
12 kőbánya
3 fa/agyag bánya
0 dkő bánya
0 fémbánya
10 kvtár
5 templom
5 kocsma

fa és agyag sztem bőven elég, nekem sok maradt ma :)
fém nem kell, az is maradt bőven :)
kovácsot persze még lehet a 20on felül építeni, de felőlem írhatom 30nak is

Kizárnám a játékból a törpét, és talán a hullát is, ezen még erősen gondolkozok.
Kizárnám a tolvajt megint :)
Lehetséges hogy csak 4 fősre rendezném, nekem a mai nagyon bejött, hiába hogy kevesen voltunk.
Kérem az érdeklődök jelezzék a megfelelő időpontot, hogy minnél hamarabb meg tudjam hirdetni :)

Ildi, valahogy úgy próbáljuk összehozni, hogy törpe kizárásával is fémhiányos legyen a játék. Legyen valami gazdálkodástudományi jellege is, ne csak harcászati, mert szerintem mixelve a legjobb :) Most még nem tudok konkrét ötlettel előállni, de majd gondolkodom rajt'. Szerintem sokkal jobb az, mikor azzal is kell taktikázni, hogy vajon hogyan lehet optimálisan felhasználni a fegyvert/fémet. Az nem jó, hogy ígyis-úgyis marad belőle szarásig a végére, és csak a népességen múlik. Múljon a népesség/fegyverek/fémek növelésének/termelésének az időbeni és általános beosztásán is. Majd jelentkezem, ha számoltam is rá ;)

Dragi 07-04-2009 01:08

Quote:

Originally Posted by Von (Post 218167)
Ildi, valahogy úgy próbáljuk összehozni, hogy törpe kizárásával is fémhiányos legyen a játék. Legyen valami gazdálkodástudományi jellege is, ne csak harcászati, mert szerintem mixelve a legjobb :) Most még nem tudok konkrét ötlettel előállni, de majd gondolkodom rajt'. Szerintem sokkal jobb az, mikor azzal is kell taktikázni, hogy vajon hogyan lehet optimálisan felhasználni a fegyvert/fémet. Az nem jó, hogy ígyis-úgyis marad belőle szarásig a végére, és csak a népességen múlik. Múljon a népesség/fegyverek/fémek növelésének/termelésének az időbeni és általános beosztásán is. Majd jelentkezem, ha számoltam is rá ;)

sztem 0 drágakőbányás párbajon örülj ha pénzed lesz képezni :))

Von 07-04-2009 01:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 218169)
sztem 0 drágakőbányás párbajon örülj ha pénzed lesz képezni :))

Gergő, minden tiszteletem a tiéd, de először olvasd el a kiírást :)
Ha 6k drágakővel kezdesz (a rakihoz mért maximummal), akkor annyi pénzed lesz, hogy a végén még aranyozott WC-papírral törölheted ki a népeid őőháthogyismonjdamját...

ui: by Ildee: 20 raktár (tele (!) ill. 3000 fegyver)

Dragi 07-04-2009 01:23

hoppla okés, bocsánat elnéztem :) a fáradtság jele :)

Von 07-04-2009 01:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 218171)
hoppla okés, bocsánat elnéztem :) a fáradtság jele :)

Nincs gond :) De ha már felhoztad, akkor akár az is lehetne, hogy pénz se legyen ennyi. Minél több a változó, annál több a taktikai lehetőség.

All times are GMT +1. The time now is 11:19.