![]() |
Avenged Sevenfold - Dear God
|
Legyen!!! Black-Out Van neked, ne kérd, Ölel a régi fény Akarni kell, Ne legyél túl szerény A szem, ha látva néz érzi, Hogy valami jön Te változol ki az a régi szörny? Van, hogy érzed azt ami vár Fehér utazás Kell, hogy mindent láss Ha lépsz kitalálsz Elkap a láng, más Ölelés Nincs kötelék Önmagad közepén Legyen az amit ér! Legyen mindig szabad a mély Legyen mindent ismerő Olvadó... jégmező!!! Van neked, ne várd, ölel a régi váz Kalózkodik veled a változás Az értelem Bolyong Madarak űzik el Keselyű, ami Vadakat tüntet el... Van, hogy érzed... Legyen... Van neked, ne várd, ölel a régi fény Akarni kell, ne legyél túl szerény A Test ha fáj tudod füveket éget el Kalóz, ami tüzeket ünnepel... Korrekt kompromisszumot kötöttem kegyetlen kínjaimmal. Kivárva a kellő alkalmat kietlen kalandjaim közepette kiégett karom kiáltozó ereiből kilépett hát valaki Kegyelmet kinálva keserveimre... |
Arch Enemy - Revolution begins
|
Within Temptation - See Who I Am
|
|
ERA - Cathar Rhythm:cool:
|
Ismerős Arcok - a Magyar cirkusz album, jelenleg a költők és kígyóbűvölők megy éppen :)
|
|
Legyen!!! Black-Out Van neked, ne kérd, Ölel a régi fény Akarni kell, Ne legyél túl szerény A szem, ha látva néz érzi, Hogy valami jön Te változol ki az a régi szörny? Van, hogy érzed azt ami vár Fehér utazás Kell, hogy mindent láss Ha lépsz kitalálsz Elkap a láng, más Ölelés Nincs kötelék Önmagad közepén Legyen az amit ér! Legyen mindig szabad a mély Legyen mindent ismerő Olvadó... jégmező!!! Van neked, ne várd, ölel a régi váz Kalózkodik veled a változás Az értelem Bolyong Madarak űzik el Keselyű, ami Vadakat tüntet el... Van, hogy érzed... Legyen... Van neked, ne várd, ölel a régi fény Akarni kell, ne legyél túl szerény A Test ha fáj tudod füveket éget el Kalóz, ami tüzeket ünnepel... Korrekt kompromisszumot kötöttem kegyetlen kínjaimmal. Kivárva a kellő alkalmat kietlen kalandjaim közepette kiégett karom kiáltozó ereiből kilépett hát valaki Kegyelmet kinálva keserveimre... |
|
Black-Out - Levél és Kereszt Kezem fehér padon, vonalakból fűzött álmok Szememben a hű lapok megőrzik minden áron Hidegben a tűzfalak, melegben a jégcsapon Beszédes múltakat, amit csak sötétben mondhatok el Akit megszoknál néha nem érted, Amit nem kíván a test sem a lélek Jelekből írott minden szó, sötét por Kezedben egy gondolatról szól, magamról Tovább, ha nem érted, rajzolok még egy képet Keresztet fűz a vén, a rózsák már beértek Figyeld a ráncait Ő már az útra vár Figyeld hogy eltűnik Pedig még radírt sem dörzsöl a vég. Akit megszoknál néha nem érted, Amit nem kíván a test sem a lélek Jelekből írott minden szó, sötét por Kezedben egy gondolatról szól magamról Jelekből egy utolsó levél, menni kell Leírva, hogy miért hagylak el (Szóló) Akit megszoknál néha nem érted, Amit nem kíván a test sem a lélek Jelekből írott minden szó, sötét por Kezedben egy gondolatról szól magamról Jelekből egy utolsó levél, menni kell Leírva, hogy miért hagylak el |
Fekete Sereg - Utolsó Hajnal
Utolsó hajnal. Érzem, nincs tovább! Elrontott élet, Halmozott hibák... Beszűkült az ösvény, Eltévedtem én, Saját útra vágytam, De ez nem az enyém! Rossz útra tértem. Vissza hogy találok? Hullámok fölöttem! A mélyből a fényre vágyom... Rossz útra tévedtem... Vissza nem találok... Egy sírbolt felettem! A mélyből én kiáltok feléd! A kereszt szava is hívott, Elfordultam én... Aki bennem bízott, Elárultam én... Nem követtem én... Saját erőmben bízva, Elbuktam én.... Rossz útra tértem. Vissza hogy találok? Hullámok fölöttem! A mélyből a fényre vágyom... Rossz útra tévedtem... Vissza nem találok... Egy sírbolt felettem! A mélyből én kiáltok feléd! |
|
http://www.youtube.com/watch?v=AF-KagTq7qY
http://www.youtube.com/watch?v=70ZJG...eature=related Tenleg erdemes megnezni es meghallgatni ezeket a fiukat. A csapat neve NATURALLY 7 Egyetlen srac van aki tud jatszani hangszeren:eek:, a basszust aki enekeli, o tud basszusgitarozni. Megis nem sokan tudnak igy egyutt enekelni. :cool: Elso link Parizs-i metron enekelnek, masodik meg Londonban az utcan. Jo szorakozast! |
System of a Down- Toxicity
|
Bill Conti - Gonna Fly Now ezt meddig kerestem! :)
|
Fekete Sereg - Gyújts Sötétséget - Fejfák, és keresztek
Fejfák, és keresztek! Az ősök mind elvesztek! Hideg van, messze még a nyár... Zsarnokság, rút örökség, A békét rég elvették, A félelem mindig köztünk jár... Elveszett mindenem, Most siratom nemzetem, Mond meddig tűrhetem, Hogy így szenved egy nép? A zsarnokság végtelen! Sok igaz nép védtelen! Most küldj jelet Istenem, Hogy mit tehetek én? Mondd, mit tehetek én! Rabságtól vérünk lázad! Véres volt minden század, Árulás, viszály, széthúzás... Csak sírnak, és temetnek... De az élők nem felednek! Szívünket a fájdalom járja át... Elveszett mindenem! Most siratom nemzetem! Mond, meddig tűrhetem, Hogy így szenved egy nép... A zsarnokság végtelen! Sok igaz nép védtelen! Most küldj jelet Istenem, Hogy mit tehetek én... Mondd, mit tehetek én? Országunk marcangolt állat, Testébe sebek vájnak, Fájdalmak közt él a Turulmadár! Félhold népétől vérzik, Kétfejű sasok tépik, Büszke Sólymunk egy rabbá lett vad ma már... Elveszett mindenem, Most siratom nemzetem, Mond meddig tűrhetem, Hogy így szenved egy nép? A zsarnokság végtelen! Sok igaz nép védtelen! Most küldj jelet Istenem, Hogy mit tehetek én? Mondd, mit tehetek én! Fejfák, és keresztek! Fejfák, és keresztek! Fejfák, és keresztek... |
Ossian Az újrakezdés súlya
Üres szívhez töltött fegyver, ha nincs vigasz, nincs segítség. Bízni nem mer, hisz' csak ember... erőd néha gyengeség. Csak egy szó, egy nyitott kéz, egy mondat kell egy félmosoly, bíztatás, hogy "Ne add fel!" REFR.: Oly nehéz az újrakezdés súlya, bűnösként, ártatlanul. Elveszett a visszatérés kódja, fájdalmas az újjászületés. Senki nem félt, senki nem véd, útvesztődet járod át. Bánat-kastély szürke termét, a harag vörös szobáját. Csak egy szó, egy nyitott kéz, egy mondat kell egy félmosoly, bíztatás, hogy "Ne add fel!" REFR.: Oly nehéz.. |
Quote:
OSSIAN-Emberi dolgok szimfónikus verzió "Tartalmát elvesztett, céltalan célok Kötélként fonnak át, emberi dolgok Templomi kapukban, néha megállok Magam sem tudom még, hogy mire várok Utolsó pénzemen, hívok egy számot [...] Utcákon kószálva, a táblákat nézem Merre induljak, nem jelzi egy sem Kirakat-üvegek, tiszták és hidegek Reklámok harsognak, a tömeg bólogat Utolsó pénzemen hívom a számodat" |
Quote:
|
Nickelback - Rockstar
|
Ghymes - Január, Rege, Tánc a hóban
|
Vivaldi - The Four Seasons and Violin Concertos - Concerto No. 4 in F Minor, RV 297 'Winter' - I: Allegro non molto
|
Pokolgép - Ide tartozom
Ide tartozom, Nem tagadhatom, Ártatlan bűnösök közt Én is csak egy vagyok. Hazám földjén, Bolyongok rég, Nem hagy hidegen, mint egy idegent, Hogy átnéznek rajtunk, és megnyúznak elevenen. Én gyűlölöm, hogy szemlesütve kell járj, Hogy a gondolat még fáj, És gyűlölöm, hogy én vagyok itt még mindig a tépett madár. Én gyűlölöm a háborúk jajjszavát, Nem kell a pénzen vett szabadság, És gyűlölöm, hogy én vagyok itt még mindig a tépett madár. Vérem pogány, lelkem mihaszna, Van-e fiú vagy lány, Ki értem imádkozna... [...] |
Tépett madár Pokolgép Csapzott madár Fáradt, gyönge szárny Lombtalan ág bújtat el Itt nincs helyed Támad már a tél Korbácsos szél kerget el REFRÉN: Szállni nincs erőd Lépni sincs elég Karcsú sólymok gyűlnek köréd Messze Föld és messze a hívó ég Tépett madár Mentél volna el Nem volna már több gyűlölet, több félelem Itt vagy magad Senki nem vigyáz rád Dalra már nem emlékezel Áldozat vagy Könnyű, védtelen Másképpen kézelted el REFRÉN |
Kowalsky meg a Vega - Ennyi csak Megesik, hogy nincs nálad éppen a kulcs ami nyitná a zárat a gépen ami zuhan, mint a fejsze, a nyele nélkül mindegy, milyen hős az ember, beleszédül Vagy itt van ez a nap, mit lapra rak aki keveri a kártyát, az nem te vagy mert lehet, hogy most gyenge, de holnap jobb lesz ne nézz a tegnapodra Minden változik, és semmi sem az, aminek látszik a felhő is eltűnik majd... Vagy megesett, hogy bal lábbal lépsz az ágy mellé először, ha az ébredés zajos mint a kürt, a füledre ült a francba ez az óra- hát ma sem menekülsz! de te zavard el a felhőt a homlokodról jó, ha semmi nem hoz zavarba kezet mos a kéz; mindig számíthatsz rám, én is számítok rád, ha baj van Minden változik, és semmi sem az, aminek látszik Kétszer egy folyóba ugyanúgy nem lép senki... Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz Ennyi csak, mert ennyi ez! Ne bánd, hogy amire vágysz, nem mindig azt kapod Mint a gazdagot, úgy a szegényt is ugyanaz a végzet éri el Hogy itt bizony élni kell Óra az órára, napra nap Megy az idő, minden új napra újabb nap A pénz csak papír, és annyit ér mint a levegő, a világot forgató erő. Puha minden, ahova lépsz; mindenki keresi a pénzt, hajtja a lét mert ahol van a kincsed, ott van a szíved ezt egy bölcs is elmondta már tudod, nagyon régen Minek futsz a baj után, az úgyis elmegy legyen egy jobb napod ma De háztól házig ennyi az élet, legyen szép, és hosszú az utca Minden változik, és senki sem az, aminek látszik Kétszer egy virágot nem téphet le senki újra Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz Ennyi csak, mert ennyi ez! Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége; a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, holnap vége, új nap indul, vége lesz Ez is csak egy nap, nem a világ vége, a kedvedet ne törje meg Lenyeled keresztbe, éjféltől meg új nap indul, ennyi lesz Ennyi csak, mert ennyi ez! Csak ennyi ez. |
Ismerös Arcok Egy vérböl valók vagyunk
Vityunak köszönöm,te vezettél rá.Imádom.Hát ez egy ritka ékkö a magyar zenei palettán.Kérlek benneteket nézzetek bele,egy kattintás,nem nagy ügy. |
Quote:
De ha már ezt hallgatod, akkor ez kicsit jobban odatesz a hangulatnak: Ismerős Arcok - Nélküled koncertfelvétel |
http://www.youtube.com/watch?v=ZK5ru...eature=related
Chicken mix sajna mire beleélem magam a muzsikába pont vége lesz :( |
Avenged sevenfold - Until the end
|
|
Sing Sing - Lázadó vér :cool:
|
|
|
|
Pannonia Allstars Ska Orchestra - Bemegyek a városba
|
tITKOLT eLLENÁLLÁS - hOTH pÁNCÉLOSAI
Végig a Kaukázus vadregényes táján
Az orosz síneken, a vasút talpfáján Mint középkornak vértes lovagjai Dübörögve jönnek Hoth páncélosai Legázolnak mindent; élőket, holtakat Ízzé-porrá zúzzák az orosz tankokat Kitartóak ők, mint éhes ordasok Jönnek, egyre jönnek a Hoth-páncélosok! Bolsevikot pusztít a fekete halál... Zsákmányt keres ordas, prédára vár a sakál! Védelmi vonalak kártyavárként omlanak Amint a páncélosok össztüzet ontanak Hatalmas mennydörgés rázza meg a földet Jelzi, a Tigrisek megint célba lőttek! Fekete sapkákon ezüst halálfej Kinek rossz ómen, kinek égi jel... Mint büszke sólymok, zord hegyek ormain Állnak a tisztek a harckocsik tornyain! Bolsevikot pusztít a fekete halál... Zsákmányt keres ordas, prédára vár a sakál! Leszáll az éj, füstfelhő az égen De még tart a csata, folyik az már régen A harckocsioszlop most végsőkig támad Repülők kísérik, bombazápor árad... Eljő a hajnal, és vége a csatának Hoth tiszteleg kitartó páncéloshadának Égő harckocsiknak, halott katonáknak, Kik hősei voltak az új Európának... |
a mai nap emlékére Ismerős Arcok - Szélbe kiáltok
|
|
Kalapács : A kard
|
All times are GMT +1. The time now is 20:14. |