![]() |
2008-08-14 00:01:06
[298 kör] *Pannónia* (#10001) elfoglalt 0 hektárt ZeroNexus (#322340) országától. Hmmmm.ez mennyi lett volna, 1500-2000 heki???? |
Quote:
Na látjátok??Én erre utaltam pár hsz ezelőtt.És majdnem leugattatok,hogy ááá ilyen nincs.Ehhez képest elég hamar igazam lett..:(:( |
Quote:
|
Apa kezdőőőődik!!!! :)
Zoli jó hogy visszajöttél, eddig kezdett homályba szorulni az aljas játék ;) |
Már tegnap írni akartam, hogy mennyire visszataszít Zoli viselkedése itt a fórumon. Az esti fejlemények után megteszem.
Hajrá Remyék! :D |
Quote:
Remy: nem semmi hogy neked még meglepő Észak stílusa. Azt hittem legalább Zoli (kieg: mármint Reaktor) tartott valami gyorstalpalót a kecskestílusból amikor belépett a Pannonba Észak. Amúgy meglepődnék ha nem lenne rátok más klánokból TK... ;) |
nem akarok okoskodni, de ez a cset topik???
Amugy én véleményem szerint nem lesz ittyen semmi:)) A nagy erölködésnek nyögés a vége. Arról nem beszélve nem is tudtam hogy a háborut meg kell beszélni:)) egyeztetni. Nem dumálni kell meg huzzni a másikat, hanem odacsapni , oszt hali. 1A események a topik cime. Ami mostanában itt folyik az nem ide tartozik szerintem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Más: akkor most nem ujrázol 3898 körig?:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nem ertem a logikat. Mit bizonyit ez, amit irtal? Az nem jut eszetekbe, hogy ilyenkor mindenki a sajat orijaban van? Azert elarulnam, hogy eddig mindenki a sajat cuccat vette vissza, szal ez se jott be. Na. Innentol en nem irok ide, barmit mocskolodik a pannon, mert hatalmasat csalodtam bennuk emberileg. Legalabbis Eszakban, es Akosban... Dzsot meg nem ismerem, de illik ebbe a legkorbe a beirasa alapjan... :) |
Quote:
;) Arwyl: a tartalékok már elfogytak, mert nem is igen voltak, mert nem úgykészültünk, hogy lesz olyan klán aki mnt mögé bújva felfedezget alánk, majd feltápol egy klánt hogy letudja ütni,hogy előnyös helyzetet teremtsen magának majd pár hónap nyersi gyűjtögetés és készülődés után felbontja az mnt-t, és persze a nem tudom hány hónapos baráti viszony 24 óra alatti megszűnésére sem gondoltam volna, de hát ez a jó a megfogalmazatlan szabályokban, kiszámíthatatlanok egy cseppet... és mindezek után borzasztó hogy bennünk kell csalódni :rolleyes: tks dolgot meg nem értem , azért annyi rúnát csak össze tudunk gyűjteni a templomokkal, hogy TK-t tudjunk nyitni, nem kell hozzá más klánból ország :D:D:D:D |
Quote:
Off tehát hogyan mocskolodjuk és hogyan huzzunk fel másokat, meg hogyan sértegessük, gyanusitgassunk.. Aha Azt hiszem ez menni fog, majd ha elakadok kérek segitséget :D:D Egyelőre ennyit látok |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk megértem, hogy amikor 12 millán voltatok és alattatok 4 millán a következő klán, akkor az kényelmes érzés volt, belelustul az ember. Én csak azt remélem, hogy Serg és a többi normális hangvételű ember neve nem fog összemosódni ÉszakZoli és Ákos írásaival... |
Quote:
Valaki nem mesél esetleg? |
Quote:
"Azért kaptunk, mert magas volt a fű, alacsony volt a fű, szembe fújt a szél, hátba fújt a szél, meleg volt, hideg volt, esett, nem esett, éhesek voltunk, nem voltunk éhesek, szomjasak voltunk, nem voltunk szomjasak" :D inkább jácccáááá :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kolléga írt supportra, de "új munkatárs vette át az ügyet". Érdekes hogy minden levél után új munkatárs van. :) |
Quote:
:D de azért ti próbáljatok meg figyelni, és miné több oriban maxon hagyni a lét hogy tudd nyomni Juditnak hátha részesei lehettek a "nagy csatának" :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tényleg mire ideérsz lehet már nem is lesz klán, akkor egy nem létező klán nem létező serege, megy egy nem létező klánra? :confused::confused: Feltaláltuk a fantom klán sereget, nem lehet hogy ELF voltál és az a baj? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
" Kikaptunk, mert az ellenfélnél többen voltak, más csapatokból kaptak segítséget" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Judit: próbálok utánatok menni
:D Pool: te ki vagy? :D a naplód meg egy baromság, 1 dolog miatt kapunk ki, ha már így beharangoztad mint kívülálló (??) mert nem játszunk, de azért elírogatni jó itt, mert rég nem voltam ilyen mély emberi szinten, de jó beillezkedni hozzátok, igazából kell néha egy kicsit az embernek visszazuhanni, közétek. és habár te csak a színpad mögött tudsz részt venni sajnos ebben, azért előre is gratulálok neked is :D és még 1 dolog, ettől csak jobb kedvem lesz, és az ráfér az emberre Arwyl: most akkor játszok e vagy sem, mert kicsit ellentét van a beírásodban. ui: hány hódítós párt soroljunk fel akik játszanak a hódban, veled együtt? csak van 1 különbség a mi klánunk sosem ütött le olyan klánt, ahol ott volt a párunk orija, ami sok klánról nem elmondható :) direkt vártam már hogy beírd ezt ,hiszen Te pont áttudod érezni a dolgot, hiszen Ágika is hódítós nem? amúgy egy jó hír is már nem támadsz minket, ez igazán kedves. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azta, tényleg mélyponton vagyok, egye fene, rosszabb nem jöhet :D:D nem elhagyatott, kemény pénzeket fizetek a vippre, és így van HT-m |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |