Kutyuleee |
01-07-2008 23:17 |
Quote:
Originally Posted by Hóhér
(Post 149472)
és akkor mi van ha tudod?
csak az életben nézz körül, sok mindent tudsz, és még se tudsz mit tenni
ez van. még az ég is piros, nem tudod be bizonyítani, hogy kék, ezért papíron piros, még ha kék is.
a szó terelést nem én kezdtem el, ebben a topicban minden egyes hozzá szólás a piaci utalással kapcsolatban az OFF.
leírom 3x:
a piaci utalás nem jksz, amíg nincs megtiltva, hogy te nem veheted be a haverod cuccát a piacról.
tessék megérteni.
másold be nekem azt a szabályt ami tiltja hogy 50 000 ért vegyek be gabonát, mégha rájöttem is (gömbözéssel),hogy kié. amíg nincs ien szabály, addíg nem hogy nem jksz, de még csak szabálytalanság se.
|
"Ezen az oldalon jelentheted be, ha szerinted valamelyik játékos a játékban szabálytalanul, a játék keretein túllépő szövetséget alkotott. Vagyis olyan játékosokkal játszik össze, akik a játékon belül nem szövetségesei. Az ilyen összejátszás a szabályok súlyos megszegésének minősül, mely elegendő bizonyíték mellett az érintett országok azonnali áthelyezését eredményezi az anarchista csoportba."
jksz jelentő lap teteje:D ha vkinek pénzt, vagy bármi értéket, tekit, rúnát, katit, hekit adsz át TUDATOSAN akkor az jksz. az hogy ez tényleg tudatos volt-e az már nem bizonyitható 100%osan, de ettől te egy szövetségen kivüli személlyel játszottál össze.
Ezen felül igazad van,hogy senkire se lehet ezt rábizonyitani (kivéve ha ráakarják lásd tuvalu)
Amúgy az eredeti témához.
Ati remélem te sem hiszed el, hogy ennyi topos ország ne vette volna észre a seregeket, csak pont akkor amikor leforditották a "szemfüleseket". Te látod hogy tudták volna védeni,vagy nem. De akkor azt áruld el nekem, hogy miben különbözik ez az eset Tuvalu és Grabi esetétől??? mert itt sorozatos "furcsaságokról" van szó... mint külső szemlélő nem látok különbséget a 2eset között, azon felül hogy ott "kivételes" résztvevők voltak...
|