![]() |
Quote:
|
Hát ti se vagytok nagy arénások:D :D :p
Bob bácsi meg még 1 ori aminek a nevére nem emlékszem 1 emberé volt!! Persze ő szólt is ,hogy véletlenűl tette be a másik oriját és nem játszik vele,de sokan támadták ezért...csak szóban... |
Quote:
Te amúgy jártál már arénában??? Vagy te hacosok miatt kerülted régebben?? |
Persze, jartam ott.
S nem ismertem bob bacsit. |
Quote:
|
Szerintem hamarabb kezdtem ezeket a gyorsfordulos jatekokat, mint ahogy Harcosok szinre lepett volna.
Hatha, Harcosok ezt megtudja mondani :) A parbajt es a hetvegit mindenkeppen hamarabb kezdtem, az arenat nem tudom. Tavaly nyaron voltam elsore arenaban. |
Quote:
2x voltam 2.jára nyertem Párbaj+hv tuti te kezted hamarabb én valamikor a hv-t még decemberbe kezdtem a párbajt meg március-április de ugyérzem már vagyok ott mint te(ha nem feljebb:P) Mindent te kezdtél hamarabb nem az de már vagyok ott mint te ezekben a rövidfordulos játékokban:) Ha valakinek van kedve vasárnap 4-8ig egy SIMApárbajt szivesen ott leszek:) |
Quote:
|
Ja meg Szecsa még az anar forumán is ott beszélgetett aznap Bob bácsi legelői ori ,hogy ö cska mondta meg minden még At is odajött (a modi)
Azért emléxem ilyen jól mert én voltam az a rendes egyén aki jelentette a forumra irt üzijét:DNa azóta se tudta ö de most majd biztos olvassa:D |
Quote:
Isten áldd meg a magyart:D Miért nem anoym?:)(igaz simát kérteem:D) de ott leszek valami orival tuti |
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |